• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuşturan Krem Önerisi Kızlar Yardım Edin!

Lathego_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
213
0
26
Trabzon
Çoğunuzun aklından emla kremi geçti biliyorum ancak emla çok pahalı onu alamam. Alsam bile şimdi alamam. Tamamen uyuşturmasa bile uyuşturan ve genital bölgeye zarar vermeyen bi krem var mı bildiğiniz? Lütfen arkadaşlar yardımcı olun :5:

Bende Emla kremini kullanıyorum ama ben Yurtdışından alıyorum Kremi, orda yaklaşık 7€ ya yani 16TL ye felan denk geliyor.
O Kremi Türkiyeden almak cok zor çünki yanliş bilgi edinmediysem Türkiyeye artık Export edilmiyormuş ayrıca çokta pahalı ( 30-40TL arasi) sen o Kremi ne için almak istiyorsun?

Ne için almak istiyorsun diye sormuştum...yanlış anlama lütfen Agda için Kullanacaksan pek Tavsiye etmem cünki minimum 30-45dk bekleme süresi var. Ben kremi İgne vurulurken veya Kan aldırırken kullanıyorum Ignelere karşı aşırı bir Fobim oldugu için.
Allah O Kremi yapan Kişiden Razı olsun :))))

Ne için almak istiyorsun diye sormuştum...yanlış anlama lütfen Agda için Kullanacaksan pek Tavsiye etmem cünki minimum 30-45dk bekleme süresi var. Ben kremi İgne vurulurken veya Kan aldırırken kullanıyorum Ignelere karşı aşırı bir Fobim oldugu için.
Allah O Kremi yapan Kişiden Razı olsun :))))

Ağda için canım evet. Dayanılmıyor ki acısına :/ Başka önerisi olan yok mu? Lütfen.

Back