Uyurken çorap

bilgeannem

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2024
696
653
35
Merhaba hanımlar,
Bebeğim 7 aylık. Uyurken çorap giydirmeli miyim emin olamıyorum.
Yattığı oda 23 derece genelde, bazen 24 oluyor. Uyku tulumu henüz giydirmedim, zıbın ve pantolon ile yatıyor. Uyku tulumları da çorapsız.
Üstünü pamuklu battaniye ile örtüyorum, pek açmaz, genelde uyanınca tekmeleyip oyun yapıp açıyor.

Bebegıme hıc bızaman corap gıydırmedım
Ayakkabı gıyecegı zamanlar dısında
Pantolonunu yukarı çekiyor bilekleri açıkta kalıyor, bir de soket çorabı çekiştirip çıkartıyor diye pantolon altına külotlu çorap ya da çoraplı pantolon giydiriyorum gündüzleri, ama geceleri de nefes alsın diye çıplak ayak yatırıyorum.
Galiba ben üşüyorum, çocuğa da üşür gözüyle bakıyorum..

Ben patikli alt tercih ediyorum çoraplar ayağını sarıyor dolaşımı engeller bir şey olur fikri yerleşmiş bana. Gündüz de çorap değil patikli alt giydiriyorum çoğu zaman.

Merhaba hanımlar,
Yattığı oda 23 derece genelde, bazen 24 oluyor. Uyku tulumu henüz giydirmedim, zıbın ve pantolon ile yatıyor. Uyku tulumları da çorapsız.
Üstünü pamuklu battaniye ile örtüyorum, pek açmaz, genelde uyanınca tekmeleyip oyun yapıp açıyor.

Çorapsız uyutun.

Merhaba hanımlar,
Ben gece yatarken çorap giydirmiyorum. Oda ısısını 23 dereceye ayarlarım .

X