• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyurken bebeğine bir şey olacak korkusunu bir ben mi taşıyorum:(

Almira2017

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2018
404
529
103
33
8.5 aylık oldu ama hala bu tedirginligi üstümden atamadım:( buna bir de kızımın yüzüstü uyuma alışkanlığı eklendi. Ilk baslarda ceviriyordum ama pesimden huzursuz olup tekrar yüzüstü döndü. Uykusundan etmemek adına bunu yapmayı bıraktım. Görüntülü kamera aldım ama yine de içim bi türlü tam rahat etmiyor:(

Olsun ya neden dert ediyisunki cocugun etrafinda tehlikeli seyler olmasjn agir yorgan vs gerisini dusunme
O kadar deli yatiyor ki örtü falan hak getire:) üstünü örtemiyorum hiç, onun haricinde beşikte de baska bisi yok zaten. Niye bu kadar dert ediyorum bende bilmiyorum:)

İçiniz rahat etmiyorsa delikli süngerden yapılmış Bebek yastıklarından alabilirsiniz :KK66:

Bunun adı panik ataktır heralde
Anksiyete de olabilir
Her halükarda normal değil

Ay ben uyurken kedilerime bişey olucak diye korkuyorum. ayağını sıkıştırır mı, başka kedi görür kavga eder mi falan diye:olamaz:
Sen haklısın bence tedirgin olup korkmakta..

Benim bebeğim de 8 aylık kadar.Hala geceleri nefesini kontrol ediyorum. Ne yazık ki ben de aşamadım bu durumu. Konuyu takipteyim. Umarım bir çözümü vardır arkadaşların.

Eklentiler

• B1AA33A3-9906-43BA-A854-7063A5B6B1B9.jpeg
    B1AA33A3-9906-43BA-A854-7063A5B6B1B9.jpeg
    28,2 KB · Görüntüleme: 40
Back