• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyurken bebeğine bir şey olacak korkusunu bir ben mi taşıyorum:(

Benimki 40 günlük uyurken yüzünü tamamen kapatıyo battaniyesiyle ben açıyorum o yine kapatıyo.Hatta geçen gece nefes almıyo gibi geldi bana biraz dürttüm uyandırdım:KK53:

Battaniyesiz yatırmanız daha güvenli
Battaniye risk taşıdığı için önerilmiyor.

Uyku tulumu giydir. Yatakta hiçbirşey de olmasın yastık battaniye vs. Korkacak ayları geçmiş artık kendini kurtarır.

uyku tulumu muthis bisiy, buyuk oglumda bacaklari ayri olan tulumlardan kullandim ben, ama su bitisik olanlari da merak ediyorum.
hangisi daha iyidir acaba???

uyku tulumu muthis bisiy, buyuk oglumda bacaklari ayri olan tulumlardan kullandim ben, ama su bitisik olanlari da merak ediyorum.
Ayakları ayrı olanlardan bende kullandim. Torba tulumlar daha iyi diyenler var bende hangisi daha iyi merak ediyorum :)

Bitişik olanları ben beğenmedim görüntü olarak. Çuval gibi. Bana o rahatsız gibi geldi. Bacaklı olanlar kıyafet gibi daha rahat. Dışarı çıkarken bile giydiriyordum ben soğuk havalarda.

Back