• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyur gezer miyim??

kimsinnsen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
301
179
103
36
kızlar merhaba,
bu gece yaşadığım olayla şok oldum.hemen sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.
bizim yatağın başında nişan fotoğrafımız var duvarda asılı.gece rüyamda o çerçevenin içinde birşeyler olduğunu gördüm.kırmızı kırmızı bişeylerdi.çerçeveyi alıp aşağı doğru eğersem içinden güzel bişeyler dökülecekmiş.ben de alıyorum çerçeveyi yan tarafa doğru eğip içindeki kırmızı ışıl ışıl şeyleri döküyorum.sonra "amaaann napıyorum ben yaa" deyip yatağın yanına bırakıyorum.
rüyam böyleydi..
sabah kalktım lavaboya filan gittim odaya geri geldiğimde duvarda bi gariplik farkettim.bir de baktım ki çerçeve yok.
çerçeve nerede?

evet tam olarak yatağın yanında kalorifer peteğinin dibinde...

resmen şok oldum.

bir de iki haftadır filan geceleri uyanıyorum ve eşimi babam zannedip rahatsız oluyorum.kalkıyorum babam burda ne arıyo diye soruyorum konuşuyorum kendi kendime.sonra onun eşim olduğunu anlayıp tekrar yatıyorum.

ya var mı içiniz de bu hallerden anlayan?bi doktora mı gitsem acaba,ciddi bişey midir bu?

bazen bana da olan bişey rüyamda gördüğümü gerçekte yapmak; bi kere portakal yiyorum rüyamda kabuklarını ellerimle soyuyorum bıçaksız (portakalı da hiç sevmem normalde yemem) sabah bi uyandım yatağının başında portakal kabukları ellerim ağzım yüzüm yapış yapış.. Kesinlikle hiçbişey hatırlamıyorum.. Bazen üst üste böyle şeyler oluyodu bi ara ama uzun bi zamandır (4-5 yıl) yok.. ben doktora gitmedim ama o dönem hayatım çok yolunda gitmiyodu aslında ve kimseye belli edemediğim konuşamadığım sıkıntılarım vardı.. Ben ona yoruyorum.. ne zaman çok stresli dönemler yaşasam böyle hikayelerim var.. belki öyle bni dönemden geçiyosunuzdur..yine de isterseniz bi doktora görünün nolur nolmaz.. geçmiş olsun..

bazen bana da olan bişey rüyamda gördüğümü gerçekte yapmak; bi kere portakal yiyorum rüyamda kabuklarını ellerimle soyuyorum bıçaksız (portakalı da hiç sevmem normalde yemem) sabah bi uyandım yatağının başında portakal kabukları ellerim ağzım yüzüm yapış yapış.. Kesinlikle hiçbişey hatırlamıyorum.. Bazen üst üste böyle şeyler oluyodu bi ara ama uzun bi zamandır (4-5 yıl) yok.. ben doktora gitmedim ama o dönem hayatım çok yolunda gitmiyodu aslında ve kimseye belli edemediğim konuşamadığım sıkıntılarım vardı.. Ben ona yoruyorum.. ne zaman çok stresli dönemler yaşasam böyle hikayelerim var.. belki öyle bni dönemden geçiyosunuzdur..yine de isterseniz bi doktora görünün nolur nolmaz.. geçmiş olsun..

tam olarak dediğiniz gibi şu anda kimseye anlatamadığım sıkıntılarım var.kocaman bir belirsizlik...
olayı yaşayış şeklimiz de aynı..
biraz daha bekleyip takipte kalmak en iyisi o vakit..
çok teşekkür ederim

benim annemi iki kez babam camdan atlamak üzereyken yakalamış.
sonrası apar topar tedavi falan.
uyurgezerlik en çok baya bunalımlı dönemlerde görülen bir şey.
bir an önce doktora gidin çünkü tehlikeli bi durum.
geçmiş olsun.

tam olarak dediğiniz gibi şu anda kimseye anlatamadığım sıkıntılarım var.kocaman bir belirsizlik...
olayı yaşayış şeklimiz de aynı..
biraz daha bekleyip takipte kalmak en iyisi o vakit..
çok teşekkür ederim
Evt tabi takipte kalın ama kendinize veya etrafınıza zarar verme ihtimalini de göz ardı etmeyin.. çok fazla olursa beklemeden bi doktora görünün derim.. Anlatıldığında komik gibi gözüken hatta anlatırken kahkahalarla güldüğüm hikayelerim var benim de.. ama bu ciddi bi sorun aslında.. dikkatli olun.. çok geçmiş olsun

benim annemi iki kez babam camdan atlamak üzereyken yakalamış.
sonrası apar topar tedavi falan.
uyurgezerlik en çok baya bunalımlı dönemlerde görülen bir şey.
bir an önce doktora gidin çünkü tehlikeli bi durum.
geçmiş olsun.
bu konuyu espri olarak kendi aramızda konuşuyoruz ama böyle ciddi olarak değerlendirmemiştik hiç..
psikiyatri kliniğine mi gitmem gerek acaba?

Evt tabi takipte kalın ama kendinize veya etrafınıza zarar verme ihtimalini de göz ardı etmeyin.. çok fazla olursa beklemeden bi doktora görünün derim.. Anlatıldığında komik gibi gözüken hatta anlatırken kahkahalarla güldüğüm hikayelerim var benim de.. ama bu ciddi bi sorun aslında.. dikkatli olun.. çok geçmiş olsun
sizin kendiliğinden mi düzeldi bu durum peki?

kızlar merhaba,
bu gece yaşadığım olayla şok oldum.hemen sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.
bizim yatağın başında nişan fotoğrafımız var duvarda asılı.gece rüyamda o çerçevenin içinde birşeyler olduğunu gördüm.kırmızı kırmızı bişeylerdi.çerçeveyi alıp aşağı doğru eğersem içinden güzel bişeyler dökülecekmiş.ben de alıyorum çerçeveyi yan tarafa doğru eğip içindeki kırmızı ışıl ışıl şeyleri döküyorum.sonra "amaaann napıyorum ben yaa" deyip yatağın yanına bırakıyorum.
rüyam böyleydi..
sabah kalktım lavaboya filan gittim odaya geri geldiğimde duvarda bi gariplik farkettim.bir de baktım ki çerçeve yok.
çerçeve nerede?

evet tam olarak yatağın yanında kalorifer peteğinin dibinde...

resmen şok oldum.

bir de iki haftadır filan geceleri uyanıyorum ve eşimi babam zannedip rahatsız oluyorum.kalkıyorum babam burda ne arıyo diye soruyorum konuşuyorum kendi kendime.sonra onun eşim olduğunu anlayıp tekrar yatıyorum.

ya var mı içiniz de bu hallerden anlayan?bi doktora mı gitsem acaba,ciddi bişey midir bu?
Aynen uyur gezersin kardeşimde böyle
Kalkıp duvara soru çözüp yatmışlığı var :-)

sizin kendiliğinden mi düzeldi bu durum peki?
Evt aslında kendiliğinden düzeldi.. ama benim psikolojimi etkileyen durumlarım düzeldi.. 5 yıldır falan çok şükür sorunsuz huzurlu bi hayatım var.. ufak tefek problemler hayatımızda elbette oluyo ama bu duruma getiren ciddi bişey olmadığından uzun bi süredir ufak tefek vukuatlar dışında (ağlayarak uyanmak falan) pek yaşamadım çok şükür.. Eğer tek başınıza aşamayacağınız ciddi sorunlarınız varsa bi psikolog yardımı alabilirsiniz..

konudan bagımsız kusura bakma nick ini gorunce bir gülme aldı benı konuyu okuyamadım nerden aklına geldi ilahı ya hala gülüyorum :D

konudan bagımsız kusura bakma nick ini gorunce bir gülme aldı benı konuyu okuyamadım nerden aklına geldi ilahı ya hala gülüyorum :KK70:
leyla ile mecnun dizisinde şarkıyı böyle söylüyolardı ordan aklımda kaldı :)) videoyu izlemeni öneririm o daha komik :)

Back