Uyumayan var mı çok acil

Meryem ana değilsem hamile de değilim tabi ama olay ne onu çözemedim çok hırpalandım yazmak zorunda kaldım buraya.
Evli olup olmadığınızı bilmiyorum dolayısıyla şüpheniz bu mu diye sordum çünkü ben hamileyim göğüs hassasiyetim var adete yakın da olur Bu durum geçmiş olsun

Evli olup olmadığınızı bilmiyorum dolayısıyla şüpheniz bu mu diye sordum çünkü ben hamileyim göğüs hassasiyetim var adete yakın da olur Bu durum geçmiş olsun
4 aydır bir ilişkim olmadığı için şüphe etmedim tabi. Zaten hamile olsaydım 20 haftalık olması lazımdı şu an, göğüs hassasiyetiniz kaçıncı haftada başladı acaba?

Ağrılarım bugün geçti doktor arkadaşın söylediğine göre yumurta çatladığı için ağrılar bitmiş oldu ve şu an gerçekten de ovulasyon dönemindeyim

Herkese günaydın.. Meme ağrım hala şiddetli devam ediyor. Bugün 10 gün oldu ağrıyalı. Ve adetim 3 şubatta. İyice korkmaya başladım... acaba genel cerraha mı gitsem ailemde meme kanseri öyküsü var, çok korkuyorum.. adetim bozuktu üstüne bir de memeler eklendi...

Geçen ay da adet olurken aşırı derece ağrıdı fakat adet ile geçmişti. Geçen aya kadar hiç ağrımazdı. Şu an adet zamanım da değil

Merhabaa dr ye gittiniz mi acaba bende ayni dertten muzdaribim
Ben adet oldum. Ondan ağrımış göğüslerim falan ama aşırı ağrıdı hiç ağrımazdı normalde. Şimdi adet bitince geçti. Meme usg si yapılacak. Size noldu??

Ben adet oldum. Ondan ağrımış göğüslerim falan ama aşırı ağrıdı hiç ağrımazdı normalde. Şimdi adet bitince geçti. Meme usg si yapılacak. Size noldu??
Bende de agri var regl ile birlikte biraz hafifledi ama tam da degi gbi kafami cok taktim ondan mi bilemiyorum bende randevu aldim gunumu bekliyorum gideceğim bakalaim hayirlisi

Hanımlar benim de göğüslerim ağrıyordu şimdi birkaç gündür koltuk altim ağrıyor meme usg di çektiler birşey olsaydı görünürdü dimi çok kafaya takiyorum

Hanımlar benim de göğüslerim ağrıyordu şimdi birkaç gündür koltuk altim ağrıyor meme usg di çektiler birşey olsaydı görünürdü dimi çok kafaya takiyorum
Bir şey olsa tabi ki görünürdü prolaktin yükselmiştir belki hassasiyet artmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…