Uyumayan var mı çok acil

nihalerdem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2020
225
36
13
Uyumayan var mı şu an inanılmaz göğüs acısı şişlik ve karnımda kasıklarımda ağrı var ilişkim olmadı yardım edin doktora gidemiyorum

Göğüs ağrısının inanılmazı nasıl oluyor, ağrı eşiğiniz mi düşük acaba?
İğne batar gibi, olur ya adet öncesinde şiddetlenen Ağrı, ondan işte, son adetimde de göğsüm böyle olmuştu, şimdi de böyle oldu ama adete çok var

Göğüs ağrısının inanılmazı nasıl oluyor, ağrı eşiğiniz mi düşük acaba?
28 aralıkta beklenen adette kahverengi lekelenme kanaması yaşamıştım, öyle bitmişti, Çamur şeklinde. Göğüs ağrım falan yoktu. Şimdi ise adet belirtileri mi bunlar bilmiyorum çok kötü ağrılar

Ağrı kaburgama vuruyor şaka gibi ya bu nedir

Yani bilemedim ki doktora görünseydiniz adet söktürücü falan verir belki yada başka Bi rahatsızlığınız olabilir
Adet olurum bunlar adet belirtileridir diye doktora gitmedim pazartesine kadar göğüs ve karın ağrısından Ölmezsem giderim artık ama çok korkuyorum hastalık vardır diye

Canim adet söktürücü masaj diye bisey var istersen bi bak videolarına onu uygula altında baya yorumlar var sokturdugune dair.
Adetten yapıldığında da aynı zamanda yumurtlamayi tetikliyor

Canim adet söktürücü masaj diye bisey var istersen bi bak videolarına onu uygula altında baya yorumlar var sokturdugune dair.
Adetten yapıldığında da aynı zamanda yumurtlamayi tetikliyor
Çok teşekkür ederim ama pelvike bastırır gibi dokununca şiddetli ağrı oluyor, bi deneyeyim

Yani bundan çıkardığınız sonuç ne hamile olduğunuzu mu düşünüyorsunuz
Meryem ana değilsem hamile de değilim tabi ama olay ne onu çözemedim çok hırpalandım yazmak zorunda kaldım buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…