- 19 Kasım 2020
- 225
- 36
- 13
- Konu Sahibi nihalerdem
-
Göğüs ağrısının inanılmazı nasıl oluyor, ağrı eşiğiniz mi düşük acaba?Uyumayan var mı şu an inanılmaz göğüs acısı şişlik ve karnımda kasıklarımda ağrı var ilişkim olmadı yardım edin doktora gidemiyorum
İğne batar gibi, olur ya adet öncesinde şiddetlenen Ağrı, ondan işte, son adetimde de göğsüm böyle olmuştu, şimdi de böyle oldu ama adete çok varGöğüs ağrısının inanılmazı nasıl oluyor, ağrı eşiğiniz mi düşük acaba?
28 aralıkta beklenen adette kahverengi lekelenme kanaması yaşamıştım, öyle bitmişti, Çamur şeklinde. Göğüs ağrım falan yoktu. Şimdi ise adet belirtileri mi bunlar bilmiyorum çok kötü ağrılarGöğüs ağrısının inanılmazı nasıl oluyor, ağrı eşiğiniz mi düşük acaba?
Bir ağrı kesici içmeyi deneyin.İğne batar gibi, olur ya adet öncesinde şiddetlenen Ağrı, ondan işte, son adetimde de göğsüm böyle olmuştu, şimdi de böyle oldu ama adete çok var
Gelecek olan adet varsa onu keser diye içmedimBir ağrı kesici içmeyi deneyin.
Bu saatte yazdığınız için çok teşekkür ederimBir ağrı kesici içmeyi deneyin.
Canım sen daha adet olmadın mı ya test falan yapmadın mıUyumayan var mı şu an inanılmaz göğüs acısı şişlik ve karnımda kasıklarımda ağrı var ilişkim olmadı yardım edin doktora gidemiyorum
dım test yapmadım çünkü en son 4 ay önce ilişkim oldu başka olmadı ben de yapmadımCanım sen daha adet olmadın mı ya test falan yapmadın mı
Adet sökülemediği için mi yoksa kist falan mı patladı ya ofsıcak duş iyi gelir
Üşüttüysen adet zor sökülür böyle kist yoktr canım heraldeAdet sökülemediği için mi yoksa kist falan mı patladı ya of
Yani bilemedim ki doktora görünseydiniz adet söktürücü falan verir belki yada başka Bi rahatsızlığınız olabilirOlama
dım test yapmadım çünkü en son 4 ay önce ilişkim oldu başka olmadı ben de yapmadım
Gün boyu balkondayım valla ondan galiba zaten ayaklarım buz gibi hala ama bence hastalık var bi durum var yaniÜşüttüysen adet zor sökülür böyle kist yoktr canım heralde
Adet olurum bunlar adet belirtileridir diye doktora gitmedimYani bilemedim ki doktora görünseydiniz adet söktürücü falan verir belki yada başka Bi rahatsızlığınız olabilir
Çok teşekkür ederimCanim adet söktürücü masaj diye bisey var istersen bi bak videolarına onu uygula altında baya yorumlar var sokturdugune dair.
Adetten yapıldığında da aynı zamanda yumurtlamayi tetikliyor
Yani bundan çıkardığınız sonuç ne hamile olduğunuzu mu düşünüyorsunuzUyumayan var mı şu an inanılmaz göğüs acısı şişlik ve karnımda kasıklarımda ağrı var ilişkim olmadı yardım edin doktora gidemiyorum
Meryem ana değilsem hamile de değilim tabi ama olay ne onu çözemedim çok hırpalandım yazmak zorunda kaldım buraya.Yani bundan çıkardığınız sonuç ne hamile olduğunuzu mu düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?