Uyumayan bebeğe anason kullanımı

S

Benim bebegim 10 aylik gaz damlası bir defa bile kullanmadım, uyku ilacı da kullanmıyorum ki bebegimin ciddi bir uyku sorunu var doktorumuz melisa cayi kullanabilirsin dedi. Kimse bebeğine melisa cayi içirince kötü anne olmuyor, zaten soran kişide direk anason vermemiş fikir almak için yazmış. Niye bu kadar asabisiniz? Ayrıca versin de yazmadım okursanız onerilmedigini yazdım.
10 aylık bebekle 2,5 aylık bebek bir mi?

Benim bebegim ilk 4 ay inanilmaz bir gaz sancisi cekti dr larin bile “bu kadari gazdan olamaz” dedigi bi sanciydi ama dr umuz 1 kere anason suyu verin demedi yani ne akil ne fikir cok kucuk ya daha bunlar icin iyice cildirdiniz

Arkadaşlar abartmayın anason ve rezene karışımını yıllardır büyüklerimiz vermişler şuan doktorlarımız onermiyor melisa çayını tavsiye ediyorlar. Bebeklerin dünyaya alışmaya süreçleri çok sancılı geçebiliyor bu süreçte bebegi rahatlatacak sakinlestirecek bir destek alti ustu.

Bakamadiginiz bebekler dogurmayin arkadas.
Zor evet ama bilerek doguruyoruz.

Ki papatya cayininda her onune gelenini icmemek lazim.
Pirolizidin alkaloidleri yuzunden kansere yol acabiliyor.

Anasonun ne olduğunu biliyor musunuz arkadaşlar? Yorum yazanlar bi google araması yapın isterseniz?? Kimyon kaynatıp vereyim mi dese bu kadar tepki gösterecek miydiniz ne alaka bu coşku anasonu rakı zannetmek ve bundan emin olup insanlara üstten bakmak???

Bakamadiginiz bebekler dogurmayin arkadas.
Zor evet ama bilerek doguruyoruz.

Ki papatya cayininda her onune gelenini icmemek lazim.
Pirolizidin alkaloidleri yuzunden kansere yol acabiliyor.
😅😅 bir okuduğunu anlamayan arkadas daha 👏 bilerek mi yapıyorsunuz valla gülüyorum artık. Ay kadıncağız bir anason cayi sordu hepimiz bakamıyor olduk bebeklerimize 😅

Emziriyorsanız kendiniz bile böyle çaylar içmeyin.Buyuklerin lafına da bakmayın.Onlar eski bilgilerle yorum yapıyorlar.Bildiklerinin çoğu bilimsel olarak yanlış.Siz anne oldunuz artık.Elimizde internet denen bir yardımcı var.Doktorlara da telefonla ulaşabiliyoruz.Sormadan hiç bir şey yapmayın ki ilk altı ay su bile verilmememeli...

X