uyumak istiyorum

Arkadaşlar eğer uykusuzluk uzuzn sürüyorsa sık sık yaşıyorsanız bu problemi mutlaka doktora gidin. Ama türkiyede bu durum için hemene uyku ilacı yazıp gönderirler. Bunun için iyi bir inceleme yapuın. Farkında olmadan psikolojik bir sorununuz olabilir. Tabi eğer o gün çok sinirli ya da stresli iseniz o ayrı bir mesele. Ama mutlaka kendinize dikkat edin. Bir de size tavsiyem kesinlikle lavanta çayı için. Ben kullanmıştım. Sıcak suyun içişne bir çay kaşığı lavanta atıyorum. Heryerde var zaten lavanta çiçeği. Bardağın üzerini kapatıyorum. 5. dak demliyorum. Sonra içiyorum ve uyuyorum. Sabah da normal kalkıyorum. Bişr tavsiye daha uykuya dalamıyorsanız; Gözler kapalı iken o siyahlığın içinde sadece bir nokta belirleyin ve sadece oraya bakın. Emin olun uykunuz gelecek..

Ben de uyumak istiyorum, işim gereği her sabah 6.30 da kalkıyorum. haftasonları da
gece uyusam da sürekli rüyamda işle ilgili şeyler görüyorum, hiç dinlenemiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…