banada olur öle aslında olayları kafaya takmayan birisi gibi görünürüm ama bide bana sor. stres yaptığım şeyle rüyamda bile boğuşurum. bitki çayları falan iç canım uyku yapanaından papatya çayı olabilir mesala belki işe yarar.
Annem hastalanıp vefat ettiginden beri bende uyuyamıyorum sabah 6' da 7' de yatıp 10-11 gibi kalkıyorum kardesime kahvaltı hazırlıyorum o gidiyo ev isi falan ve bir ertesi aksam yine sabaha karsı yatıyorum. Nasıl dayanabiliyorum bende bilmiyorum ve kendimi cok zorluyorum uyuyabilmek icin gözlerim yanıyor ama bir türlü uyuyamıyorum.. 3 saatlik uykuyla durup yine bir ertesi gün sabah 7-8 gibi yattıgımı bilirim..
Annem hastalanıp vefat ettiginden beri bende uyuyamıyorum sabah 6' da 7' de yatıp 10-11 gibi kalkıyorum kardesime kahvaltı hazırlıyorum o gidiyo ev isi falan ve bir ertesi aksam yine sabaha karsı yatıyorum. Nasıl dayanabiliyorum bende bilmiyorum ve kendimi cok zorluyorum uyuyabilmek icin gözlerim yanıyor ama bir türlü uyuyamıyorum.. 3 saatlik uykuyla durup yine bir ertesi gün sabah 7-8 gibi yattıgımı bilirim..
hepinize teşekkür ederim
ben stresli bir dönemdeyim ama inanılır gibi değil. nasıl ayakta kalıyosam şaşıyorum. ama bugun bas dönmesi ve mide bulantısı oldu aradad dalıyodum galiba vücudum tepki veriyor. şimdi uyumaya çalışıyorum inşallah uyicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?