canım benim kızım 7 aylık, sabah 8gibi kalkıyor,salona inip mama sandalyesine oturtuyorum oyuncak koyuyorum önüne bende kahvaltı hazırlıyorum kızımı doyuruyorum saat 12 gibi koltuğa yatırıyorum biraz kendi kendine oynuyo biraz benle oynuyo falan yorulup kendi uyuya kalıyor. sonra kalkınca biseyler yediriyorum tekrar mama sandalyesine koyuyorum. aslında çoğu zaman mama sandalyesinde oturuyor. sıkılınca kucağıma alıp dolaştırıyorum evde, biraz sırt üstü biraz yüz üstü yatırıyorum biraz oturtuyorum koltukta oyuncak oynuyo sesli oyuncaklarla bayağı vakit geçiriyor. uykusu gelince gözlerini ovuşturuyor zaten uyutuyorum. kalkınca yine aynı mesela ben yemek yaparken mama sandalyesinde oturup beni izliyor falan öyle zaman geçiyor. bende yalnızım eşim akşam 11de geliyor.
kızım huysuzluk yapmıyormu tabi yapıyor kucağıma alıp gezdiriyorum evde hoplayıp zıplatıyorum oynatıyorum sonra mama sandalyesine oturtuyorum.. baktım hiç durmuyo hemen dışarı çıkarıp parkta 15dk falan gezdiriyorum rahatlıyor uyuya kalıyor. tabi çok sabır gerektiriyo.
bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama bizimki 6aylıkken ilk dişini çıkardı ama doğduğundan beri hep eli ağzındaydı. ben diş çıkardığını şöyle anladım. alimi ağzına götürüyordu hep emiyordu, baktım bi ara elimi ısırıyor dişi eti çok hafif şişmiş ısırınca hafif batıyordu hemen eczaneden jel aldım çok rahatlattı maşşallah.