Canım benim sölerim deee ah bide bulsammm neler yapmadımkiii annem sallama bosver aglayarak uyusun dedi.ama yok aglayınca kıyamıyorumemmıyorda artık onceden emerek uyuyordu.sut kesılınce artık ıs basa dustu salla babam salla:)
Bunu yaşamadığımızı nerden biliyorsunuz? Ayrıca kızımdan önce bende bebeğimi kaybettim, hamile olmak için aylarca bekledim. Allah isteyen herkese nasip etsin....
şükretmediğimiizi kim söylediki
biz sadece şuanki durumumuza bir çözüm bulabilirmiyiz onun peşindeyiz
yoksa kimse halinden şikayetçi değil
heleki 4 bebek kaybetmiş biri olarak ben çocuğumun her yüzüne baktığımda şükrediyorum
:47
anladım canımpeki şimdi ne veriyorsun, mamaya mı geçtin?
Evet mama veriyorum.aslında cok sükür yeme sıkıntısı yok.herseyi yiyor.Keske süt olayı bitmeseydi dediğim zamanlar cok oldu.şayet senin bebiş hala anne sütü alıyorsa sakın kesme.verebildiğin kadar ver.ben şimdi üstüne titriyorum hastalanmasın diye.biliyorsundur dısarıdan ne kadar ek gıda alırsa hastalıga yakalanma riski okdar yüksek.Bağışıklık sistemi 2 yasına kadar devam ediyor.
bütn sayfaları okumadım ama ek gıdaya geçmişsindir .acaba yatmadan önce karnını tok tutacak bişeylermş versin mesela şu tahıllı mamalrsdan falan
veriyorum canım ama onunlada ilgili değil malesef bizim ufaklığın uyku sorunu
uykusuzlukdan harab oldum artık bakalım ne zaman düzelecek bu sorun
canim
rezene verdin mi hic?
Kehf suresi 14. Ayet
Fe darabna ala azanihim fıl kehfı sinine adeda çocuğun sağ kulagina 7defa okunacak
okuyanlar faydasını görmüş kızlar artık son çare bu duayı deniycem :)
şükretmiyorsunuz demedim.benimki eleştiri değildi. sadece şükretmeyi hatırlatmak istedim.
benım kızımda 4.5 aylık 2 aylıkkenden bu yana gece 10 kez bazen 10dan fazla uyanıyor..ne yaptıysam basedemedım..aclık desem degıl uyandıgında emmıyor pişpişleyıp gerı yatırıyorum..gaz desem degıl cok rahat cıkarıyor..yedıklerı rahatsız eder desem uyumadan once olabılıdgınce hlafif besemeye calısıyorum,ıyı geceler cayı ıcırıyorum banamısın demıyo..
gozlerım kan canagı oldu,psıkolojım bozuldu..asırı sınırlı asabı bı ınsan oldum cıktım uykusuzluktan...ınanılmaz yorgunum,hastalıklara meyıllıyım..verene sonzu sukurler olsun ama buda bır gercek yanı... dr goturucem yakın zamanda ve kızımı uyutabılmek ıcın ılac talebınde bulunucam...hayat onada banada zından oldu 2.5 aydır
canım ne yaptın doktora götürdünmü kızını
bende hiç bir çözüm bulamadım benim sıpada beni yalancı emzik yerine kullanıyor gece sürekli emerek yatmak istiyor meme ağzından çıkınca basıyor yaygarayı
artık bende baş edemiyorum oğluşum doğduğundan beri uykuya hasret kaldım 17 ay oldu deliksiz uyumayalı
bende doktota götürcem hafta içi
inşallah doktor bir çözüm bulur
evet doğduğundan beri durumumuz aynı beşiğine alıştırmak istedim ama gece sürekli uyandığı için çok yorucu oldu sürekli al beşiğinden emzir tekrar beşiğine koy yarım saat sonra tekrar uyansın tekrar al emzir........ oda bana zor geldi doktoruna soruyorum normal diyor ama artık benim sinirlerim yıpranıyor uykusuzlukdan
merhabalar arkadaşlar benim bebeğim 1 yaşında ve sık uyananlardan dr unadix 1 tavsiye etti bitkisel bir ilaçmış.uyku düzenini oluşturmak için ve uykuda büyüme hormonu salgılandığı için kullanıcam ama en önemlisi gelişimi için ,kendim için değil.kilo boy iyi ise idare edin iki yaşına kadar zaman su gibi akıp gidiyor zaten benim fikrim
merhaba arkadaşlar 14 aylık bir oğlum var. Gece en az 8 kere uyanıyor sürekli meme emmek istiyor zaten beraber yatıyoruz yarım saatte bir uyanıyor emerek geri yatıyor bu böyle gece boyunca yarım saatte bir tekrarlanıyor bu durumdan kurtulmam iç.in ne yapmam lazım lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?