Bebek Beslenmesi uykuya hasret kalan anneler buraya :((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

anladım canım peki şimdi ne veriyorsun, mamaya mı geçtin?

Bunu yaşamadığımızı nerden biliyorsunuz? Ayrıca kızımdan önce bende bebeğimi kaybettim, hamile olmak için aylarca bekledim. Allah isteyen herkese nasip etsin....

şükretmiyorsunuz demedim.benimki eleştiri değildi. sadece şükretmeyi hatırlatmak istedim.

Evet mama veriyorum.aslında cok sükür yeme sıkıntısı yok.herseyi yiyor.Keske süt olayı bitmeseydi dediğim zamanlar cok oldu.şayet senin bebiş hala anne sütü alıyorsa sakın kesme.verebildiğin kadar ver.ben şimdi üstüne titriyorum hastalanmasın diye.biliyorsundur dısarıdan ne kadar ek gıda alırsa hastalıga yakalanma riski okdar yüksek.Bağışıklık sistemi 2 yasına kadar devam ediyor.
anladım canım peki şimdi ne veriyorsun, mamaya mı geçtin?

Ben hala emziriyorum. 8 aylık oldu benimki. inşallah kesilmez bakalım. bazen düşünüyorum kesilirse ne yaparım diye. mama vericem tabi mecbur ben de senin gibi.
peki canım günde kaç sefer mama veriyorsun? ve kaç cc.

bu arada bu gece belli bir saatten sonra o kadar çok kalktı ki anlatamam. ister istemez insanın siniri bozuluyor. dur bakim bi altına dedim, yavrumun bezi sızdırmış meğer, sağ yanı ıpıslaktı. meğer ondanmış sonra da üzüldüm.

O mıncırıgımın ne kadar uyuyacagına belli desem:)ama ortalama 4 sefer veriyorum.artık büyügüğü için her biberon 200 cc oluyor:)onceden 180cc ıcıyordu.şimdi büyüdü tabi:)

Kehf suresi 14. Ayet
Fe darabna ala azanihim fıl kehfı sinine adeda çocuğun sağ kulagina 7defa okunacak
okuyanlar faydasını görmüş kızlar artık son çare bu duayı deniycem :)

bütn sayfaları okumadım ama ek gıdaya geçmişsindir .acaba yatmadan önce karnını tok tutacak bişeylermş versin mesela şu tahıllı mamalrsdan falan

bütn sayfaları okumadım ama ek gıdaya geçmişsindir .acaba yatmadan önce karnını tok tutacak bişeylermş versin mesela şu tahıllı mamalrsdan falan

veriyorum canım ama onunlada ilgili değil malesef bizim ufaklığın uyku sorunu
uykusuzlukdan harab oldum artık bakalım ne zaman düzelecek bu sorun

Kehf suresi 14. Ayet
Fe darabna ala azanihim fıl kehfı sinine adeda çocuğun sağ kulagina 7defa okunacak
okuyanlar faydasını görmüş kızlar artık son çare bu duayı deniycem :)

işe yaradımı?

bizim de durumlar fena..22aylık oldu hala en az 5-6 kez kalkıyo

şükretmiyorsunuz demedim.benimki eleştiri değildi. sadece şükretmeyi hatırlatmak istedim.

Heran şükür etmediğimi nerden biliyorsunuz? Sizinle bu konu hakkında polemiğe girmiycem. İnsanların neler yaşadığını bilemezsiniz...Allah tez zamanda size ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin

benım kızımda 4.5 aylık 2 aylıkkenden bu yana gece 10 kez bazen 10dan fazla uyanıyor..ne yaptıysam basedemedım..aclık desem degıl uyandıgında emmıyor pişpişleyıp gerı yatırıyorum..gaz desem degıl cok rahat cıkarıyor..yedıklerı rahatsız eder desem uyumadan once olabılıdgınce hlafif besemeye calısıyorum,ıyı geceler cayı ıcırıyorum banamısın demıyo..
gozlerım kan canagı oldu,psıkolojım bozuldu..asırı sınırlı asabı bı ınsan oldum cıktım uykusuzluktan...ınanılmaz yorgunum,hastalıklara meyıllıyım..verene sonzu sukurler olsun ama buda bır gercek yanı... dr goturucem yakın zamanda ve kızımı uyutabılmek ıcın ılac talebınde bulunucam...hayat onada banada zından oldu 2.5 aydır

canım ne yaptın doktora götürdünmü kızını
bende hiç bir çözüm bulamadım benim sıpada beni yalancı emzik yerine kullanıyor gece sürekli emerek yatmak istiyor meme ağzından çıkınca basıyor yaygarayı
artık bende baş edemiyorum oğluşum doğduğundan beri uykuya hasret kaldım 17 ay oldu deliksiz uyumayalı
bende doktota götürcem hafta içi
inşallah doktor bir çözüm bulur

bu uykusuzluk yüzünden bende doktora götürdüm,gülüp geçiyor normal karşılıyor anlamadım gitti,çözüm bulan arkadaşlar varsa önerileri bekliyoruz

Benimde 7.5 aylık kızım var sürekli uyanıyor.Ben geçicek yakında diye beklerken aman allahım 2.5 yaşındaki bile uyumuyormuş okurken gözüm korktu.Uyumak istiyorummmmm

merhabalar arkadaşlar benim bebeğim 1 yaşında ve sık uyananlardan dr unadix 1 tavsiye etti bitkisel bir ilaçmış.uyku düzenini oluşturmak için ve uykuda büyüme hormonu salgılandığı için kullanıcam ama en önemlisi gelişimi için ,kendim için değil.kilo boy iyi ise idare edin iki yaşına kadar zaman su gibi akıp gidiyor zaten benim fikrim

canım nası cesaret ettin beraber yatmaya? benimki de çok sık uyanır ama cennet boşuna ayağımıza verilmemiş:) kalkıyorum mecbur..oğlum şimdi assla kimseyle yatmaz.

kullandınızmı ilacı uykusuzluğuna fayda ettimi

tatlı benim bebeğim 7 aylık allaha şükür geceleri çok problem yaşamıyoruz. bende emziriyorum ama geceleri ve yatmadan önce mama veriyorum ve gece uyanmamadının çok büyük etkisi var..

önceleri gece emziriyordum ve çok uyanıyordu gece mama vermeye başladım 1 kez uyanıyor. zaten dr lar da söylüyor anne sütü sindirimi çabuk ve kolaydır ondan sık emmek ister bebekler, ama ama hazmı uzun sürer ve geç acıktırır. aklına yatarsa dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…