• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykuuuu gel artık :(

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
Son 3-4 gündür böyleyim saat kaç oldu bir gram uykum yok. Bir sıkıntım da yok kafama herhangi birşey de takmıyorum:KK43: Sabahları erken kalkıyorum gündüzleri de uyumuyorum yine de yok anacım banamısın demiyor. Nolursun gel artık uykum. Eşim yastığa kafasını koyar koymaz horlamaya başlıyor, bende tık yok:sinirli:

Akşam 3 bardak çay içtim ondan mı acaba? Normalde hiç çay içmem eşimle çay keyfi yapalım dedik sonuç gece nöbeti:kızgın:

Yazdığım yazıya kısa sürede beğeniler gelince ben de aynısını düşündüm
Hadi ben cabaliyorum uyuyamıyorum, bunca insan neden hala uyanık , saat olmuş üç buçuk!
İşin kötüsü sabah biriyle bulusucam, vaktinde uyanabilecegime dair umudum yok :((

Yazdığım yazıya kısa sürede beğeniler gelince ben de aynısını düşündüm
Hadi ben cabaliyorum uyuyamıyorum, bunca insan neden hala uyanık , saat olmuş üç buçuk!
İşin kötüsü sabah biriyle bulusucam, vaktinde uyanabilecegime dair umudum yok :KK43:(

Uyanırsın uyanmasına da yüz göz pert olacak:KK53:

25 dakika kadar önce biri bişey paylaşmış 'site şöyle kötü böyle banladılar beni' diye.
Dedim ,ne güzel uyanıklık yapmış bu saatte paylaşarak. Herkes uyuyodur, sabaha kadar konusu açık kalacak-daha çok kisi okur'
Derken o da ne?
Mune bile uyanikmis hemen banlamiş :KK55:

Dolunay da yok, neden uyuyamiyoruz?

*Sizin kocanız hemen uyumus,neyse ki benim kedim hala uyanık, eşlik ediyor yalnizligima :)

cocuk yap o vakit uykusuzluk problemin kalmayacak.basini yastiga koydugun an tabi koyabiliyosan cok zor sahsen benim icin uyur kalirsin.uykusuzluk benim icin tarihe karisti su saatte daha bebegimi salliyorum diger kizim da besiginde tepiniyor ve gozumden uyku akiyooorrr

cocuk yap o vakit uykusuzluk problemin kalmayacak.basini yastiga koydugun an tabi koyabiliyosan cok zor sahsen benim icin uyur kalirsin.uykusuzluk benim icin tarihe karisti su saatte daha bebegimi salliyorum diger kizim da besiginde tepiniyor ve gozumden uyku akiyooorrr

Ah keşke bebişim olsa da 24 saat uykusuz kalsam. Çocuk gelmeden alıştırma yapıyorum bari pozitif tarafından bakayım duruma:halay:Rabbim sağlık sıhhat uzun ömür versin yavrunuza inşallah

25 dakika kadar önce biri bişey paylaşmış 'site şöyle kötü böyle banladılar beni' diye.
Dedim ,ne güzel uyanıklık yapmış bu saatte paylaşarak. Herkes uyuyodur, sabaha kadar konusu açık kalacak-daha çok kisi okur'
Derken o da ne?
Mune bile uyanikmis hemen banlamiş :KK55:

Dolunay da yok, neden uyuyamiyoruz?

*Sizin kocanız hemen uyumus,neyse ki benim kedim hala uyanık, eşlik ediyor yalnizligima :)

Ben hâlâ çay’a bağlıyorum. Kahvaltıda bile çay içmem normalde, akşam hardcore demli diktim kafaya. Şu an TV karşısında pembe battaniyeme sarıldım. Bu saatten sonra uyumam herhalde. Uyursam eşim kahvaltısız gider işe. Kediciğin battaniyeden daha sıcaktır kesin minnoş:KK68:

Bazen kactimi kacar uyku.. esim vardiyaliyken oyle oluyorum gelmedimi gelmiyir uykuya da cok severim ama isye oluyor tuhaflik

Kizzzz bende uyuyamadım iki gündür .. hayalet gibiyim.. gündüzde uyuyamadım şiştim iyice.. :uykucu: bugün gündüz uyurum herhalde, inşallah.. kafam kazan gibi oldu..

Back
X