Hanımlar bebeğim 4 aylık uyku eğitimi vereceğim deneyimlerinizi paylasirmisiniz lütfen
Bebeğim yeni doğduğunda 10 gün kuv zde kaldı orda kendi kendine uyumayı ogretmisler ben bilemedim tabi eve gelince memede uyumaya alistirdim 3 ay kadar her şey normaldi şimdi 4 aylıkken uyku düzenleri altüst oluyormuş bir wydir kâh sallıyorum kâh memede onc den geceleri üç dört saat uyurdu şimdi iki saate bir uyanıyor uyku eğitimi vermek istiyorum bitkin bir durumdayım sağlıklarına şükür ediyorum ama bilgileriniz varsa lütfen benimle paylasirmisiniz
Kuvözdeyken çok küçük, uyumuştur. Asıl alışkanlıklar yeni yeni başlıyor ve 4 yaş uyku gerilemesi olmuş gibi. Bu bizde çok uzun sürdü, 1.5 yaşına kadar çok uyandı. 2 yaşında ancak toparladı, 1 sefer uyanir oldu. O yüzden eğer yapabiliyorsaniz memede uyutmamayi deneyin. Biz beceremedik. 1.5 yaşında memeden ayrılınca uykular toparldnmaya başladı.
Kuvözdeyken çok küçük, uyumuştur. Asıl alışkanlıklar yeni yeni başlıyor ve 4 yaş uyku gerilemesi olmuş gibi. Bu bizde çok uzun sürdü, 1.5 yaşına kadar çok uyandı. 2 yaşında ancak toparladı, 1 sefer uyanir oldu. O yüzden eğer yapabiliyorsaniz memede uyutmamayi deneyin. Biz beceremedik. 1.5 yaşında memeden ayrılınca uykular toparldnmaya başladı.