• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Uykusuzluktan ölüyorum kızlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nehiraras85

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
69
33
38
39
Kızlar 9 aylık kızım var doğduğundan beri uykusuzluğuyla uğraşıyoruz ne doktorlar ne hocalar kaldı goturmedigimiz geceleri ozellikle çıldırıyor 15 dk 30 dk arayla sürekli çığlık atarak gözleri kapalı ağlıyor uyanmiyorda sürekli ağlıyor sürekli sallanmak istiyor benim iyice psikolojim bozuldu uykusuzluktan çoğu gece 1 saat bile uyumadan sabah yapiyoruz.boyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlar 9 aylık kızım var doğduğundan beri uykusuzluğuyla uğraşıyoruz ne doktorlar ne hocalar kaldı goturmedigimiz geceleri ozellikle çıldırıyor 15 dk 30 dk arayla sürekli çığlık atarak gözleri kapalı ağlıyor uyanmiyorda sürekli ağlıyor sürekli sallanmak istiyor benim iyice psikolojim bozuldu uykusuzluktan çoğu gece 1 saat bile uyumadan sabah yapiyoruz.boyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
Gündüzleri nasıl agliyor mu?

Gece terörü yaşıyorsunuz canım. Bu konuda arastirma yap. Allah yardimciniz olsun.

Back