- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.663
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Verme enerji yapacak seyler canımMerhaba konu taşınmazsa cok sevinirim başka yerde kimse yorum yazmıyor çünkü yardım alamıyorum .. rica ediyorum o yüzden ..
Bebeğim 9 aylık akşam 10 dan sabah 7 8 ekadar hiç uyanmazdi ne olduysa bir haftadır sürekli gece 3 de çok enerjik uyanıp yatakta kalkıyor gülüyor kahkaha atıyor çok enerjik ve en az bir saat uyumuyor gece sonra mama veriyorum normalde gece vermiyordum uyanmiyodu 10 da içip sabaha kadar yemiyordu hadi diyorum uyandı vereyim sabah geç kalkar yok bı haftadır mahvoldum uykusuzluktan yorgunluktan..
Gece 1.5 saat uyanık kalıp 4 buçuk 5 de uyuyup 7 de tekrar ağlıyor alıyorum Hamak beşiğinde sallıyorum uyuyor geri bu sefer 8 buçuk 9 da komple uyanıyor ..birde ben hemen yatınca uykuya dalamiyorum 12 de yattım dün gece uyumak icin 2 de anca uyuyabildim .. çocuk 3 de uyandı 5 e kadar uyumadi 7 30 da yine uyandı en son 9 da tamamen uyandı .. bugün ev inşaat işi vardı öğlen uykusunda uyuyamadım .. uykusuzluktan beynim zonkluyor..akşamları çayın yanında biz ceviz kürü uzum filan yeriz onada veriyorum bikac gunsur acaba ondanmi gece enerji bulup uyanıyor aklıma başka birşey gelmiyor napabilirim neden böyle olmuş olablr bilen bilgisi olan çözümü olan çok caresizim
Merhaba malesef bendede aynı ve sebebini bir türlü bulamıyorum 7buçuk aylık bebeğim 4.cü ayda bir başladı uykusuzluk üstelik düzensiz uyuyor günü günğne tutmuyor bende uyuyabilen biri değilim sinirlerim bozuluyor o uyusada uyuyamıyorum artık her gün 2-3 saat uykuyla duruyorum oda bölük bölük hele gündüz hayatta uyuyamam hiç uyumamış bile olsam .sorun şu bizde 1gibi uyuyoruz 8buçuk gibi tam uyanış ancak 10dk bir bazen yarım saatte nadir olarak saat başı kalkıyoruz bizi mahveden bu sık uyanışlar yok gaz yok diş yok açlık hiçbiri değil bence sinşrlerim harap tansiyonum düşük çarpıntılı bir şekilde sarhoş hibi dolanıyorum benim gibi bebeği sık uyanan var mı çözümü olanMerhaba konu taşınmazsa cok sevinirim başka yerde kimse yorum yazmıyor çünkü yardım alamıyorum .. rica ediyorum o yüzden ..
Bebeğim 9 aylık akşam 10 dan sabah 7 8 ekadar hiç uyanmazdi ne olduysa bir haftadır sürekli gece 3 de çok enerjik uyanıp yatakta kalkıyor gülüyor kahkaha atıyor çok enerjik ve en az bir saat uyumuyor gece sonra mama veriyorum normalde gece vermiyordum uyanmiyodu 10 da içip sabaha kadar yemiyordu hadi diyorum uyandı vereyim sabah geç kalkar yok bı haftadır mahvoldum uykusuzluktan yorgunluktan..
Gece 1.5 saat uyanık kalıp 4 buçuk 5 de uyuyup 7 de tekrar ağlıyor alıyorum Hamak beşiğinde sallıyorum uyuyor geri bu sefer 8 buçuk 9 da komple uyanıyor ..birde ben hemen yatınca uykuya dalamiyorum 12 de yattım dün gece uyumak icin 2 de anca uyuyabildim .. çocuk 3 de uyandı 5 e kadar uyumadi 7 30 da yine uyandı en son 9 da tamamen uyandı .. bugün ev inşaat işi vardı öğlen uykusunda uyuyamadım .. uykusuzluktan beynim zonkluyor..akşamları çayın yanında biz ceviz kürü uzum filan yeriz onada veriyorum bikac gunsur acaba ondanmi gece enerji bulup uyanıyor aklıma başka birşey gelmiyor napabilirim neden böyle olmuş olablr bilen bilgisi olan çözümü olan çok caresizim
Gündüz kaç uyku uyuyor? Hala 3 kez uyuyorsa 2'ye düşmeye çalışıyor olabilir. 2 kez uyuduğu halde uzun uyuyorsa o da böyle etki edebilir. Toplamda 2,5-3 saati ve tek seferde 2 saati geçirmemeye çalış. Bir de H Hopeful345 'in de dediği gibi gün içinde zihnen ve bedenen yorulması da lazım. Maalesef hava soğuk diye eve kapandık ama bu çocuklara yaramıyor. Açık havaya çıkmak, değişik insanlar görmek, hayvanları görmek emekliyorsa biraz emeklemek iyi gelir. Su geçirmeyen içi polarlı veya polarsız pantolonlar var. Onlardan giydirip indirebilirsin. Yediği yemek hazımsızlık, reflü, gaz vs yapmıyorsa sadece kalorisi yüksek diye uyanacağını sanmıyorum.Merhaba konu taşınmazsa cok sevinirim başka yerde kimse yorum yazmıyor çünkü yardım alamıyorum .. rica ediyorum o yüzden ..
İnşallah Allah en yakın zamanda nasip eder canım bende 2yıl boyunca ah olsa buna razıyım şuna razıyım değiyor gerçekten ama gerçekten çok zormuş zor ve güzel Allah sanada nasip etsin inşallahAllah kolaylık versin. Sağlıklı olsunlar da, gerisi onemli değil. Sağlıkla hamilelik yaşayıp sağlıklı bir evladım olsun da uykusuzluga razıyım:) sabahlara kadar uyumasam da olur
Amin canim, evlatlarinın hep güzel günleri gör insallah... isteyen hepimiz saglikla tez zamanda yasayalımİnşallah Allah en yakın zamanda nasip eder canım bende 2yıl boyunca ah olsa buna razıyım şuna razıyım değiyor gerçekten ama gerçekten çok zormuş zor ve güzel Allah sanada nasip etsin inşallah
Allah kolaylık versin cidden içmeden sarhoş gibi oluyorsun uykusuzluk çok fenaÇalışan anneyim ve o surecte en korktugum sey gece uykulariev hanimi olanlar bile cok zorlanabiliyor napicaz bakalim
Gündüzleri bir kere uyutmak yada iki ayy ne bilim valla çocuğa göre değişiyor bu uykuyu sevmiyor galiba bizimkiler ben çocukken olduğum yerde uyurdum akşam 9 da çok iyi hatırlıyorum yani 10 11 i göremezdim sabah kalktığım da başka yerde uyanınca şaşırırdım ben burda uyumamıştım diye yerimi değiştirdiklerinde yine uyanmazdım kızım bana hiç çekmemişBir uykusuz da ben varım bebeğim 13 aylık 11 de yatıp 2 ye kadar döndü durdu uyutmadi
En sonunda 3 buçuk gibi tamamen uyandı daha hala ayağımda sallıyorum uyusun diyeçözüm bulamadım çok şey denedim bulan varsa yazsın
Çoğu zaman tek uyku yapıyorGündüzleri bir kere uyutmak yada iki ayy ne bilim valla çocuğa göre değişiyor bu uykuyu sevmiyor galiba bizimkiler ben çocukken olduğum yerde uyurdum akşam 9 da çok iyi hatırlıyorum yani 10 11 i göremezdim sabah kalktığım da başka yerde uyanınca şaşırırdım ben burda uyumamıştım diye yerimi değiştirdiklerinde yine uyanmazdım kızım bana hiç çekmemiş
Çoğu zaman tek uyku yapıyor
Saatlerce ayağımda salladım iyice daldı yatırdım uyandı geneyatağında söyleniyor şuan boyle olduğunda aşırı çaresiz hissediyorum sinirleniyorum bu duruma