- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Oluyor tabi, dinlenince geçer ama çok ciddi değilse, tamamen yorgunluk ve uykusuzluktan.
Ah ah,
Ben uykusuzluğa hiç dayanamam.
Az sandalye tepelerinde okul otobüsünde ayakta uyumadık.
Bence paşa paşa çek çileni.
Güzel zamanlar kuymetini bil.
Geçecek gidecek.
Her şey eğitim için.
Baska sansim yok gibi zaten :)
Valla ben 1 aydır geceli gündüzlü uykusuzum bir saat uyusam şükür derimminiğim doğlu beni uyutmuyor da salla salla artık beynim de sallanıyor ama hala gozume kan oturmadi sadece başım çatlayacak gibi ağrıyor o kadar senin ki kitaplara bakmaktandır çok uzun süre kitaba gömülme yarim saat arayla 10 dk gözlerini dinlendir başarılar
uykusuzluktan hatta stressten bile göz icindeki minik damarlar patliyabiliyor. Bir kac güne geciyor genelde.
fotograf koydum da sizce normal mi
Ciddi mi ya?Bu yaşa kadar ilk kez mi başınıza geldi sahiden? Benim o kadar sık olur ki bende mi anormallik var acaba
Sizin gibi ben de bilgisayar başında çalıştım. Birkaç yıl çalıştım sadece ama gözlerim mahvoldu. Aynı işyerinde bir abi sürekli gözyaşı damlası kullanıyordu. Hatta bana da dedi. Bundan kullan muhakkak diye ama umursamadım. Gözümdeki sıkıntı daha çok büyüdü. Onun için damlayı ihmal etmeyin derim ben.Benim gozum hep oyle helede sol gozum..pc basinda tum gun goz ne desin : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?