Uykusuzluktan gozunuze kan oturdu mu?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
merhabalar vize haftasindayim bir kac gundur uykusuzum da dun de 5 saat uyudum
Bugun bi baktim gozumun beyaz kisminda bir noktada kanlanma olmuş
Uykusuzluktan ya da kitaba bakmaktan falan mi acaba sizde oluyor mu bu tarz acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah ah,
Ben uykusuzluğa hiç dayanamam.
Az sandalye tepelerinde okul otobüsünde ayakta uyumadık.
Bence paşa paşa çek çileni.
Güzel zamanlar kuymetini bil.
Geçecek gidecek.
Her şey eğitim için.

Ah ah,
Ben uykusuzluğa hiç dayanamam.
Az sandalye tepelerinde okul otobüsünde ayakta uyumadık.
Bence paşa paşa çek çileni.
Güzel zamanlar kuymetini bil.
Geçecek gidecek.
Her şey eğitim için.

Baska sansim yok gibi zaten :)

Valla ben 1 aydır geceli gündüzlü uykusuzum bir saat uyusam şükür derim miniğim doğlu beni uyutmuyor da salla salla artık beynim de sallanıyor ama hala gozume kan oturmadi sadece başım çatlayacak gibi ağrıyor o kadar senin ki kitaplara bakmaktandır çok uzun süre kitaba gömülme yarim saat arayla 10 dk gözlerini dinlendir başarılar

Allah kolaylik versin :) ben de uyuyacagin simdi

uykusuzluktan hatta stressten bile göz icindeki minik damarlar patliyabiliyor. Bir kac güne geciyor genelde.

Benim gozum hep oyle helede sol gozum..pc basinda tum gun goz ne desin : (

Bu yaşa kadar ilk kez mi başınıza geldi sahiden? Benim o kadar sık olur ki bende mi anormallik var acaba

Gözyaşı damlası kullanabilirsiniz. Kuruluktan olabilir.

Benim gozum hep oyle helede sol gozum..pc basinda tum gun goz ne desin : (
Sizin gibi ben de bilgisayar başında çalıştım. Birkaç yıl çalıştım sadece ama gözlerim mahvoldu. Aynı işyerinde bir abi sürekli gözyaşı damlası kullanıyordu. Hatta bana da dedi. Bundan kullan muhakkak diye ama umursamadım. Gözümdeki sıkıntı daha çok büyüdü. Onun için damlayı ihmal etmeyin derim ben.

Evet oluyor bu bendede uykusuzken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…