How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Uykusuzluktan gozunuze kan oturdu mu?

Eki Görüntüle 2095577 merhabalar vize haftasindayim bir kac gundur uykusuzum da dun de 5 saat uyudum
Bugun bi baktim gozumun beyaz kisminda bir noktada kanlanma olmuş
Uykusuzluktan ya da kitaba bakmaktan falan mi acaba sizde oluyor mu bu tarz acaba
Doktora gitmem zor gibi gorunuyor bu yogunlukta

Göz yorulduğunda oluyor.
Önemli birşey değil o dinlendiğinizde geçer diye biliyorum ben.
Ilık bayat çay iyi gelir gözlerine bence çok çalışıyorsan yatmadan önce sür pamukla :)

Sizin gibi ben de bilgisayar başında çalıştım. Birkaç yıl çalıştım sadece ama gözlerim mahvoldu. Aynı işyerinde bir abi sürekli gözyaşı damlası kullanıyordu. Hatta bana da dedi. Bundan kullan muhakkak diye ama umursamadım. Gözümdeki sıkıntı daha çok büyüdü. Onun için damlayı ihmal etmeyin derim ben.

Ben pc basinda calismiyorum kitaba bakmaktan oldu galiba

Ben pc basinda calismiyorum kitaba bakmaktan oldu galiba
Onu diğer arkadaşa yazmıştım.
Sizin ki uykusuzluk ve sürekli beyaz kağıda bakmaktan olmuştur. Ancak siz de gözyaşı damlası kullanabilirsiniz. Gözünüzü ovusturdugunuz için mini çizikler de oluşmuş olabilir. Geçmiş olsun.

Bende de olurdu. Göz kuruluğundan kaynaklı. Suni gözyaşı damlalarından kullanın ders çalışırken.

Olabilir bazen gun icinde gozum kuruyor
Ama sagda daha belirgin kan oturmasi bu normal mi
Bir de ne kadar surede gecer tahmini

Gözün dinlenmesine bağlı, düzenli ders çalışmanız gerekiyorsa devam edebilir. Numaralı gözlüğünüz varsa onu takarak çalışın, gözünüzün yorulduğunu hissettikçe de damlanızı damlatın.

Gerçekten bu yaş kadar ilk defa mı oldu?
Tekrar sormak sinir bozucu olmuş olabilir de garip geldi.
Olağan bir durum.
Geçmezse gidin tabii doktora.

Doktora gitmenizi gerektiren birsey degil. Korkmayın. Yorgunluktan oluyor. Herseyi de kafaya takmayın Hoppa

simi boylesin ama inan ilerde isine baslayinca parani kazanmaya baslayinca butun bi yorgunluguna deyecek ....... egitim icin gozler feda olsun :halay: saka saka.:) gozlerini dinlendir bir gun boyunca ekrana bakma gecer iki gune .....

Eki Görüntüle 2095577 merhabalar vize haftasindayim bir kac gundur uykusuzum da dun de 5 saat uyudum
Bugun bi baktim gozumun beyaz kisminda bir noktada kanlanma olmuş
Uykusuzluktan ya da kitaba bakmaktan falan mi acaba sizde oluyor mu bu tarz acaba
Doktora gitmem zor gibi gorunuyor bu yogunlukta
Bu dönemde ne vizesi fİnal dönemi olmasın:KK48:

Back