Uykusuzluk

Cezosshaaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
534
355
33
40
Herkese merhaba. 5.5 haftalık tüp bebek hamileyim. Öğrendiğimden beri gece 11de uyuyup 3-4 gibi uyanıp sonra uyuyamıyorum Ve sabah 8de işe gidiyorum tam gün arada başım dönüyor Bir önerisi olan var mı ?

Hayır gündüz asla uyumuyorum gece 11e kadar. 11 yaşındaki kızımla ilgileniyorum evde iş güç. İlaçlarım da estrofem progestan oksapar ve vitamin.

Merhaba ben henüz kullanmadım ama Solgar Valerian Root(kediotu) hapını onerenler çok gördüm uykusuzluk için ve anksiyete için. Bir araştırın en iyisi.

Merhaba. Çok teşekkür ederim. Tüp bebek tedavisi ile hamileyim bu hap uygunmu bu durum için ? Gece yatınca uyuyorum da 5 gibi uyanıp gün aydınlanınca uyuyamıyorum problem bu

Peki gün içinde uykunuz geliyor mu
Odanızda panjur var mı veya black out perde
3-4 gibi uyandığınızda napıyorsunuz elinize telefon alıyor musunuz örneğin

Evet

black out eski evimde vardı burada perde mobilya yeniledim şimdi yok ama düşünüyorum evet
Şimdi gelmiyorsa bile birkaç haftaya hamilelikten dolayı çok uykunuz gelecek zaten ben dün konu açtım bununla ilgili. Ama düzenin bozulması kötü yani 5te uyanıp 8de işe gitmek
Uyandığınızda mümkün olduğunca, uykudan uzaklaşmanıza sebep olacak şeylerden kaçının. Telefona bakmak kalkıp evde dolaşmak salona gitmek kızınızın odasına gitmek gibi. Bir de kullandığınız vitamini akşam saatinde mi alıyorsunuz? Gündüz alın bazen mıltivitaminler de enerji verebiliyor.Bebeğinizi kucağınıza almanızı hayal edip tekrar dalmaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…