- 22 Aralık 2021
- 1.904
- 2.527
-
- Konu Sahibi Damdakiperi
Merhaba damdaki periMerhabalar..
Babam 77 yaşında ve ilaç almadan uyuyamıyor ama ilaç sonuçta üzülüyorum, ilaca artık bağımlı olmuş. İlacı bırakmasını istiyorum ısrarla ama uyuyamıyorum diyor. Uyku için doğal, bitkisel vb. önerileriniz varsa almak isterim. Çok teşekkürler
Teşekkürler..Aktardan demleme için olandan mı alıyorsunuz yoksa hazır poşet çay mı acabaMerhaba damdaki peri
Annemler limon kokulu melisa cayı ıxerek Cok rahat uyuyorlar ıkı üç yıldır boyle
Bende uykum oldugu halde uykuya gecemeyen kendime lavanta özü kullanıyorum
Bazen sodama koyarım
Bazen yemek kaşığıyla ıcerim çok lezzetli zaten.
Tavsiye ederim
Bakacağım. Çok sağolunMerhaba damdaki peri
Annemler limon kokulu melisa cayı ıxerek Cok rahat uyuyorlar ıkı üç yıldır boyle
Bende uykum oldugu halde uykuya gecemeyen kendime lavanta özü kullanıyorum
Bazen sodama koyarım
Bazen yemek kaşığıyla ıcerim çok lezzetli zaten.
Tavsiye ederim
Hangisini kastediyorsunuzTeşekkürler..Aktardan demleme için olandan mı alıyorsunuz yoksa hazır poşet çay mı acaba
Cansınız, teşekkürlerHangisini kastediyorsunuz
Limon kokulu melisa diyorsanız aktardan paketlenmiş ve marka basılmış alın mutlaka.
Lavanta özünü soruyorsanız reklam olarak algılanmaz umarım zadelife lavanta özünü alacaksınız
Bitek o satıyor zaten bu ürünü.
Geçenlerde 1alana bı bedavası vardı devam ediyorsa kârlı cıkarsunız
Bu arkadaşa katılıyorum. Bağımlılık geliştiyse çok zor. Ancak başka bir ilaçla diğer ilacı bırakabilir. Yanlış anlamayın ama bitkisel ürünlerin bu durumda faydası olmaz.Ilac bagimliligi gelistiyse yalniz bitki cayi icerek uyuyabilecegini dusunmuyorum ben, belki doktoruyla gorusup plasebo bir hap yazmasini isteyebilir buna ek olarakta bitki cayi icirebilirsiniz.
Bende ilaç tedavisi alıyordum doktorumdan bu ilaçların bitmediğini ve bırakmak istediğimi o ilaçların bana bağımlılık yaptığını söyledimMerhabalar..
Babam 77 yaşında ve ilaç almadan uyuyamıyor ama ilaç sonuçta üzülüyorum, ilaca artık bağımlı olmuş. İlacı bırakmasını istiyorum ısrarla ama uyuyamıyorum diyor. Uyku için doğal, bitkisel vb. önerileriniz varsa almak isterim. Çok teşekkürler
Hangi branşta doktora gittiniz ve ilacın adı nedir? Özelden de yazabilirsiniz, çok teşekkür ederimBende ilaç tedavisi alıyordum doktorumdan bu ilaçların bitmediğini ve bırakmak istediğimi o ilaçların bana bağımlılık yaptığını söyledim
Doktorum bana onun la eş değer ve daha hafif bir ilaç tedavisi uyguladı bırakmama yardımcı oldu
İlaç tedavisi almış biri olarak şu nu söyleyebilirim sakın kafanıza göre ilaç tedavisi ni kesmeyin ilerde daha birden bire kesince ilacı çok baş ağrısı gibi sorunlar yaratıyor
Özelden yazabilirseniz çok mutlu olurumsafranlı bir takviye gıda biliyorum. bana çok iyi gelmişti ama reklam olabilir diye yazamıyorum