- 20 Temmuz 2019
- 1.537
- 2.825
- 133
- 37
- Konu Sahibi Orman perisi olsam
-
Şu şurubu olan bitkisel ilacimi kullandınız? O ben de ise yaramamisti, genellikle ben de uyku sıkıntısı yaşıyorum.Ben de düşünmekten uyuyamadığım bu dönemde geçici çözüm olarak eczaneden reçetesiz satılan uyku ilaçlarından aldım, çok etkiliydi 15-20 dakikaya uykunun kollarından buluyorsun kendini:) ama ertesi gün sersem gibi olduğum için ilacı bıraktım psikiyatra gittim, en iyi çözüm o gibi görünüyor sizin için de.
Meditasyon dinleyerek uyumayı deneyin. Ben uyku problemi yaşadığım zaman öyle yapıyorumUykuya dalamıyorum. Kronik hastalıklarım var. Onun etkisi de var. Ama stresin etkisi de var. Sonuç uyuyamıyorum. Hele de kendi yatağımdan başka yerde. Mümkün değil. Kendi yatağımda da zor gerçi.
sizler böyle bir dönemden geçtiniz mi ? İşe yarayan bişeyler var mı ?
cevap verecek herkese teşekkür ederim.
Şu şurubu olan bitkisel ilacimi kullandınız? O ben de ise yaramamisti, genellikle ben de uyku sıkıntısı yaşıyorum.
Başka bir yan etkisi oldu mu, ne kadar kullandınız ve bıraktıktan sonra yine uykusuzluk devam etti mi? Üst üste epey soru oldu kusura bakmayın :)Yok hayır eczanede satılan normal hap. İsim vermek doğru olmaz diye buradan yazmadım ama Google'a reçetesiz en etkili uyku ilacıyazdığımda çıkan 3 ilacı eczacıya gösterdim yan etkisi az olanı verdi. 2 gün kullandım sadece. Uykuya çabuk dalıyorsunuz ama çalışıyorsajız sabah kalkmak çok zor oluyor.
Başka bir yan etkisi oldu mu, ne kadar kullandınız ve bıraktıktan sonra yine uykusuzluk devam etti mi? Üst üste epey soru oldu kusura bakmayın :)
7/8 saatten fazlası da bana fazla olur :) galiba başka yöntem bulmalıyım :)Gün içerisindeki sersemlik, uyuşukluk hali dışında hiçbir yan etkisi olmadı. Sadece kullandığım ilk gün işe geç kaldım:) Bu ilacı alıp 7-8 saatlik uyku yeterli olmuyor. Kullandığım 2.gün de pazar günü olduğu için bütün gün uyudum, sersemlik yaptı bir tek. Psikiyatra gtitiğim için ilacı bıraktım fakat kötü günlerim için saklıyorum ilacı:))
7/8 saatten fazlası da bana fazla olur :) galiba başka yöntem bulmalıyım :)
Aynı sorunu bir senedir bende yaşıyorum. Çok uykum olsa bile uyuyamıyordum. Eczaneden bitkisel uykuya yardımcı hap aldım ama fayda görmedim. Sonra reçetesiz satılan bir uyku hapı aldım. Ve iyi geldi. Her gün içmiyorum sadece ihtiyaç duyduğumda alıyorum ve ertesi gün dinç bir şekilde uyanıyorum. Ne kadar sağlıklı bilemiyorum ama bana iyi geldiUykuya dalamıyorum. Kronik hastalıklarım var. Onun etkisi de var. Ama stresin etkisi de var. Sonuç uyuyamıyorum. Hele de kendi yatağımdan başka yerde. Mümkün değil. Kendi yatağımda da zor gerçi.
sizler böyle bir dönemden geçtiniz mi ? İşe yarayan bişeyler var mı ?
cevap verecek herkese teşekkür ederim.
Kesinlikle çokmus :)23'de ilacı alıp sabah 10,30 da işe gittim hala uykum vardı öyle diyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?