- 31 Aralık 2024
- 50
- 14
- 3
- 27
- Konu Sahibi psikolojikdanismannisa
-
Rabbim kolaylaştırsınValla bilmiyorum her bebek farkli galiba bizim ilk 3 ay en iyisiydi. Max iki kere uyanir emer ve hemen uyurdu. 7. Aydayiz simdi belki bu gece 15 kere uyanmisimdir. Surekli aglamalar, uyumamalar… hicbir seyin benim acimdan duzeldigi yok yani.
Yo yo kaşıkla beslerdi biberona sonra geçtik meme reddi biberon dan olmadı sütüm azdı benim ama çok güzel sağlıkla büyüdü dediğim gibi yapın eşinizden yardım isteyin lütfenEşiniz biberonla mı beslerdi? Meme reddi olacak diye sürekli ben besliyorum da
Rabbim kolaylaştırsınValla bilmiyorum her bebek farkli galiba bizim ilk 3 ay en iyisiydi. Max iki kere uyanir emer ve hemen uyurdu. 7. Aydayiz simdi belki bu gece 15 kere uyanmisimdir. Surekli aglamalar, uyumamalar… hicbir seyin benim acimdan duzeldigi yok yani.
Bizim de kaşık biberonumuz var ama yarısını dışarı çıkartıyor biz mi beceremedik anlamadım ya.Yo yo kaşıkla beslerdi biberona sonra geçtik meme reddi biberon dan olmadı sütüm azdı benim ama çok güzel sağlıkla büyüdü dediğim gibi yapın eşinizden yardım isteyin lütfen
Alışamadım.Hanımlar yenidoğan bebeğim hiç uyumuyor. Sanırım bebekten bebeğe değişirmiş. Ama ben çok zorlanıyorum. Gece kalkmaya vs.
Siz uykusuz gecelere nasıl alıştınız?
Eşim geceleri yardımcı oluyor . Doymadığında mama veriyor .Eşiniz ne yaptı bu süreçte? Benim kocam bebeği duymuyor da
Siz biberonla mı besliyorsunuz?Eşim geceleri yardımcı oluyor . Doymadığında mama veriyor .
şimdi bizim kırk çıktı.
Oğlum dediğim gibi gece yarısında bi sefer acıktığı için kalkıyor .
düzene girmiş oldu.
Ben hem emziriyorum.Siz biberonla mı besliyorsunuz?
Meme reddi yapmadı mı?Ben hem emziriyorum.
Hem doymadığında mama veriyorum.
yani hepsi var bizde
Çocuk doktoru bu şekilde beslemeye devam edin dedi.
Ben 1 ay geçtikten sonra biberon verdim. Hatta hastanede ilk günlerde de biberon verdim meme reddi olmadı hiç. Sütüm olmadığı için emzirememeye başladım, en yavaş akışlılardan bi biberon ya da kaşık biberon tercih edebilirsiniz.Eşiniz biberonla mı beslerdi? Meme reddi olacak diye sürekli ben besliyorum da
Hayır yapmadı.Meme reddi yapmadı mı?
Hangi marka kullandınızBen 1 ay geçtikten sonra biberon verdim. Hatta hastanede ilk günlerde de biberon verdim meme reddi olmadı hiç. Sütüm olmadığı için emzirememeye başladım, en yavaş akışlılardan bi biberon ya da kaşık biberon tercih edebilirsiniz.
Eşinizi en azından haftasonları bakması konusunda ısrarcı olun, siz nasıl duyabiliyorsanız oda duyabilir, duymak istesin yeterki :)Eşiniz ne yaptı bu süreçte? Benim kocam bebeği duymuyor da
Ay benim kocam bunları yapamaz siz çok şanslısınız maşallahGece yarısında bi kere kalktığında eşim mama veriyor gazını gengiriğini alıp bezini değişiyor .
Sonrada uyutuyor.
sabahta ben emziriyorum zaten.
O şekilde yardımlaşıyoruz.
Eşimin tatil günü yok maalesef. Yüzünü de pek göremiyorumEşinizi en azından haftasonları bakması konusunda ısrarcı olun, siz nasıl duyabiliyorsanız oda duyabilir, duymak istesin yeterki :)
Teşekkürler.Ay benim kocam bunları yapamaz siz çok şanslısınız maşallah
Yaa, anladım, o zaman başka tabii.. Siz bebeğinize şimdiden bi düzen oluşturun, gündüz uykusu için daha erken ama gece uykusuna hep aynı saatte geçirmeye çalışın, yavrunuz büyüdükçe düzene alışacaktırEşimin tatil günü yok maalesef. Yüzünü de pek göremiyorum
Como tomo biberonu emzirdiğim sürece red yapmadı hiçHangi marka kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?