Uykusuzluğa Nasıl Alıştınız?

Valla bilmiyorum her bebek farkli galiba bizim ilk 3 ay en iyisiydi. Max iki kere uyanir emer ve hemen uyurdu. 7. Aydayiz simdi belki bu gece 15 kere uyanmisimdir. Surekli aglamalar, uyumamalar… hicbir seyin benim acimdan duzeldigi yok yani.
Rabbim kolaylaştırsın
Yo yo kaşıkla beslerdi biberona sonra geçtik meme reddi biberon dan olmadı sütüm azdı benim ama çok güzel sağlıkla büyüdü dediğim gibi yapın eşinizden yardım isteyin lütfen
Bizim de kaşık biberonumuz var ama yarısını dışarı çıkartıyor biz mi beceremedik anlamadım ya.

Hanımlar yenidoğan bebeğim hiç uyumuyor. Sanırım bebekten bebeğe değişirmiş. Ama ben çok zorlanıyorum. Gece kalkmaya vs.

Siz uykusuz gecelere nasıl alıştınız?
Alışamadım.
Bazen uyumak istiyorum diye ağlıyorum. Eşim de çok bakmıyor açıkçası yani geceleri sabah 6 da gidiyor ben de genelde uyandırmıyorum. Akşam 9 da yatıp sabah 11 e 12 ye kadar uyuyan Bi insandım ben alıştıysam herkes alışır. Pış pış yapıp beşiğinde uyumaya alıştırmıştım ama şimdi de hasta oldu ayağımda sallıyorum gece en az 6 kere 7 kere uyanıyor.. Alışıcaz uzun Bi yolculuk annelik.. Gazı atağı dişi derken yaşına giricek zaten

Eşiniz biberonla mı beslerdi? Meme reddi olacak diye sürekli ben besliyorum da
Ben 1 ay geçtikten sonra biberon verdim. Hatta hastanede ilk günlerde de biberon verdim meme reddi olmadı hiç. Sütüm olmadığı için emzirememeye başladım, en yavaş akışlılardan bi biberon ya da kaşık biberon tercih edebilirsiniz.

Eşimin tatil günü yok maalesef. Yüzünü de pek göremiyorum
Yaa, anladım, o zaman başka tabii.. Siz bebeğinize şimdiden bi düzen oluşturun, gündüz uykusu için daha erken ama gece uykusuna hep aynı saatte geçirmeye çalışın, yavrunuz büyüdükçe düzene alışacaktır

Uykuyu çok seven bir insanım. İkizlerle ilk 2 sene hiç uyumadık sonra yavaş yavaş oturdu uyku düzenleri. şuan 4 yasa az kaldı. Sadece kızımı bir kere tuvalete kaldırıyorum. Oğlumda 4 5 saat sonra yanıma gelip uyuyor. Artık onlarda uykuyu seviyor
Şuan düşünüyorum da 2 yılı nasıl atlattım diyorum. Gecenin bir körü çok sinir krizleri geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…