Uykusuzluğa Nasıl Alıştınız?

Hanımlar yenidoğan bebeğim hiç uyumuyor. Sanırım bebekten bebeğe değişirmiş. Ama ben çok zorlanıyorum. Gece kalkmaya vs.

Siz uykusuz gecelere nasıl alıştınız?
Alışamadık ama yapacakta bisey yok 2 yastan bildiriyorumbir sure sonra ilk zamanlarda ki gibi olmuyosun kabullenis söz konusu

İnşallah bu kadar uzun sürmez

Ay benim kocam bunları yapamaz siz çok şanslısınız maşallah
Yapamaz demeyin yaptırın. Tamam çok çalışıyor olabilir ama siz de 7/24 bebek bakıyorsunuz o en azından dinleniyor, arada bir bunları yapmalı. Bezini değişmeyi öğrensin, benim kızım prematüre ilk zamanlar eşim biraz korkuyordu bezini değişmeye haklı olarak o zaman yaptırmıyordum şimdi biraz ele avuca geldi artık değiştiriyor mesela bezini ve bundan zevk alıyor çocuğuna bakmak hoşuna gidiyor. Hatta hastanede sütüm yokken biberonla besleniyordu bebeğim o zaman annem al sen ver mamasını diye tutuşturdu eline böyle böyle öğreniyorlar

Alışamadım öyle olsa vücudum zamanla uyum sağlardı zorlanmazdim , sadece mecburiyetten katlanıyorum annesi benim başka çarem yok ağlasam da migrenim tutsada zaman zaman gerilsem de uykuya yeni dalmisken uyanıp herşeyi içimde yaşayıp onu sarıp sarmalamak benim işim 2 yaşında şuan, eskisi kadar uyanmiyor şükür ama kesintisiz de uyumuyor .

Eşim olacak herif 10 dk bakınca mutlu oluyorum. Her erkek babalığı, sıfat dışında görmüyor kendini

Hanımlar yenidoğan bebeğim hiç uyumuyor. Sanırım bebekten bebeğe değişirmiş. Ama ben çok zorlanıyorum. Gece kalkmaya vs.

Siz uykusuz gecelere nasıl alıştınız?
Alismadim sahsen zombi gb geziyordum. Guzel uyku dediginiz de en fazla iki saatlik bir uyku oluyor yenidoganda. 6 ay bi zorluyor ama sonra uyku sureleri uzamaya basliyor. Sirf bu uyku meselesi yuzunden ikinci cocuk dusunmuyorum Allah'im kolayliklar versin. Gecicek bu gunler de merak etmeyin. Uykusu da sizin hayatiniz da duzene giricek.

6. Aya kadar uyku yok mu yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…