• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykusuzluğa Nasıl Alıştınız?

Hanımlar yenidoğan bebeğim hiç uyumuyor. Sanırım bebekten bebeğe değişirmiş. Ama ben çok zorlanıyorum. Gece kalkmaya vs.

Siz uykusuz gecelere nasıl alıştınız?
Alışamadık ama yapacakta bisey yok 2 yastan bildiriyorum🤣bir sure sonra ilk zamanlarda ki gibi olmuyosun kabullenis söz konusu🤣

Uykuyu çok seven bir insanım. İkizlerle ilk 2 sene hiç uyumadık 🥴 sonra yavaş yavaş oturdu uyku düzenleri. şuan 4 yasa az kaldı. Sadece kızımı bir kere tuvalete kaldırıyorum. Oğlumda 4 5 saat sonra yanıma gelip uyuyor. Artık onlarda uykuyu seviyor 😅
Şuan düşünüyorum da 2 yılı nasıl atlattım diyorum. Gecenin bir körü çok sinir krizleri geçirdim 🙈
İnşallah bu kadar uzun sürmez😭

Ay benim kocam bunları yapamaz siz çok şanslısınız maşallah
Yapamaz demeyin yaptırın. Tamam çok çalışıyor olabilir ama siz de 7/24 bebek bakıyorsunuz o en azından dinleniyor, arada bir bunları yapmalı. Bezini değişmeyi öğrensin, benim kızım prematüre ilk zamanlar eşim biraz korkuyordu bezini değişmeye haklı olarak o zaman yaptırmıyordum şimdi biraz ele avuca geldi artık değiştiriyor mesela bezini ve bundan zevk alıyor çocuğuna bakmak hoşuna gidiyor. Hatta hastanede sütüm yokken biberonla besleniyordu bebeğim o zaman annem al sen ver mamasını diye tutuşturdu eline böyle böyle öğreniyorlar

Alışamadım öyle olsa vücudum zamanla uyum sağlardı zorlanmazdim , sadece mecburiyetten katlanıyorum annesi benim başka çarem yok 😀 ağlasam da migrenim tutsada zaman zaman gerilsem de uykuya yeni dalmisken uyanıp herşeyi içimde yaşayıp onu sarıp sarmalamak benim işim ❤️ 2 yaşında şuan, eskisi kadar uyanmiyor şükür ama kesintisiz de uyumuyor .

Yapamaz demeyin yaptırın. Tamam çok çalışıyor olabilir ama siz de 7/24 bebek bakıyorsunuz o en azından dinleniyor, arada bir bunları yapmalı. Bezini değişmeyi öğrensin, benim kızım prematüre ilk zamanlar eşim biraz korkuyordu bezini değişmeye haklı olarak o zaman yaptırmıyordum şimdi biraz ele avuca geldi artık değiştiriyor mesela bezini ve bundan zevk alıyor çocuğuna bakmak hoşuna gidiyor. Hatta hastanede sütüm yokken biberonla besleniyordu bebeğim o zaman annem al sen ver mamasını diye tutuşturdu eline böyle böyle öğreniyorlar
Eşim olacak herif 10 dk bakınca mutlu oluyorum. Her erkek babalığı, sıfat dışında görmüyor kendini🤕

Back