Uykusuzluğa Nasıl Alıştınız?

İlk 3 ay böyle olur canım gaz vs ve ilk 2 sene düzen olmaz çünkü bebekler 2 sene annesinin bir uzvu sanarlarmis kendilerini.2.5 yaşında daha yeni düzene girdi ara ara korkuları vs oluyor düzeni bozulur gibi olsa da topluyor.odasinda uyumaya alıştırdım o yönden çok rahat ettim hep

Ayrıca eşim hep yardımcıydi hala öyle dönüşümlü kalkardı.2 saatte bir emzirmeye kalktığım zamanlar bazen sagip sütü wsimw verir o beslerdi mama verirken de öyle eşimle dönüşümlü kalktık hep.haftasonlarj da birgun o erken kalkardı bebegimizle ilgilendi birgun ben hala aynı cumartesi o kalkar sabah kızımızı o besler oynar pazar ise ben sonra tün blyj birlikte aktivite yaparız hepimiz.buyudukce kolaylaşıyor inan hele konuşmaya başlayınca derdini anlatıyor falan süper oluyor

Hanımlar yenidoğan bebeğim hiç uyumuyor. Sanırım bebekten bebeğe değişirmiş. Ama ben çok zorlanıyorum. Gece kalkmaya vs.

Siz uykusuz gecelere nasıl alıştınız?
Ağlaya ağlaya alıştım ben :)) tam bir uyku manyağı olarak yazıyorum ,alışıyorsun daha çok yeni sizin normal yaşadıklarınız .Eş desteği muazzam önemli burda, şu an 14 aylık halen uğraşıyoruz,tabilki ilk zamanlara göre bin şükür şu günlerime ama inanın hepsi bir süreç bir şekilde geçiyor bünyemiz anneliğe evriliyor alışıyor.Biraz sabır

Hanımlar yenidoğan bebeğim hiç uyumuyor. Sanırım bebekten bebeğe değişirmiş. Ama ben çok zorlanıyorum. Gece kalkmaya vs.

Çook zorlanarak alıştım mecbur eşim hiç destek diildi malesef hep kendim baktım annemden yardım aldım arada sonra alıştım. Kolay olmuyor evet ama alışılıyor. Bide hep böyle çok kötü gitmiyor uyku düzeni merak etmeyin zamanla düzelecek

Başa gelen çekilir, alışırsın kendine şaşırır kalırsın.. aradan zaman geçer vay be nasıl dayandım acaba dersin. Annelik biraz delilik galiba
Zor çünkü emzir yat kalk sürekli beyin pelte oluyor ama bir iki aya ilk doğduğuna göre daha insaflı hale geliyor bebitolar. Uyumama olayı sanırım son dönem bebeklerinde çok. Benimki de uyumadı oturduk takıldık beraber

Bebeğim yoğunbakımdan çıkıp eve geldiği ilk gece hiç uyumadı. Emzir altını değiştir, gaz çıkar 2 saat geçiyordu sonra hop baştan. Hep böyle mi olacak diye düşünerek sabahı görmüştüm. Gerçekten bebekten bebeğe değişiyor ama sonra gece uykusunu uyumaya başladı. Ben de uyandırmadan emzirdim hep, gece bez değişmemeye başladım kaka yapmadığı sürece. Şimdi gece uykusu uyuyor ben alarm kurup kalkıyorum hem kendim uyumuş oluyorum hem o uykusunu alıyor. Büyüdükçe size ve eve alıştıkça düzelecek şu an adapte olma sürecinde tabii huzursuz olduğu günler oluyor mesela bu gece çok zor uyudu yeni uyutup da geldim onları da bir şekilde idare ediyoruz. Siz de büyüdükçe bi düzen kurmaya çalışın ve taviz vermeyin bebekler düzen severler ve bu onlara huzur verir.

Ben çok iyi bir sayısal zekaya sahip matematik olimpiyatlarında başarı göstermiş zeki denilen bir kadındım. Uyana uyana beyin hücrelerim azaldı ama alışmak değil kabullenmiş olmak bu. Bebeğiniz 4.ayı bitirdiğinde daha iyi olabilir 4.ayda bir uyku gerilemesi yaşanıyor ben diğer atak haftalarına pek inanmıyorum. O zaman geçince zaten bebek de bir düzen istiyor aşırı huysuz değilse daha iyi olacaksınız

Ben de ilk ay annemden destek ve yardım aldım zaten.
Sonra eşimden destek aldım.
bazende dönüşümlü baktık sırayla.
Kırkı çıkınca uykusu düzeldi.
Oğlumun
Gece ve sabaha karşı bi iki defa acıktıkça
Kalkıyor .

Eşiniz biberonla mı beslerdi? Meme reddi olacak diye sürekli ben besliyorum da

Eşiniz ne yaptı bu süreçte? Benim kocam bebeği duymuyor da

Valla bilmiyorum her bebek farkli galiba bizim ilk 3 ay en iyisiydi. Max iki kere uyanir emer ve hemen uyurdu. 7. Aydayiz simdi belki bu gece 15 kere uyanmisimdir. Surekli aglamalar, uyumamalar… hicbir seyin benim acimdan duzeldigi yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…