- 31 Aralık 2024
- 43
- 13
- 3
- 27
- Konu Sahibi psikolojikdanismannisa
-
Ağlaya ağlaya alıştım ben :)) tam bir uyku manyağı olarak yazıyorum ,alışıyorsun daha çok yeni sizin normal yaşadıklarınız .Eş desteği muazzam önemli burda, şu an 14 aylık halen uğraşıyoruz,tabilki ilk zamanlara göre bin şükür şu günlerime ama inanın hepsi bir süreç bir şekilde geçiyor bünyemiz anneliğe evriliyor alışıyor.Biraz sabırHanımlar yenidoğan bebeğim hiç uyumuyor. Sanırım bebekten bebeğe değişirmiş. Ama ben çok zorlanıyorum. Gece kalkmaya vs.
Siz uykusuz gecelere nasıl alıştınız?
Çook zorlanarak alıştım mecburHanımlar yenidoğan bebeğim hiç uyumuyor. Sanırım bebekten bebeğe değişirmiş. Ama ben çok zorlanıyorum. Gece kalkmaya vs.
Alısamadım alışamadıııım ne olur anla beniHanımlar yenidoğan bebeğim hiç uyumuyor. Sanırım bebekten bebeğe değişirmiş. Ama ben çok zorlanıyorum. Gece kalkmaya vs.
Başa gelen çekilir, alışırsın kendine şaşırır kalırsın.. aradan zaman geçer vay be nasıl dayandım acaba dersin. Annelik biraz delilik galibaHanımlar yenidoğan bebeğim hiç uyumuyor. Sanırım bebekten bebeğe değişirmiş. Ama ben çok zorlanıyorum. Gece kalkmaya vs.
Hanımlar yenidoğan bebeğim hiç uyumuyor. Sanırım bebekten bebeğe değişirmiş. Ama ben çok zorlanıyorum. Gece kalkmaya vs.
Ben iki yıldan sonra derin uyuyabildim ve ben iki yıldır hiç derin uyumamışım dedimHanımlar yenidoğan bebeğim hiç uyumuyor. Sanırım bebekten bebeğe değişirmiş. Ama ben çok zorlanıyorum. Gece kalkmaya vs.
Eşiniz biberonla mı beslerdi? Meme reddi olacak diye sürekli ben besliyorum daAyrıca eşim hep yardımcıydi hala öyle dönüşümlü kalkardı.2 saatte bir emzirmeye kalktığım zamanlar bazen sagip sütü wsimw verir o beslerdi mama verirken de öyle eşimle dönüşümlü kalktık hep.haftasonlarj da birgun o erken kalkardı bebegimizle ilgilendi birgun ben hala aynı cumartesi o kalkar sabah kızımızı o besler oynar pazar ise ben sonra tün blyj birlikte aktivite yaparız hepimiz.buyudukce kolaylaşıyor inan hele konuşmaya başlayınca derdini anlatıyor falan süper oluyor
Bu cevap beni kahretti3 yıldır uyumuyorum, alışamadım
2 yıla ne olurum Allah bilirBen iki yıldan sonra derin uyuyabildim ve ben iki yıldır hiç derin uyumamışım dedim
Eşiniz ne yaptı bu süreçte? Benim kocam bebeği duymuyor daBen de ilk ay annemden destek ve yardım aldım zaten.
Sonra eşimden destek aldım.
bazende dönüşümlü baktık sırayla.
Kırkı çıkınca uykusu düzeldi.
Oğlumun
Gece ve sabaha karşı bi iki defa acıktıkça
Kalkıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?