• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları uykusuz her geceeeeeeeeeeeee:((((((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
Merhaba kızlar benim 1 yaşında 1 kız 1 oğlan ikiz bebeklerim var :ecrin_bebek::ecrin_bebek:son 1 aydır aşırı derecede uykusuzluk problemimiz var. delirmek üzereyim desem yeridir-tatlicadiarzu-gündüz uykuları zaten hiç yok sabah 8 de kalkıyoruz gece tam 2 '3 e kadar ayaktalar allahım bune bitmek bilmez bir enerjidir:emir_bebek: o saatte yatıyorlar fakat gece tekrardan uyanıyorlar ne yapacağımızı şaşırdık eşimle mafoldumbenkafamçokkarıştı bir dakika nefes almak yok bana inanın onlar o saatte yattıktan sonra ev temizliyorum çünkü rahat vermiyorlar gündüzleri n yapacağımı şaşırmış durumdayım uyumuyolar uyumuyolar uyumuyolar var mı bi önerisi olan acaba :uhm: yada uyku düzenleyici bir şey tavsiye edebileceğiniz şimdiden teşekkrler

ikoncan allah sabır versin ben bi tanesiyle zor uğraşıyorum sende iki tane.allah yardımcın olsun.belki diş çıkartıyorlardır diş jeli kullanabilirsin.ben diş döneminde bu jeller sayesinde az da olsa rahatlamıştım.yok dişten değilse melila damla kullanabilirsin bana doktor önermişti ama işe yaramadı belki sende yarar.ne diyim ALLAH sabır versinopuyorumnanaktan

Back