• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uykusuz her gece

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
slm kızlar bebgim 23 günlük oldu teyzeleri ama 3-4 gündür bi sorunumuz var her gece 11de uyanıyor ve sabah 6 ya 7a ye kadar uyumuyor emziriyorum altını degiştirriyorum gazını cıkarabildiğim kaadr cıkarıyorum ama uyumuyor devamlı kucakta gezmek yada sallanmak istiyor yoksa aglıyor siziznde bebişleriniz böylemi

canım benımde bebegım 13 gunluk.hergun degısıyor bazen tum gece uyurken bazı gun ne gunduz ne gece uyuyor.dun gece 4ten sabah 7ye kadar ayaktaydık.gecede 1.30da uyumustu.en cok uykusuzluk zor gelıyor banada ama daha cok kucukler uyku duzenlerı yok zamanla yoluna gırecek hersey kafana takma bence normal boyle olması

aynı problem bizde de vardı.bende akşam üstleri saat 7-8 gibi uyuyorsa bile uyandırıyorum ve saat 11 re kadar da uyumuyor. sonra altını temizleyip emziyorum gece saat 4'e 5 'e kadar uyuyor. gündüz çok uyuyorsa geceleri uyumuyorlar.

benimki 27 günlük bazen gündüz de gece de uyuyor bazen gece de gündüz de uyumuyor ama geceleri de gündüzleri de aralıksız 2 saatten fazla uyumadı daha . yani maximum 2 saat sonra mutlaka uyanıyor.acıkıyor heralde

8 GÜNLÜK KIZIMIZ GECELERİ UYUTMUYOR. kafamçokkarıştı AYNEN BENDE BÖYLE GÖZLERİM KAPALI EMZİRMEYE ÇALIŞIYORUM. SABAH UYUYOR GECE AYAKTA UYANDIRAMIYORUZ. KALDIRIYORUM KUCAGIMA ALIYORUM AMA HİÇ UYANMIYOR GECEDE UYUYAMIYOR. ÖYLE GEÇİYOR GÜNLERİMİZ fisfisfis

kizlar benm bebegımın 40 ı cıktı
ilk 1 ay aynı deginiz gibydi sadeece kucakta uyuyordu yerine koyunca aglıyordu uyanıyordu
gerci simdide cok farkli degil :))) ama ilk gunler gibi hic degilll
merak etmeyin simdi sizin bebisler coook ufaklar anne kucagına ihtiyac duyuyorlar
dusunsenize karnınızdan yeni ciktilarr kendilerini yalnız hissetmekte cok haklilarr
ay canlarimmm opun onlarii

kizlar benm bebegımın 40 ı cıktı
ilk 1 ay aynı deginiz gibydi sadeece kucakta uyuyordu yerine koyunca aglıyordu uyanıyordu
gerci simdide cok farkli degil :))) ama ilk gunler gibi hic degilll
merak etmeyin simdi sizin bebisler coook ufaklar anne kucagına ihtiyac duyuyorlar
dusunsenize karnınızdan yeni ciktilarr kendilerini yalnız hissetmekte cok haklilarr
ay canlarimmm opun onlarii

kızlar ilk üç ay bizde böyleydik benim bebeğim doynuyormuş geç anladık sizinkilerde doymuyor olabilir mama verin birde ben öyle yaptım şimdi rahatız....

benim kızım tam bir yıl geceleri hiç uyumadı .
akşam 10 10,30 da bir uyanıyordu ne yaparsam yapayım tam sabah 7 bazen 8 8,5 a kadar hiç uyumadan sabahlıyorduk .
ne zaman ki 1 yaşı bitti uyumaya başladı çok şükür hoş şimdide 12,5 1 den aşağı yatmıyor ama olsun buna da şükür ... :))

benimde oğlumda aynı şeyleri yaşamıştım bundada aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum 6 aylık oluncaya kadar gece 3-4 e kadar ayakta gezmek istiyordu uyku bana haram olmuştu çok zor günlerdi şimdi 7 yaşında atlattık o günleri bakalım kızım beni uykusuz bırakacak mı?

umarım beb,işin düzelir ama 40 dan sonra akıllanır diyolar bebeklerin huyları değişirmiş

aynı şeyleri bende yaşadım kızım sabahlara kadar ağlıyo bir türlü uyumuyodu 2 aylık olduktan sonra düzene girdi şimdi gece uykusu çok iyi allaha şükürr.seninde düzelir zamanla canımm biras sık dişini ben günlük 3 saat uykuyla durduğumu bilirimm ayy ne günlerdii ama....

Bende gamze gibi ocak annesiyim kızım 50 gün bizi sabahlara kadar uyutmadı, bana da 40 ından sonra düzelir diyenlere inanmadım. 36 saat uyumadığım zaman oldu, gündüzleri ben uyuyamıyordum gece de kızım. Tam uykusuzluğa alıştım artık idare eder hale geldim kızım uyumaya başladı, anneleri miniklere zaman vermek lazım zor ama geçiyor, sakin olun.

benim kızım ilk zamanlar biraz sıkıntı yaşattı ama uyku düzenini oturttuk sanırım geneli sorun yok yani arada sırada şaşıyo ama olacak o kadar bebek büyük büyüttüğümüz anlaşılsın.gündüzleri emzirirken ,altını alırken oyun yapıyorum onunla konuşuyorum.uyuması için mutlaka yatağına yarı uyur pozisyonda bırakıyorum kendi kendine bakınarak yatağında uyumayı öğrendi.geceleri kesinlikle ışık açmıyorum, emzirirken falan konuşmuyorum ve canı sıkılıp tekrar uyumaya başlıyo

ah canlarım
biz 14 günlüğüz
tam gece yatmaz sabah kalkmaz durumundayız
gündüzleri o kadar uyarmıya çalışıyorum uyanmyor
e geceleri de nöbet bekliyoruz...

bebeklerin bizler gibi saat kavramı olmadığı için düzensiz uyurlar onlar için gece gündüz pek bi anlam ifade etmez.ancak 1-2 ay sonra zamanla gece uykusu düzene girer.bu durumda gündüz uykusunu azaltmak biraz oyalamak ve gece uyumasını sağlamak yardımcı olabilir.ancak ne desem de uykusuz geceler anneliğin önemli bir parçası sabır dilerim canım...

Back
X