slm kızlar bebgim 23 günlük oldu teyzeleri ama 3-4 gündür bi sorunumuz var her gece 11de uyanıyor ve sabah 6 ya 7a ye kadar uyumuyor emziriyorum altını degiştirriyorum gazını cıkarabildiğim kaadr cıkarıyorum ama uyumuyor devamlı kucakta gezmek yada sallanmak istiyor yoksa aglıyor siziznde bebişleriniz böylemi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
uykusuz her gece
- Konu Sahibi shannon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım benımde bebegım 13 gunluk.hergun degısıyor bazen tum gece uyurken bazı gun ne gunduz ne gece uyuyor.dun gece 4ten sabah 7ye kadar ayaktaydık.gecede 1.30da uyumustu.en cok uykusuzluk zor gelıyor banada ama daha cok kucukler uyku duzenlerı yok zamanla yoluna gırecek hersey kafana takma bence normal boyle olması
kizlar benm bebegımın 40 ı cıktı
ilk 1 ay aynı deginiz gibydi sadeece kucakta uyuyordu yerine koyunca aglıyordu uyanıyordu
gerci simdide cok farkli degil :))) ama ilk gunler gibi hic degilll
merak etmeyin simdi sizin bebisler coook ufaklar anne kucagına ihtiyac duyuyorlar
dusunsenize karnınızdan yeni ciktilarr kendilerini yalnız hissetmekte cok haklilarr
ay canlarimmm opun onlarii
ilk 1 ay aynı deginiz gibydi sadeece kucakta uyuyordu yerine koyunca aglıyordu uyanıyordu
merak etmeyin simdi sizin bebisler coook ufaklar anne kucagına ihtiyac duyuyorlar
dusunsenize karnınızdan yeni ciktilarr kendilerini yalnız hissetmekte cok haklilarr
kizlar benm bebegımın 40 ı cıktı
benim kızım tam bir yıl geceleri hiç uyumadı .
akşam 10 10,30 da bir uyanıyordu ne yaparsam yapayım tam sabah 7 bazen 8 8,5 a kadar hiç uyumadan sabahlıyorduk .
ne zaman ki 1 yaşı bitti uyumaya başladı çok şükür hoş şimdide 12,5 1 den aşağı yatmıyor ama olsun buna da şükür ... :))
akşam 10 10,30 da bir uyanıyordu ne yaparsam yapayım tam sabah 7 bazen 8 8,5 a kadar hiç uyumadan sabahlıyorduk .
ne zaman ki 1 yaşı bitti uyumaya başladı çok şükür hoş şimdide 12,5 1 den aşağı yatmıyor ama olsun buna da şükür ... :))
Bende gamze gibi ocak annesiyim kızım 50 gün bizi sabahlara kadar uyutmadı, bana da 40 ından sonra düzelir diyenlere inanmadım. 36 saat uyumadığım zaman oldu, gündüzleri ben uyuyamıyordum gece de kızım. Tam uykusuzluğa alıştım artık idare eder hale geldim kızım uyumaya başladı, anneleri miniklere zaman vermek lazım zor ama geçiyor, sakin olun.
E
EU3
Ziyaretçi
benim kızım ilk zamanlar biraz sıkıntı yaşattı ama uyku düzenini oturttuk sanırım geneli sorun yok yani arada sırada şaşıyo ama olacak o kadar bebek büyük büyüttüğümüz anlaşılsın.gündüzleri emzirirken ,altını alırken oyun yapıyorum onunla konuşuyorum.uyuması için mutlaka yatağına yarı uyur pozisyonda bırakıyorum kendi kendine bakınarak yatağında uyumayı öğrendi.geceleri kesinlikle ışık açmıyorum, emzirirken falan konuşmuyorum ve canı sıkılıp tekrar uyumaya başlıyo
bebeklerin bizler gibi saat kavramı olmadığı için düzensiz uyurlar onlar için gece gündüz pek bi anlam ifade etmez.ancak 1-2 ay sonra zamanla gece uykusu düzene girer.bu durumda gündüz uykusunu azaltmak biraz oyalamak ve gece uyumasını sağlamak yardımcı olabilir.ancak ne desem de uykusuz geceler anneliğin önemli bir parçası sabır dilerim canım...