- Konu Sahibi nergisayse
kızlar öncelikle merhaba.çok sinirli ve gerginim.bebeğim 4 ay 5 günlük ve bu zamana kadar 1,5 saatten fazla uyumadım.3.ayda sonra uykusu düzene girer diye bekledim olmadı.günlük uyku düzeni şöyle:gece 00.30 da ağzında emzikle beşiğinde sallayarak uyutuyorum 01.00 de uyuyor.yarım saat uyuyor uyanınca mamasını veriyorum tekrar ağzına emzik ve sallayarak uyutuyorum 2 saat kesintisiz uyuyor.tekrar uyanıyor ağzına emziği veriyorum sallıyorum 1 saat uyuyor tekrar kalkıyor bu sefer açlıktan başlıyor ağlamaya mamasını veriyorum 2 saat uyuyor uyanınca sallasamda bidaha uyumuyor.1,5 saat uyanık kalıyor sonra tekrar uyuyor.bu şekilde doktorumuzada söyledim uykusu hakkında yapacak bişey yok seni özlüyor o yüzden uyanıyor diyor.doktorada sinir oldum.şuanda bir elim beşik sallıyor bir elimle bunları yazıyorum.bu arada bebeğim gündüz 1,5 saatten fazla uyanık kalamıyor uykusu geliyor basıyo çığlığı......sizden istediğim ne yapmam lazım doktorum yardımcı olmadı lütfen tecrübeli anneler yardımcı olsun.nerde hata yapıyorum.üst kattaki komşumun kızıda 4 aylık 11 saat kesintisiz uyuyormuş şaşıyorum ona.ayrıcada kıskanıyorum.az önce odanın ortasında oturdum sinirden ağladım bebeşimde beşikte bana agular yapıyo.oofff ne yapayım nolur yardım edin.