- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
Benim kız da öyleydi 2 uyku istiyordu ama 11 den önce uyumuyordu sabahta erken kalktığı için uykuusnu almış olmuyordu. Uykusu geldiği için sağa sola vuruyordu ağlıyordu sarhoş gibi yürüyordu Tam hatırlamıyorum ama en fazla 4 gün sürdü sanırım bu davranışları sonra rahatladı alıştı. 2. Uykuyu kesin yazık gece uykusu daha değerli.Ben odasını ayirmistim aslında ama kolu kırıldı, kolunun üstüne yatmasın diye yanıma aldım. Sanki biraz iyi geldi ama gündüz de görseniz o kadar uykusu var ki mecburen yatırıyorum çünkü dengesini sağlayamayıp sağa sola çarpıyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım.
Teşekkür ederim. Sabah 7 -7. 30 da uyanıyor. Bir bir buçuk saat öğleden önce uykusu. Yarım saat ikindi üzeri. Sonra 10 11 civarı zorla uyutuyorum. Çünkü benim pilim bitiyor. Eşi geçtim karı kocaligi unuttuk zaten de 6 yaşında bir kızım daha var. Onunla bile doğru dürüst ilgilenemiyorum.
İnşallah en kısa zamanda düzelirler
Bebeklere 4 ayliktan itibaren uyku eğitimi verilmeli birçok anne aman kokuma alissin aman küçük diye diye çocukları sallamali memede uyutmali saplantılı bebekler haline getiriyor sonrada oğlum şöyle zor böyle zor.. ve 4 ay gibi küçük bir bebeği kendi odasında uyutana cani gözüyle bakılıyor herşeyin başı eğitim eğitim eğitim
Gazlı bebekleri sallamadan uyutun bakalım ne kadar kolaymış. Oğlum on aylık hala gaz sıkıntısı çektiği günlee oluyor ayrıca memede uyumak bebeğin doğasıdır. Bebek kendini güvende hisseder ki uyur. Saplantılı değil bebeğin ihtiyacına göre uyutmaya çalışıyor anneler. Uyku eğitimi öğrenilmiş çaresizlikten başka bişey değildir.Bebeklere 4 ayliktan itibaren uyku eğitimi verilmeli birçok anne aman kokuma alissin aman küçük diye diye çocukları sallamali memede uyutmali saplantılı bebekler haline getiriyor sonrada oğlum şöyle zor böyle zor.. ve 4 ay gibi küçük bir bebeği kendi odasında uyutana cani gözüyle bakılıyor herşeyin başı eğitim eğitim eğitim
4 aylık bebek ayrı yattığını anlamaz ki. Hatta bir yasina kadar asla yanımda uyumadı, hep beşik istedi. Ama kolu kırılınca huy değiştirdi. Bir de benim kızım sese çok duyarlı. Biz yatakta sağa sola döndüğümüz zaman veya halıdaki ayak sesimize bile uyanırdı. O yüzden ayirmistim.Cocugu gun icinde cok fazla uyutuyorsunuz.
Ikindi vakti uyuyan cocuk nasil saat 10 da uyusun?
Benim cocuklar 1 yasindan sonra gunduz tek uykuya dustuler.
Ayakta sallamayin yanina uzanin, beraber uyuyun.
Burda uyku egitimi diyenler ciddi mi bilmiyorum..
2 yasina kadar cocuk anneyle yatar, net.
Hayvanlar bile kanatlarinin patilerinin altina aliyor yavrularini, insanlarin bu 4 aylik bebekleri ayirma cabalari nedir anlamiyorum.
4 aylik bebege ne egitimi verebilirsin?
O bebegi ancak caresiz kabullenise suruklersin, aglar aglar susar, sonra yaslaninca sen aglarken o cocugun ici ciz etmez..
Etmeyin eylemeyin el kadar bebekleri tek yatirmayin, gunahtir
Kendilerine sorarsanız açıklarlar eğitim durumlarını size ben sadece bir öneride bulundum memnun kalan binlerce insan var bir bildikleri vardır değil mi?Instagramdaki kisilerin egitimi nedir acaba ? Yani ordan onermek ne kadar dogru ? Onlarin cogu yurt disindan aldiklari sertifikalarla geciniyor hic guvn vermiyorlar onlar
Sonrada nerden çıktı bu ana kuzusu çocuklar diyoruz nerden çıkıyorlar acabaCocugu gun icinde cok fazla uyutuyorsunuz.
Ikindi vakti uyuyan cocuk nasil saat 10 da uyusun?
Benim cocuklar 1 yasindan sonra gunduz tek uykuya dustuler.
Ayakta sallamayin yanina uzanin, beraber uyuyun.
Burda uyku egitimi diyenler ciddi mi bilmiyorum..
2 yasina kadar cocuk anneyle yatar, net.
Hayvanlar bile kanatlarinin patilerinin altina aliyor yavrularini, insanlarin bu 4 aylik bebekleri ayirma cabalari nedir anlamiyorum.
4 aylik bebege ne egitimi verebilirsin?
O bebegi ancak caresiz kabullenise suruklersin, aglar aglar susar, sonra yaslaninca sen aglarken o cocugun ici ciz etmez..
Etmeyin eylemeyin el kadar bebekleri tek yatirmayin, gunahtir
Memnun kalanlarin cocugu cok guzel yatagina birakinca uyuyordur eminim ama cocuk icin iyi birsey mi bunu dusunmek lazim, yani cocugu caresizce aglatamak ne kadar dogru ki...ayrica sorsam eminim baya birseyler soylerler ama ben bir donem arastrmstim instagramda en meshur olanlari ona dayanrak soyledimKendilerine sorarsanız açıklarlar eğitim durumlarını size ben sadece bir öneride bulundum memnun kalan binlerce insan var bir bildikleri vardır değil mi?
Sonrada nerden çıktı bu ana kuzusu çocuklar diyoruz nerden çıkıyorlar acabaAnne çocuk ilişkisinin bağımlılık olduğunu zannediyosunuz büyük ihtimalle. Hayır gören de çocuğunu koynunda yatıranların anne çocuk ilişkisi müthiş zanneder. 2 yaşına çocuk anneyle yatar baba nerde bu denklemde peki? Hayatınızın merkezine anneliği koyarsanız çok yıpranırsınız bilginiz olsun.
Merhaba, baya olmuş ama yazmak istedim belki görürsünüz, oğlumda nöbet geçirdi ama ateşi 37 küsürlerde ama bu derecede olamayacağının söylediler.Oğlumun ateşli havale riski vardı ve hala var 37 dereceyle havale geçiriyor nöbet şeklinde nasıl ayrı odada uyutayım bunuda söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?