Uykusuz anneler

Merhaba cok uzun zaman olmus siz yazalı. Kızınızın durumu şu an nasıl tekrar etmemiştir umarim. Cok endiseliyim benim bebeğim de nöbet geçiriyor dokuz aylık cok korkuyorum kötü günler geçiriyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

Merhabalar yeni gördüm mesajınızı kızım o günden sonra hiç nöbet geçirmedi 9 yaşında çok şükür sağlıklı bir çocuk.Rabbim evladınıza acil şifalar versin size de çok sabır insaAllah evladınız biran önce sağlığına kavuşur

Sizin ve evladınız adına çok sevindim. Cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah benim bebeğim de tekrarını yaşamaz. Allah çocuklarımızı korusun.

Sizin ve evladınız adına çok sevindim. Cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah benim bebeğim de tekrarını yaşamaz. Allah çocuklarımızı korusun.
İnşaallah zor süreç gönlünüzü ferah tutun inanın o bile insanı ferahlatır o daha küçük bunları hatırlamayacak bile siz bebeginizin gelişimine onun tatlı hallerine odaklanın her şey çok daha kolay ve aşılabilir olacak miniği kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…