- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
Bu bir defami oldu yoksa sik sik mi? Yani daha önceki mesajindan, sik sik oldugu gibi bir ima vardi. Bu konuda doktor ile danistinizmi? Yani 24/7 sürekli kontrol altinda olmasi iyi bir yöntem mi?
Allah sizinde yardımcınız olsun çok zor düzen yok kendine zaman ayırma yok eşe zaman ayırma zaten yokAllah yardımcınız olsun. Aynı dertten ben de muzdaribim. Hatta şu an uyutmak için cebellesiyorum
Uykusu ola ola uyumak istemiyor. Uyutmaya çalışırken ki cirpinisini bir görseniz işkence ediyoruz sanırsınız. Gözü kapalı uyuyorken bile ayağa kalkmaya çalışıyor. Ben de psikolojik olarak bittim. Yetersizlik hissi yüzünden psikiyatrik tedavi görüyorum.
Doktora götürdüğümde de hiçbir şeyi yok huyu böyle diyorlar ama eminim ki bir şeyi var. Bir insan esneye esneye gözünden yaş gelirken neden uyumaz?
Benimkide alisikti o zamanlar caresizlikten salliyordum devamli hatta salincagi yatak yapip onda salliyodum.uzulmeyin en kotu ihtimalle illaki bi gun bitecek bu uykusuzluk,2 cocugum var bebekliklerini anlatsam sukredersiniz bebeginize biz bile suan bi duzen kurabildiysek sizde kurarsiniz tek tavsiyem sabirli ve kararli olun bi duzene girer insallah.Korkuyor diyen var sallamaya alışmış diyen var memeden 2 ay oldu keseli onun yokluğunu çekiyor diyen var varda var
Teşekkür ederim. Sabah 7 -7. 30 da uyanıyor. Bir bir buçuk saat öğleden önce uykusu. Yarım saat ikindi üzeri. Sonra 10 11 civarı zorla uyutuyorum. Çünkü benim pilim bitiyor. Eşi geçtim karı kocaligi unuttuk zaten de 6 yaşında bir kızım daha var. Onunla bile doğru dürüst ilgilenemiyorum.Allah sizinde yardımcınız olsun çok zor düzen yok kendine zaman ayırma yok eşe zaman ayırma zaten yok
Havaleyi bizde yasadik malesef yasayan bilir ellerinden kayip gitti saniyosun bebegini ben ilk gordugumde gece yarisi binayi ayaga kaldirmistim o sokla felc fln oldu sanmistim.cok zor bugunlerimize cok sukur.Ilk defa geçirdi ama havale geçiren bebeklerde ilk 6 ay ikinciyi geçirme ihtimali çok yüksek ve 6 yaşına kadar böyle devam edermiş eğer üçüncüyü geçirirse Allah korusun ilaç tedavisind başlanacak
İlk defa geçirdi ve kucağımda nöbet geçirince o anı bi türlü silemiyorum hafızamdan
Ne zaman düzene girecek 1 buçuk yaşına girmek üzere gece 20 kere uyanması yoruyor yanıma alıyorum bazen eşimle bile ayrı uyuyoruz çoğu zamanBenimkide alisikti o zamanlar caresizlikten salliyordum devamli hatta salincagi yatak yapip onda salliyodum.uzulmeyin en kotu ihtimalle illaki bi gun bitecek bu uykusuzluk,2 cocugum var bebekliklerini anlatsam sukredersiniz bebeginize biz bile suan bi duzen kurabildiysek sizde kurarsiniz tek tavsiyem sabirli ve kararli olun bi duzene girer insallah.
Kimsenin başına vermesin AllahHavaleyi bizde yasadik malesef yasayan bilir ellerinden kayip gitti saniyosun bebegini ben ilk gordugumde gece yarisi binayi ayaga kaldirmistim o sokla felc fln oldu sanmistim.cok zor bugunlerimize cok sukur.
Benimki tam o yaslarda duzeldi ama her cocuk farklidir sabredin hepsi gecici.Ne zaman düzene girecek 1 buçuk yaşına girmek üzere gece 20 kere uyanması yoruyor yanıma alıyorum bazen eşimle bile ayrı uyuyoruz çoğu zaman
Teşekkür ederim. Sabah 7 -7. 30 da uyanıyor. Bir bir buçuk saat öğleden önce uykusu. Yarım saat ikindi üzeri. Sonra 10 11 civarı zorla uyutuyorum. Çünkü benim pilim bitiyor. Eşi geçtim karı kocaligi unuttuk zaten de 6 yaşında bir kızım daha var. Onunla bile doğru dürüst ilgilenemiyorum.
İnşallah en kısa zamanda düzelirler
Valla uyku eğitimi var odasını ayır diyecektim de. Bunu okuyunca bir şey diyemedim. Doktoruna danışın.Oğlumun ateşli havale riski vardı ve hala var 37 dereceyle havale geçiriyor nöbet şeklinde nasıl ayrı odada uyutayım bunuda söyleyin
Uzunca bi sure gozunuzun onunden gitmiyor zaten.ayrica ben ilk bir yil risk daha yuksek diye biliyorum tedbirli olun Rabbim yasatmasin birdahaKimsenin başına vermesin Allah
Dediginiz gibi kayıp gitmesi ve ben sürekli yaşıyor mu nefes alıyor mu diyordum ne düşündüğümü söylemek bile istemiyorum
İkinciyi uykuyu kesin. O yüzden geç ve zor uyuyor. 17 aylık kızım benimde 2 aydır 2. Uykumuz yok. Ben 9 aylıktı uyku eğitimi verdim yatağını ayırdım beşiğinde bizim odamızda uyuyordu sonra bizim odamızda yere yorgan serip uyuttum. 11 aylıktı odasını ayırdım. Ama sizin havale riskiniz var o yüzden bir şey diyemem. Doktora danışın.Teşekkür ederim. Sabah 7 -7. 30 da uyanıyor. Bir bir buçuk saat öğleden önce uykusu. Yarım saat ikindi üzeri. Sonra 10 11 civarı zorla uyutuyorum. Çünkü benim pilim bitiyor. Eşi geçtim karı kocaligi unuttuk zaten de 6 yaşında bir kızım daha var. Onunla bile doğru dürüst ilgilenemiyorum.
İnşallah en kısa zamanda düzelirler
Instagramdaki kisilerin egitimi nedir acaba ? Yani ordan onermek ne kadar dogru ? Onlarin cogu yurt disindan aldiklari sertifikalarla geciniyor hic guvn vermiyorlar onlarUyku eğitimi için uzman desteği almalısınız. İnstagramda çok başarılı kişiler var araştırın isterseniz
Uyku egitimi diye bebegi aglata aglata caresizce uyutuyorlar...soylediklerinize hic katilmiyorum yani uyku egitimi kismina katilmiyorum, ben de bebegimn odasini 5 aylikkn ayirdim cok cok iyi oldu daha guzel uyuyor ama uyku egitimi degil uyku rutini olusturdum ben uyuttum onu kucagimda sarilarak...Bebeklere 4 ayliktan itibaren uyku eğitimi verilmeli birçok anne aman kokuma alissin aman küçük diye diye çocukları sallamali memede uyutmali saplantılı bebekler haline getiriyor sonrada oğlum şöyle zor böyle zor.. ve 4 ay gibi küçük bir bebeği kendi odasında uyutana cani gözüyle bakılıyor herşeyin başı eğitim eğitim eğitim
Katılıyorum gerçekten dakikalarca hatta saatlerce ağlayan çocuk düşünemiyorum ben ağlamasın diye herşeyimi feda ederim kalmış ki eğitim vererek bebeğimi güven duygusunu saatlerce ağlatarak zedeleyememUyku egitimi diye bebegi aglata aglata caresizce uyutuyorlar...soylediklerinize hic katilmiyorum yani uyku egitimi kismina katilmiyorum, ben de bebegimn odasini 5 aylikkn ayirdim cok cok iyi oldu daha guzel uyuyor ama uyku egitimi degil uyku rutini olusturdum ben uyuttum onu kucagimda sarilarak...
Bence de, ogleden sonraki uykusunu kesin ve mutlaka bebeginize uyku rutini olusturun yani biraz gozlemleyin, uykusunn geldigi saati yakalamya calisin saati gecince de uyuyamiyor bebekler, sonra o saatlere yakin ilik dus aldirin 1 saat oncesinden meyveli yogurt falan yedirin ama once sabredin bu uzun bir surec oluyor, sıkı gozlem yapin sonrasinda bebeginize sarilip destekleyerek uyutmaya calisin yani ben boyle yaptim simdi saati gelince hemn basliyor gozlerini ovmaya ben de hazrliyorum onu sonra sarilip uyuyoruzKatılıyorum gerçekten dakikalarca hatta saatlerce ağlayan çocuk düşünemiyorum ben ağlamasın diye herşeyimi feda ederim kalmış ki eğitim vererek bebeğimi güven duygusunu saatlerce ağlatarak zedeleyemem
İkinciyi uykuyu kesin. O yüzden geç ve zor uyuyor. 17 aylık kızım benimde 2 aydır 2. Uykumuz yok. Ben 9 aylıktı uyku eğitimi verdim yatağını ayırdım beşiğinde bizim odamızda uyuyordu sonra bizim odamızda yere yorgan serip uyuttum. 11 aylıktı odasını ayırdım. Ama sizin havale riskiniz var o yüzden bir şey diyemem. Doktora danışın.
Anne mısınız bilmiyorum ama asıl mutsuzluk, o anne bebeğinden ayrı uyurken başına birşey gelse odur.Risk her zaman her bebek için var ben çocuklarla çalışan bir fizyoterapistim elimin altından onlarca çocuk geçti risk bir bebek için hep vardır biraz rahatlamaya ihtiyacınız var evhamlı anneler daima mutsuz annelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?