Uykusuz anneler

Brsprens

Kün Fe Yekün
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
139
60
48
10 gün sonra 17 aylığa girecek oğlum var ama gece uykumuz hiç yok yatağına uyutup koyuyorum ama yarim saat sonra uyanıyor ve asla uyumuyor taki ayağıma alıp sabahlara kadar sallamalıyım artık ayaklarım ve belim kopacak derecede ağrıyor 11de ayağıma alıp sabah 6ya kadar sallıyorum
Eşimde bende bu durumdan çok sıkıldım lütfen yardım edin ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

Bebeklere 4 ayliktan itibaren uyku eğitimi verilmeli birçok anne aman kokuma alissin aman küçük diye diye çocukları sallamali memede uyutmali saplantılı bebekler haline getiriyor sonrada oğlum şöyle zor böyle zor.. ve 4 ay gibi küçük bir bebeği kendi odasında uyutana cani gözüyle bakılıyor herşeyin başı eğitim eğitim eğitim

Oğlumun ateşli havale riski vardı ve hala var 37 dereceyle havale geçiriyor nöbet şeklinde nasıl ayrı odada uyutayım bunuda söyleyin

Uyumuyor o zaman öyle ağlıyor ki morarıyor
e böyle de uyumuyor ki.başka bir şekilde dikkatini dağıtacaksınız.doktora da sorabilirsiniz ama internette çok güzel ve çok fazla yazılar , yöntemler var.çok klasik ama ağlar ağlar susar , yorgun düşer, gerçekten böyle.geri adım atıp kafasını karıştırmayın yeterki.

Oglum 21 aylik suan, 8 ay boyunca gece gunduz dogru duzgun uyumadi,refluden oldugunu anladik tedaviye basladik ve aylardir hic ayagimda sallamam yanina yatarim ben ona sakin bi ilahi soylerken o uyuyakalir.sizin oglunuzunda uyumamasinin bi sebebi olabilir mi bi sıkıntısi falan cunku artik gece bile uyanmamasi gerekiyor emmiyormus bide.

aynen bende kizimi uyutup cikiyorum diye annemler piskopata baglamisti cocugun uyumasi batiyordu resmen simdide soyle rahat cocuk boyle rahat cocuk her yerde gerinerek anlatiyolar e 2 senedir benim burnumdan getirdiniz ama ne caniligim kaldi ne kotu anneligim ne bencilligim kendim uyuyayim diye cocuga zorla uyumayi ogretmisim

17 aylık benimki de öyle. Anne sütü alıyor ondan mı acaba diyorum. Dün gece 04te uyandı. 05.20ye kadar uyumadı örneğin. Perişanım çok yorgunum

Aynı gibi ya benimki de 15 gün sonra 17 aylık olacak hamak beşikle park yatak arası mekik dokuyorum gece

Oğlumun ateşli havale riski vardı ve hala var 37 dereceyle havale geçiriyor nöbet şeklinde nasıl ayrı odada uyutayım bunuda söyleyin

Bu ates ile alakasi yok. Epilepsi yada 6inci hastaligimi var? Doktora danistinizmi bu konuda? 37 derece neticede ates degil, normal vücüd isisi.

Ancak diger arkadas genel olarak konustu. Evet heleki Türkiyede, çoçuk 2-3 yasina kadar anne baba ile beraber uyuyor, asla uyku egitimi verilmiyor ve ondan sonra "annelik uykusuzluk demek" diye dolaniliyor. Ki alakasi yok. Evet istisna olarak bazen uyumayan bebekler var fakat bunlar istisna. Cogu uyku egitimi verilmedigi için uyumuyor. Cocugada, anne babayada yazik oluyor.

Soğuk havale dendi

Korkuyor diyen var sallamaya alışmış diyen var memeden 2 ay oldu keseli onun yokluğunu çekiyor diyen var varda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…