- 18 Nisan 2021
- 1.576
- 1
- 1.802
- 83
- 29
Magnezyumun herseye deva olduğu bir gerçek sanırım geçen doktorum da dedi her türlü ağrıya soruna iyi geliyor diye.benim uyku sorunum çoktu magnezyum kullandığımdan beri çok düzeldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Magnezyumun herseye deva olduğu bir gerçek sanırım geçen doktorum da dedi her türlü ağrıya soruna iyi geliyor diye.benim uyku sorunum çoktu magnezyum kullandığımdan beri çok düzeldi
Bende de vardı evlendikten sonra başladı uyuyamadıkca daha cok siniri bozuluyor insanın yatakta uykuya geçemiyorum. Tv karsısında uyuyup gece yatağa dönüyorum. Sadece çok yorgunsam normal bi sekilde eşimle birlikte uykuya dalıyorum... Uyku problemi başladıltan sonra zatem kurdeşen başladı bende. Uyku sorununu unutup kurdeşenle uğrastım aylarca suan kurdeşen yok ama hala yatakta uykuya dalmak çok çok çok zor benim içinBenim gibi uykusuna takan varmi uyuyamama korkusu yaşıyorum misal bir gün uyumadım veya az uyudum 3 4 saatt gibi o günüm çok kaygılı ve huzursuz geçiyor ya gece uyuyamazsam diye düşünceler basıyor beni antideprasan kullanıyorum ama bunu takıntı yapmışım terapide alıyorum .
Benimde öyle valla evlenince arti hamilelikte iyice takıntı oldu bu durum eşimle uyuyamıyorum ben zaten ki o yanımdayken bile piskolojikmen uyuyamam diye düşünüyorum ve öyle de oluyor çok zorBende de vardı evlendikten sonra başladı uyuyamadıkca daha cok siniri bozuluyor insanın yatakta uykuya geçemiyorum. Tv karsısında uyuyup gece yatağa dönüyorum. Sadece çok yorgunsam normal bi sekilde eşimle birlikte uykuya dalıyorum... Uyku problemi başladıltan sonra zatem kurdeşen başladı bende. Uyku sorununu unutup kurdeşenle uğrastım aylarca suan kurdeşen yok ama hala yatakta uykuya dalmak çok çok çok zor benim için
Magnezyumun hangi türünü kullandınız acaba bir de saat kaçta kullandınız ben uyku için magnezyum bisglisinat aldım ama benim daha çok uykumu kaçırdıbenim uyku sorunum çoktu magnezyum kullandığımdan beri çok düzeldi
Olabilir çünkü bende hamile değilken sürekli uyurdum antideprasanlarla.2 çocuğum var 7 senedir uyuyamıyorum. Hamileymişsiniz bebek olunca bütün sorununuz şak diye düzelir ne tarafa bayılacağınızı şaşırırsinız
Benim annemde de senelerdir uyudugunu saklama var. Cok fazla uyur 11 12 saat uyur yeri gelir 16 saat bile uyur gece 3 4 5 e kadar oturur oglen 2 3 e kadar yatar ve bunu saklamaya calisir yakalanirsa mesela ay uyuyakalmisim ilk defa boyle oldu flan diye sıkar da sıkar ve bu halinden kendide cok rahatsiz fakat itirafda edemiyor 20 seneden fazladir antidepresan kullaniyor oda uyku kaygilari mi yapiyor acabba ilginc bir durum vallahi simdi melatonin almis onu icip icip erken uyutuyormus kendini
ocean exstramag 3lü kombinasyon du kullandığım gün içinde alıyordum 2ay kullandım ama 20gun sonra falan fayda etmeye başladıMagnezyumun hangi türünü kullandınız acaba bir de saat kaçta kullandınız ben uyku için magnezyum bisglisinat aldım ama benim daha çok uykumu kaçırdı
Çok teşekkür ederimocean exstramag 3lü kombinasyon du kullandığım gün içinde alıyordum 2ay kullandım ama 20gun sonra falan fayda etmeye başladı