- 5 Ağustos 2019
- 1.113
- 2.394
- 133
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kötü bir şey yaşamayan anlamiyor her gün uykuyu düşünmek uyuyamazsam ya 4 5 gün hiç uyuyamazsam vs diyede çok korkuyorum ben antideprasan kullanıyormusunz peki? Kaç senedir var bu korku sizdeBnde aynı şekilde gece sık sık uyandığım zaman o gün kaygılı ve huzursuz hissediyorum, kaygı yaşamayacaksam bile anksiyete beklentisi oluşuyor. Birebir aynı düşünceler bnde de oluşuyor :"Bu gece nasıl uyuyacağım, acaba uyuyabilecek miyim, uyuyamazsam yine kaygılanırım, günüm kötü geçecek" vb Aynı şekilde bn de terapi alıyorum. Uyku düzenim terapiye ilk başladığım zamankine göre çok daha iyi. Bi süredir gece uyumadan önce papatya çayı içiyorum, onun beni rahatlattığını hissediyorum ve uyku kalitemi artırdığını düşünüyorum
Lavanta özü için muazzam etkiliyorBenim gibi uykusuna takan varmi uyuyamama korkusu yaşıyorum misal bir gün uyumadım veya az uyudum 3 4 saatt gibi o günüm çok kaygılı ve huzursuz geçiyor ya gece uyuyamazsam diye düşünceler basıyor beni antideprasan kullanıyorum ama bunu takıntı yapmışım terapide alıyorum .
Bu aktardami satılıyor?Lavanta özü için muazzam etkiliyor
İçtikten yarım saat sonra bayılacak yer arıyorsunuz,
Merhaba bu durumla ilgili terapistiniz ne tavsiye verdiBenim gibi uykusuna takan varmi uyuyamama korkusu yaşıyorum misal bir gün uyumadım veya az uyudum 3 4 saatt gibi o günüm çok kaygılı ve huzursuz geçiyor ya gece uyuyamazsam diye düşünceler basıyor beni antideprasan kullanıyorum ama bunu takıntı yapmışım terapide alıyorum .
Antidepresan paxera ve rexapin kullanıyorum siz ne kullaniyorsunuzÇok kötü bir şey yaşamayan anlamiyor her gün uykuyu düşünmek uyuyamazsam ya 4 5 gün hiç uyuyamazsam vs diyede çok korkuyorum ben antideprasan kullanıyormusunz peki? Kaç senedir var bu korku sizde
Henüz bir kere gittim beni dinledi tek.ben selactra kullanıyorum sizde mi uyku düşünüyorsunz bütün gün?Antidepresan paxera ve rexapin kullanıyorum siz ne kullaniyorsunuz
Bende öyle işte misal bir gün 2 3 saatt az uyudum ya hemen geliyor yine korkular endişelerBaşlarda her şey uyuyamamla başladı bugün de mi uyumicam diye diye farklı takıntılar oluşturdum en sonunda delirecek gibiydim paxera kullanıyorum 6 aydır akşamları da rexapin psikologa da gittim ilaçsız olmayacağını söyledi ilaç kullanacaksan psikologa da gitmem diye düşündüm devam etmedim seanslara arada yokluyor gene
Tam olarak neden oluyor uyuyamazsam diye mi gece ilaciniz var mı uyku icinBende öyle işte misal bir gün 2 3 saatt az uyudum ya hemen geliyor yine korkular endişeler
Ben hamileyim içemiyorum her ilacı gece uyuyamam korkusu tabi 3 4 gün uyuyamazsam diye korkuyorumTam olarak neden oluyor uyuyamazsam diye mi gece ilaciniz var mı uyku icin
Hamileliginiz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.3 4 gün uyuyamamak imkansız bir durum bunu düşünün.Yastiginiza lavanta yağı damlatın uykunuz gelmese de yataktan çıkmayın.Bunlarin hepsi kaygı bozukluğu bunun bir bozukluk olduğunu gerçek olmadığını vücudunuzun yanlış alarm verdiğini ama geçeceğini dusununBen hamileyim içemiyorum her ilacı gece uyuyamam korkusu tabi 3 4 gün uyuyamazsam diye korkuyorum
Düşünüyorum ama elimde olmuyor ki beynime laf anlatamıyorum zor.Hamileliginiz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.3 4 gün uyuyamamak imkansız bir durum bunu düşünün.Yastiginiza lavanta yağı damlatın uykunuz gelmese de yataktan çıkmayın.Bunlarin hepsi kaygı bozukluğu bunun bir bozukluk olduğunu gerçek olmadığını vücudunuzun yanlış alarm verdiğini ama geçeceğini dusunun
Yok internetten alıyorum da sayfa inersem vay reklamdıBu aktardami satılıyor?
Ama ben hamileyim zararlı olurmu kiYok internetten alıyorum da sayfa inersem vay reklamdı
Tanıdıgı mı satıyordu dıye kaos cıkarır lar Sımdı
Pekmez turevı bi sey aslındaAma ben hamileyim zararlı olurmu ki