Yanlis anlama konusahibim de bu arkadasin yorumunun bu kismini bende dusundum. Ne kadar yakin llursaniz olun teyZeyle farketmez anlasilan devamli arkadasiniz ve teyze gelin hakkinda konusuyolar siZe. Yani oglunun esi hakkinda aileden olmayan birine dedikodu yapiyolar. Bu da akarakterlerini gosterir bence ve o yuzden eminim ki gelinin hakli oldugu yanlar vardir diye dusunuyorum.
Kayinvalidem hayatta da eltim hakkinda bile bana konusmaz ki eltim bambaska deyisik bir insandir yani. Ikinci cocugunun yuzunu bule gostermek istememesine ragmen ve kadina dogumu icin ziyarete gittiginde bagirip cagirmasina ragmen (bunlari esimden biliyorum) genede oglu onu evlerine cagirinca gidiyor kisa sureligine de olsa. Gelini suratina bakmamasina ragmen. Bu kayinvalidemin ogluna ve tirunlarina ne kadar duskun oldugunu gosteriyir, ve o yuzden onu cok takdir ediyorum. Kimseye laf bile soyletmez, ki eltim kelimelerle anlatilamaz cidden. Ama hepimiz susariz cunku anlasmazlik kavga olmadigi surece varsin soguk olsun varsin bizle yilda 1 saatten fazla bile gorusmesin, biz o yegenlerimizi ve kaynimin mutlulugunu dusunuruz. Dedikodu yapsak cok mu mutlu olucak sanki herkes. Herkesin cilesi var. Neye onem verdigine gore hareket etmek
Lazim.
Kayinvalidem de seker hastasi hatta kac defa sekeri 400 civarina firladi deyisik zamanlarda.