Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey düşünerekmi uyuyorsun?
Baş ağrın diş ağrın faranjitin
kafaya taktığın bir sorunun
Artık hastanelerin uyku bozukluk merkezleri var oraya gitmeni tavsiye ederim.
benım esımde uyurken konusuyor bseyler hergece ama anlasılmıyor ne konustugu tam olarak
Benim anlaşılıyormuş.
Bu gecede kahkaha atıyormuşum[/QU
esıme soyluyorum herseferınde hatırlamıyor bak mısal uyurken tlf calıyo acıyo konusuyo ama uyanınca hatırlamıyo neden caba cok merak edıyorum
Benim anlaşılıyormuş.
Bu gecede kahkaha atıyormuşum[/QU
esıme soyluyorum herseferınde hatırlamıyor bak mısal uyurken tlf calıyo acıyo konusuyo ama uyanınca hatırlamıyo neden caba cok merak edıyorum
Ben telefon calsa hatırlarım ama söylediklerimi hatırlamıyorum yani o söylediğim şeylerle ilgili rüyamı hatıramıyorum.
Ne derece sağlıklı bilgi bilmiyorum ama Öğrendiklerimizi uykuda depolarmışız demekki senin depoda taşma felan var :)
Okul döneminde ders çalışır halde felansan belki ondandır.
Bişey düşünmeden direk uyumaya çalış baktın olmuyor uyku bozuklukları merkesine git biz burdan ne kadar teori üretsekde çok faydalı olacağını sanmıyorum
Bişey düşünmeden uyuduğum çok nadirdir benim ama.
Uyku bozuklukları merkezini nerde bulabilirim ki
.
Hem şöyle bişey var.
Mesela geçen gün depremle alakalı konuşuyormuşum rüyamda ama hatırlamıyorum sabah arkadaşlar bugün yine dinledik seni dediler güldük falandas onra çalışma masam felaket dağınıktı buraya nolmuş ya deprem olmuş gibi dedim kızlar sonra dedi bu gece depremden bahsediyordun diye.
Bugün;
Yakışıklı karizmatik adamlardan bahsediyoduk kızlarla sonra aklıma rüyam geldi ben rüyamdada yakışıklı karizmatik adamlarla alakalı bişey görmüştüm.
daha öncelerindede oluyordu bu.
Yani gördüğüm şeyle ilgili ufak tefek şeyler yaşadığım
Canım bir çok insan uykusunda konuşur , çokta ciddi bişey olduğunu sanmıyorum aslındaBen telefon calsa hatırlarım ama söylediklerimi hatırlamıyorum yani o söylediğim şeylerle ilgili rüyamı hatıramıyorum.
Bişey düşünmeden uyuduğum çok nadirdir benim ama.
Uyku bozuklukları merkezini nerde bulabilirim ki
.
Hem şöyle bişey var.
Mesela geçen gün depremle alakalı konuşuyormuşum rüyamda ama hatırlamıyorum sabah arkadaşlar bugün yine dinledik seni dediler güldük falandas onra çalışma masam felaket dağınıktı buraya nolmuş ya deprem olmuş gibi dedim kızlar sonra dedi bu gece depremden bahsediyordun diye.
Bugün;
Yakışıklı karizmatik adamlardan bahsediyoduk kızlarla sonra aklıma rüyam geldi ben rüyamdada yakışıklı karizmatik adamlarla alakalı bişey görmüştüm.
daha öncelerindede oluyordu bu.
Yani gördüğüm şeyle ilgili ufak tefek şeyler yaşadığım