Uykuda sarsılma yardım edin lutfen...

Kızlar cok fazla kafya taktıgınız seylermİ var oda etkıleruyuyamazsınız sonra yatak sallanıyolmus gİbİ olur benımde sankİ odaya eve bİrİ gİrcek gİbİ falan oluyor bazen

odaya biri girecek... ben kendimi bildim bileli kapı açık yatamam bu yüzden . bende de bu düşünce var.küçükken 3 harflilerle sorunlarım çok oldu onlar yüzünden mi bilemiyorum ama. bir de rüyamda bana kötü şeyler yapmak isteyen insanlar beni kovalarken bi süre koşuyorum sonra enerjim bitiyor yere düşüyorum hiç bir şekilde kaçamıyorum sanki bacaklarım tutmuyor çok tuhaf bir his.zaten rüyanın en kötü yerine gelince uyanıyorum.
bir de çokcası rüyamda gıdıklıyorlar silahla vurulsam bile gülerek uyanıyorum çok etkileniyorum huzursuz oluyorum rüyalardan.... mafoldumben

ah canım benım ya bende cok korkarımmmm
ınsallah asarız bı an once

gecmıs olsun ablacım bende bılmıyorumkı hepımızın bu sorunlarının altında psıkolojık bıseyler yatıyo ama ne oldugunu cozemıyoruz en mantıklısı bı doktora gorunmek..
ınsallah bır an once iyileşir kızınız

bebem ben de bir dönem uykumdan sarsıntı ve titreme ile uyanıyordum.sonra da zangır zangır titriyordu her yerim ve baya bir süre durmuyordu.kansızlık çıktı bende.nedeni oymuş:1ninca:

sangs bende ayni seyleri yasiyordum deprem oluyormus gibi sanki gercekten sallaniyormusuz gibi uyanip yatakda dogrulana kadar gecmiyordu hatta oturdugum yerde de oluyordu mesela bilgisayar basinda otururken hemen gozum lamba yada ciceklere gider sallaniyormuyuz diye hatta esime soruyorum bazen hissettinmi diye. Depremlerin etkisi olsa gerek ama son bir iki yildir daha az yasiyorum bunu kendi kendine gecti gibi.

kal çarpıntınız olmasın?

dr.a gidin...
belki kalp ritminizde sorun olabilir...

yıllar evvel bende de olmuştu

geçmiş olsun

bebem ben de bir dönem uykumdan sarsıntı ve titreme ile uyanıyordum.sonra da zangır zangır titriyordu her yerim ve baya bir süre durmuyordu.kansızlık çıktı bende.nedeni oymuş:1ninca:

olabılır canımcım gtcem doktora normalde de carpıntılarım oluyo muckss opuyorumnanaktan

gecmıs olsun canım bende de cok buyuk deprem korkusu var onun etkısı cok sanırım hatta annem ılk depremı yasadıgımda hep o yuzden oluyo dıyodu ama o depremın uzerınden 13 yıl gectı hala bunları hıssedıyorum bayadır olmuyodu tekrar ortaya cıktı aman ya tesekkur ederım tatlım cevap yazdıgın ıcın

kal çarpıntınız olmasın?

dr.a gidin...
belki kalp ritminizde sorun olabilir...

yıllar evvel bende de olmuştu

geçmiş olsun

bunu hıc dusunmemıstım canım haklı olabılırsın cunku normalde de cok carpıntım oluyo
tesekkur ederım tavsıyen ıcın

mrb konuyu okuyunca yazmak istedim bende benim eşim aynı durumda öyle feci sarsılıyokii ben bile uykudan kalkıyorumm sabah kadar böyleyiz diyebilirimmm bir piskiyatriye sormakmı lazım acaba

canım benım cok gecmıs olsun
bılmıyorum kı tatlım ben artık her gece sıcrayarak uyanıyorum bıde ya mafoldumben sarsontılar yetmıo gıbı bıde bu cıktı arkadaslarım uyandı benım sıcramama 2 defa mafoldumben gtcem sanırım psıkıyatrste ben ınsallah esın de bı an once ıyılesır canım

arkadaşlar
o ritimli bir şekilde sizi titreten şey muhtemelen kalp çarpıntısıdır.bazen banada oluyor bak ayapa kalkınca geçio diosun.bedenimizde bazı büyük damarlar yüzeye yakın geçer onları yatağa dayadığımızda kalp ritmimiz eğer çok kuvvetliyse onu hissederiz.ben bikaçkez yaşadım bunu.bence relax ol.ama kardiyolojiye görünmek lazım yinede

Arkadaşlar benim bir arkadaşımda vardı bu sorun, geceleri çarpıntıları artıyordu sarsılıyodu falan ama onun korkuları da vardı. Örneğin vantilatörden korkmak gibi saçma korkular. Nasıl mı? O vantilatörün kapağı düşerse içindeki pervane yerinden kurtulup boğazımı keserse gibi. Sürekli dışarı çıkan eve geç saatlerde korkmadan gelebilen kız, köpek ısırır tanımadığı adamlar takip eder vs gibi şeylerle sokağa çıkamaz olmuştu. Aynı şekilde deprem korkuları da vardı. Tedaviyle çok çabuk iyileşti. Bende ise bilinçaltıma yerleşmiş deprem korkusu var sadece. Sizin gibi sarsıntılar yaşamıyorum çok şükür ama eşim örneğin yatakta sağdan sola dönse, yada başını sertçe kaşısa yatak sallanıyor ve ben deprem oluyor diye fırlıyorum. 99 depreminde şoka girmiştik korkudan evimizin duvarları çatlamıştı buraya kadarmış işte gidiyoruz demiştik. Herkese geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…