Uykuda nefessiz kalmak

Bende oldu bi kez.. resmen cigerlerim agriyodu kalktigimda. Uykuda oldugumu biliyorum o an ama uyanamiyorum

canım öksürük tuttu mu bana da oldu nefes alamayarak uyandım ve öksürerek bünye nefes almaya çalıştı

canım öksürük tuttu mu bana da oldu nefes alamayarak uyandım ve öksürerek bünye nefes almaya çalıştı
Öksürük yoktu ama kalkınca hemen kendime gelemedim iç çekerek nefes alan biriyim hava cekiyorum normalde çok kötüydü ya hastalığın tetiklemeye başladı artık

uyku apnesi olabilir , panik atak olabilir.Geçmiş olsun.ama Acil den sonuç alamazsınız.

Bugüne randevu alamadım p.tesi özelden aldım göğüs hastalıklarına, uyku apnesi kötü bişey mi, babamı akciğer kanserinden kaybettim,dedem aynı şekilde solunum yetmezliğinden vefat etti o yüzden bu kadar kafaya takıyorum.

sen kilolu musun ?

Bana hep olur. Sirtustu yattigimda olur özellikle. Halk arasinda karabasan denen sey iste.
Beyninizle vucudunuzun uyanma sirkulasyonu bozuldugunda oluyor. Yani derin uykuda insan ölü gibi olur, uykudan cikarken vudumuzla beynimiz uyum icinde 'canlanir' diyeyim. Bazen bu durum bozuluyor ve beynimiz uyanırken vucudumuz uyanmiyor. O da boyle ortaya çıkıyor. Korkulacak bir sey degil yani.

Bunun tedavisi yokmu karabasan denilen şey hep oluyor bende ama bugün çatladım nefes alamadım

Olabilir hiç bilmiyorum nasıl anlayabiliriz panik atak olup olamadığını
Panik atak krizinde nefes alamıyormuş gibi hissediyorsun Ölüm korkusu yaşıyorsun ya da kalp krizi geçirdiğini düşünüyorsun. Aslında bütün bunlar olmuyor tabi, tamamen psikolojik. Uyku apnesi de olabilir yaşadığınız astım krizi de, en doğrusu doktor muayenesi ile anlaşılır.

Aynen dedikleriniz oldu canım cıkıyo herhalde dedim nabzım düştü o kadar stresli zamanlardan geciyorumki hastalık tetikliyor herhalde. Uyumaya korkar oldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…