İlk kez geldi basıma elim auagım titredi resmen nefesim kesildi canım çıkıyor dedim.uyku apnesi diyorlar uykuda nefes almamaya ama astım da varsa sıkıntılı olabilir.
Allah razı olsunUyandin sakin ol.Uyku merkezinde uyutup gerekirse maske verirler.
Nabzinin dusuk olmasi normal.
İstanbuldayım malesefbana oluyoda ona şey dıyolar 'Kara****n '
Sen yıne de git bakalım hastaneye veya sağlık ocagıa git anlat derdını .
Uyku apnesı falan olmasın .
Astımınız da varmiş .
Randevususz gtmeye yorumumda oldugun sehre bağlı . İstanbul da bızım burdakı hastane asla kabul etmıyor . Acil durumlar hariç
Uykuda uyanamıyorum , ona alıatım ama ilk kez nefesim kesildibana oluyoda ona şey dıyolar 'Kara****n '
Sen yıne de git bakalım hastaneye veya sağlık ocagıa git anlat derdını .
Uyku apnesı falan olmasın .
Astımınız da varmiş .
Randevususz gtmeye yorumumda oldugun sehre bağlı . İstanbul da bızım burdakı hastane asla kabul etmıyor . Acil durumlar hariç
hangı semt ?İstanbuldayım malesef
Randevu gün içerisinde Alamıyorsun ve şuan zor nefes alıyorum catlayım mı acil gitmeyim deAcil servislerin o anda aciliyet gerektiren bir durum olmadikca kullanilmamasi gereken biryer oldugunu dusunuyorum.
Suan iyisiniz ve nefes alabiliyorsunuz sonuc olarak astim hastasi oldugunuzu belirtmissiniz,gun icinde gerekli bolumden randevu bulabilirsiniz bence.
Sarıyerhangı semt ?
Ben küçükçekmece deki hastaneden bahsedıyoum . O asla almıyor çok acil değilsen .
Çünkü aşırı kalabalık
çok teşekkür ederim.Uyku apnesi olabilir. Hastaneye gidin uyku testi yaparlar. C-Pap cihazıyla düzelen bir durum.
Randevu gün içerisinde Alamıyorsun ve şuan zor nefes alıyorum catlayım mı acil gitmeyim de
Geçmiş olsun. Acaba panik atak gibi bir şey yaşamış olabilirmisin?Uykudayken nefessiz kaldım catladım ve nefessiz kaldığımı hissettim zor uyandım biraz önce, kalktığımda da hemen nefes alamadım ,nabzımda düşüktü korktum oturdum ağladım, basına böyle bişey gelen var mı ? Bir de hastaneye gidecem randevu vermezler acilden giriş yapsam ne olur?
( normalde aslım hastasıyım gün içerisinde de nefes darlığı çekerim ,ama ilk kez uykuda nefessiz kaldım ve uyanamadım )
Ben yalnız yaşıyorum hanımefendi evde esim yok nefesim kesilse kimsenin ruhu duymaz.siz çok duyarlısınız maşaallah burada bilgi alıyorum ne yapabilirim diye size soracak değilim yazmayın lütfen yorum hayatta her zaman erken teshisden yanayım Eşiniz beterini yaşayıp evde oturduysa o da sizin sorununuz benim canın kıymetli.Peki ne diyeyim size maalesef o duyarliliga erisememissiniz. Acil adi ustunde.. suan zor nefes aliyorsaniz burda yazmakla vakit kaybetmeyin o zaman.
esim de astim hastasi sizin yasadiginiz durumdan daha beterlerini cok defa yasadi. Baska birgune randevu alip caresi de bulunabiliyor.
Olabilir hiç bilmiyorum nasıl anlayabiliriz panik atak olup olamadığınıGeçmiş olsun. Acaba panik atak gibi bir şey yaşamış olabilirmisin?
Çok teşekkür ederim.Bahsettiğiniz durum uyku apnesi..
Dr görünmekte fayda var.
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?