Hayatımda ilk kez bunu yaşadım.Anksiyete ve panik atak dönemi ile yaşadım son iki yıldır.son iki aydır ilaçsız idare ettim çok ciddi ataklar yasamadan.Dun gece uykuya daldığım sırada sıçrayak uyandım çünkü nefes almadığımı fark ettim başta uyku sersemi önemsemedim.Daha sonra üst üste uykuya dalacagim sırada aynı şeyleri yaşayınca o kadar korktum ki.kalp atisim hızlandı sol kolum uyuştu midem bulandı sicak basmasi ile bir de panik atak geçirdim.uyumaktan korktum tüm gece hiç uyumadım oturdum.Uykuda iken nefes alamaz da uyanamaz isem diye çok korktum.bu durumu yaşayanız var mı bu gece ne yapacağım ben çok korkuyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uykuda nefesin kesilmesi
- Konu Sahibi alev307
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben de bunu sık sık yaşıyorum özellikle stresli dönemlerimde. Uyumadan önce vücudunuzu sakinleştirmek adına papatya cayı ya da rezene tavsiye edebilirim. Ben de uzun zamandır ilaç kullanıyorum işe yarıyor bunlarHayatımda ilk kez bunu yaşadım.Anksiyete ve panik atak dönemi ile yaşadım son iki yıldır.son iki aydır ilaçsız idare ettim çok ciddi ataklar yasamadan.Dun gece uykuya daldığım sırada sıçrayak uyandım çünkü nefes almadığımı fark ettim başta uyku sersemi önemsemedim.Daha sonra üst üste uykuya dalacagim sırada aynı şeyleri yaşayınca o kadar korktum ki.kalp atisim hızlandı sol kolum uyuştu midem bulandı sicak basmasi ile bir de panik atak geçirdim.uyumaktan korktum tüm gece hiç uyumadım oturdum.Uykuda iken nefes alamaz da uyanamaz isem diye çok korktum.bu durumu yaşayanız var mı bu gece ne yapacağım ben çok korkuyorum
- 1 Aralık 2021
- 12.780
- 43.642
- 548
- 34
Aklınıza geliyor mu bu durum sizi nasıl etkiledi.Sanirim artık yasamiyorsunuzBen de bunu sık sık yaşıyorum özellikle stresli dönemlerimde. Uyumadan önce vücudunuzu sakinleştirmek adına papatya cayı ya da rezene tavsiye edebilirim. Ben de uzun zamandır ilaç kullanıyorum işe yarıyor bunlar
Ara ara yaşıyorum ve çok korkutuyor o an kalbim o kadar hızlı çarpıyor ki ani sıçramaya titriyor gibi hissediyorum. Stres aşırı etkiliyor. Eğer endişeli uyuduysam oluyor genelde. Papatya çayı ve rezene beni rahatlatıyor daha deliksiz uyuyorum.Aklınıza geliyor mu bu durum sizi nasıl etkiledi.Sanirim artık yasamiyorsunuz
Tavsiyeniz adına bende her akşam rezene içmeye başladım her akşam iiyi geldi iki gecedir yaşamadım artık muhtemelen bende ki gibi siz de o korkuyu yaşayınca panik atağı tetikledi.Birini atlatıp bir başka korkuyu yaşamak dengem alt üst oldu.Hayat niye bu kadar zor bizim için keşke hiç umursamayan biri olsaydımAra ara yaşıyorum ve çok korkutuyor o an kalbim o kadar hızlı çarpıyor ki ani sıçramaya titriyor gibi hissediyorum. Stres aşırı etkiliyor. Eğer endişeli uyuduysam oluyor genelde. Papatya çayı ve rezene beni rahatlatıyor daha deliksiz uyuyorum.
- 15 Ekim 2022
- 695
- 157
- 33
- 32
Bende cok sık yasiyorum ozelikle stresliyken bu yuzden iki yastikla yatiyorum tek yastikla bogulucak gibi oluyorumHayatımda ilk kez bunu yaşadım.Anksiyete ve panik atak dönemi ile yaşadım son iki yıldır.son iki aydır ilaçsız idare ettim çok ciddi ataklar yasamadan.Dun gece uykuya daldığım sırada sıçrayak uyandım çünkü nefes almadığımı fark ettim başta uyku sersemi önemsemedim.Daha sonra üst üste uykuya dalacagim sırada aynı şeyleri yaşayınca o kadar korktum ki.kalp atisim hızlandı sol kolum uyuştu midem bulandı sicak basmasi ile bir de panik atak geçirdim.uyumaktan korktum tüm gece hiç uyumadım oturdum.Uykuda iken nefes alamaz da uyanamaz isem diye çok korktum.bu durumu yaşayanız var mı bu gece ne yapacağım ben çok korkuyorum
Fiziksel birsey olabilir mi peki uyku apnesi gibi.Psikolojik mi fiziksel mi nasıl ayrımını yapabilirim.Umarim bir daha yaşamam ama korku içime girdi bir kereBende cok sık yasiyorum ozelikle stresliyken bu yuzden iki yastikla yatiyorum tek yastikla bogulucak gibi oluyorum
- 15 Ekim 2022
- 695
- 157
- 33
- 32
Fiziksel birsey olabilir mi peki uyku apnesi gibi.Psikolojik mi fiziksel mi nasıl ayrımını yapabilirim.Umarim bir daha yaşamam ama korku icime girdi bikere
bence piskolojik benim anksiuetem cikali oluyor yani uyku apnesi olsaydi onceden olurdu deye dusunuyorum bende nasil ataklar basladi ozaman olmaya basladi
Merhaba şu an nasılsınızHayatımda ilk kez bunu yaşadım.Anksiyete ve panik atak dönemi ile yaşadım son iki yıldır.son iki aydır ilaçsız idare ettim çok ciddi ataklar yasamadan.Dun gece uykuya daldığım sırada sıçrayak uyandım çünkü nefes almadığımı fark ettim başta uyku sersemi önemsemedim.Daha sonra üst üste uykuya dalacagim sırada aynı şeyleri yaşayınca o kadar korktum ki.kalp atisim hızlandı sol kolum uyuştu midem bulandı sicak basmasi ile bir de panik atak geçirdim.uyumaktan korktum tüm gece hiç uyumadım oturdum.Uykuda iken nefes alamaz da uyanamaz isem diye çok korktum.bu durumu yaşayanız var mı bu gece ne yapacağım ben çok korkuyorum
Merhaba,bu yıl daha iyi geçti 1.5 yıldan fazladır ilaç kullanmiyorum.Ama benimde stresli donemde zorlandığım oluyor yine de eski yaşadıklarıma nazaran hafif kalıyor.Bugun malesef çok kötü bir gün geçirdim bunun yansımaları var üzerimde en çok göğsüm daraliyor nefesim yetmiyor gibi.Hayatimizdan stres eksik olmuyor ki.Tam hersey iyi derken dibe çekecek bir olay yaşıyorum.Kisacasi, kendi zor anlarımda yasabilecegim ataklarının etkilerini biliyorum ve onların geçici oldugunuda.boyle kabul ediyorum artık hayatı.bir iyi bir kötü geçip gidecek bir ömür onu anladım.Merhaba şu an nasılsınız