- 19 Kasım 2006
- 1.750
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı problem bende de vardı ve yaz aylarında artıyordu.doktora gittim mr çekildi kan tahlillerim yapıldı.sonuç sodyum eksikliği.yemeklerine biraz tuz at dedi doktor.sonra normale döndü
arkadaşlar merhaba a.s. aynı problem yıllardır bende de var. hem de benim bir kere olup geçmiyor. defalarca tekrarlıyor :çok üzgünüm: bende arkadaşın gönderdiği hareketleri yapıyorum ya da bacağımı çimdikliyorum. biraz etkili oluyor ama tekrar ediyor. tuzla alakalı olabileceğini düşünmüyorum çünkü ben acayip tuzlu yerim. arkadaşlarım kör olacaksın tuzdan derler. artık bende yorgunluktan olabileceğini düşünüyorum.
Yorgunlukta büyük bir etkendir..Genelde yorgun olan kasa dinlenik durumdayken kramp girer.Malesef kas kasılır ve gevşeyemez,bu durumda kası gererek gevşemesini biz sağlamalıyız.a.s.
sağol canım a.s. bir de bişey soracağım. topuklu ayakkabı acaba bunda etken olur mu ne dersin? kasları yorar mı? acaba topuklu ayakkabının etkisi oluyor mu diye düşünüyorum :uhm: