Bebek Beslenmesi Uyku

• Konu Sahibi Konu Sahibi olric
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
şey bizim mamalarla pek aramız yok da ayrıntılı anlatırmısın ,,,nasıl veriosun??ona göre alacağım haftasonu

Bişi sorabilirmiyim bebişlerinizın yatakları sert mi yumuşak mı?
Bizm annanemiz parkyatağın içine yün yatak gibi yumuşak yatak yapmış onu kullanıoruz ama rahatsız edici sanırım ....
Parkyatak için yatak almayı düşünüyoruz da ,,,sizler nasıl bir yerde yatırıosunuz ?

sabaha kadar yarım saatte bir jalkıyoruz...kafayı yiyeceğim artık...

valla gerçekten bazen saat başı bazen 3 saatte bir ,,
ne etki eder???ney bozar???ney düzeltir???anlamadım
kesin bir çözümü yok anladım
ne gece çayı ne gündüz gezmesi vs ....
Olcağına varıor,,
ya nazar mı değyo acaba bile demeye başlıyorum artık gündüz kimler gördü bebişimi die geçiriorum aklımdan uyu haliyle içimden o insanlara bile kızar oldum ::))o kadar inanıyorum ki kesin nazar değdi bebeme falan söylene söylene sabah oluyo :)hoş nazar değcek bişi mi var ki zaten 2 saatte bir uyanması fiks,,sabaha kadar uyusa değdi dicem,,,:)

canım ben sevibebeden aldım özel bebeklere yapılmış sadece yataga elini koyuyosun elinin izi çıkıyo canım süper bir yatak tavsiye ederim yatak çok önemli zaten

kızlar sanırım oğlumun sorununu buldum:gaz!
gece ağlayınca kucağıma aldığımda hemen gaz çıkarıyor.bugün de karnını ovalarken gaz çıkardı ve yine karnını ovalarken uyuyakaldı...nerdeyse 6.ayı bitecek o yüzden hiç gaz olabileceğini düşünmüyordum.ama 1,5 aydır biberon mamasına geçtik ve bazen de geceleri muhallebi veriyorum,onlar gaz yapıyor olabilir.hatta bu ara kakası da az ve oldukça katı çıkıyor.sorunu bulduktan sonra çözümü de kolay,rahatladım yaa...

canım ben sevibebeden aldım özel bebeklere yapılmış sadece yataga elini koyuyosun elinin izi çıkıyo canım süper bir yatak tavsiye ederim yatak çok önemli zaten
netten bu sür sevi bebe park yatağı buldum
35 e var 65 e var hangisi acaba??

çok şükür sonunda bebeğim kendi kendine uyumayı öğrendi..üstelik hiç ağlatmadan..çok mutluyum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…