Bebek Beslenmesi Uyku

• Konu Sahibi Konu Sahibi olric
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

olric

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
125
2
96
45
İstanbul
Oğlum 11 ocakta 5 ayını bitirecek.3,5 aylık olana kadar geceleri sadece emmek için 3 saatte bir uyanırdı,emip ukuya devam ederdi.1,5 aydır gece uykusuna yattıktan yarım saat sonra sızlanarak uyanıyor,1 saat yeniden uyutmak için uğraşıyorum.bu arada uykusu var,uyumak istiyor ama derin uykuya geçemiyor,uyuyamayınca ağlıyor.bu sabah kadar böyle..yarım saat en fazla bir saat uyuyup,uyanıyor,ağlıyor.Gündüz uyku süresi de 30 dak. O 30. dakikada ne oluyorsa tık diye uyanıyor.uykudan önce banyo yaptırmak,masaj,iyi geceler çayı vs. hiçbiri işe yaramadı.Bu durumda olan anneler var mı?Diş yüzünden mi acaba bunlar,ne yapmalıyım?

değişebiliyor evet,,bi zaman saat başı bi zaman 3 saatte bir büyük ihtimal diştir belki diş hafif de olsa kulağa vuruyodur,,uyumasına engel olup onu da huzursuz ediodur,,,en güçlü ihtimal bu

canım karnıaç olabilir mi?gece uykusuluğunun en önemli sebebi aç karındır demişti dr.umuz...

evet nedense bazen süt azalıyor,,
yine böyle saat başı uyanmalarının olduğu bi gece çaktırmadan gözü kapalıyken evde her ihtimale karşı bulundurduğum mamayı dayadım bi uyudu bi uyudu :)
bu arada süt doldu devam ettik nieyse bu süt bazen azalıyo mu ne

mama takviyesine başladık.uyumadan önce 150 cc de mama içti...sorun açlık da değil yani...

diş canım bizimkide öyleydi dişleri çıktı azcık düzeldi maşalla bide dru vitamin vermişti onu kestik güzel uyuyo maşallah vitamin kullanıyormusunuz d3 ve demir ilacı degil vitamin dediğim

cnm benim kzım elvin de öle geceleri uyumyo gündüzde toplam yarım saat uyuyo.ben de geceleri oturuyorum onla oyun istiyo konuşmak istiyo.banyo hareket gezme hiçbişi fayda etmedi bize de.eczacı arkadaşım bi damla verdi ama o bile etkilemedi.aynı durumdayız cnmcım

bizimki gözünü açmıyo..uyumak istiyo ama uyuyamıyo...kucağıma alıyorum sakinleşiyo,göğsümde uyuyo,bırakınca bi süre sonra uyanıyor.diş ağrısıysa kucağa alınca geçer mi ki...off akşam olunca geriliyorum vallahi...

senin kokunda rahatlıyodur belki ,,
biz bile bazen bi yerimiz ağrıyınca yanımızda insan isteriz nebilim unutturur belki ağrıyı o da seni istiyodur herşey olabilir
asılma sen stres yapma geçcek bi derdi vardır ama inşallah geçer en kısa zamanda
dr a götürdünüz mü

beninkide 17 ocak da bitiricek 5.ayını . ama inanırmısın aynen benim oğlmu anlattın . aynı seninki gibiydi 3 saat te bir uyanırdı ama 1.5 aydır canım çıktı artık uyumuyor. ki sütüm var yinede mama takviyesi banyo masaj vs. herşeyi denedik ama bunlardan değil bende nedenini bir bulsam niye böyle olduğunun bi çözüm bulucam yada böyle büyücek bebişlerimiz..

ya benimkide öyle 3 saatte bir uyanıdı 3,5 aydan sonra ne olduysa oldu satte bir uyanıyo hep emzirmek zorunda kalıyorum uykuya dalması için ama tam da dalamıyo bakıyom yine uyanmış kucagımda iyi meme de agzında tabi ama yatağına yatırınca mızmızlanmaya başlıyo benim de sütüm var çok şükür bence onlar memede durmak istiyolar alıştılar tabi:))) ben dr da anlattım bu durumu yeterli kilo alıyo sütünde bi problem yok dedi ne yapacagımı ben de bilmiyom sanırım böyle gidecek

bizim dr. uyku konusunu çocuğa bırakacaksınız,o kendi düzeni kuracak,yapacak birşey yok diyor. koca prof. ama demek ki bu ay gelişiminin bi parçası bu uyku durumu:)ne zaman düzelecek acaba????

bizde ayni durumdayiz iki gundur her saat basi uyaniyor..bende mahvoldum yat kalk.ama benimki 4.5 aylik.daha erken degilmi dis icin?

genetik bi durum.ben 1 yaşında çıkarmışım ilk dişimi ama eşim 5-6 aylıkken çıkarmış.anneye ya da babaya çekiyo çocuklar bu konuda.ya da diş değil,bu süreçte olan doğal bi durum belki de...

bizim ki 2 aydır salyalı elleri ağzında dişler kaşınıyo damak şaklatıyo ama 1 aydır da gece uykumuz yok dengem kalmadı walla,salak gibiyim gündüzleri

Benim kızımda 5 aylık oldu 15 gün öncesine kadar akşam 1 gibi yatar sabaha kadar sadece emmek için uyanırdı.ama 15 gündür gece en erken 3:30 da yatıyor mahfolmuş durumdayım gündüzleri bazen hiç uyumuyo ama ona rağmen gecede uyumuyo ben anlamadım bu işi..umarım en kısa zamanda bebişlerimizin uykuları düzene girer..

ne zman düzelecek 1 ay oluyo benimkinin bu hali.bu ay gittiğimizde sorucam druna,düzelmezse naparım benim dengem sinirlerim gitti walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…