• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku tulumu

Ksmbnmcnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
2.412
1.708
53
KIzlar uyku tulumu ne kullaniyorsunuz oda sicakligi suan 22 23 oluyor en fazla. Kidzee ye baktim. 1.0 tog alanlar bu derecelerde usuttugunu yazmis. Memnun oldugunuz uyku tulumlari varsa yazar misiniz

1,6 tog giydiriyorum içinde sadece kısa kollu zıbınla göğsü sırtı sıcak oluyor. Defactodan almıştım ben memnunum uygun fiyatlıydı kızım sevmezse boşa param gitmesin demiştim ama memnunum 60 derecede bile yıkıyorum ne solma ne çekme yok.

1.0 tog var şu anda üstünde. Uzun kollu zıbınla. Terledi çocuk. 23 derece. Sare babyden aldım galiba

Malesef evde dogalgaz yok ve oda sıcaklığı 19a kadar düştüğü için içine alt üst uzun giydirerek 2 tog giydiriyorum anca iyi geliyor ebebekten aldım ben

KIzlar uyku tulumu ne kullaniyorsunuz oda sicakligi suan 22 23 oluyor en fazla. Kidzee ye baktim. 1.0 tog alanlar bu derecelerde usuttugunu yazmis. Memnun oldugunuz uyku tulumlari varsa yazar misiniz
1 tog içine askılı zıbın giydiriyorum 23-24 derecede ergopouch markası pahalı ama taş gibi elyaflı değil içi elyaflılar alerji vs riskinden dolayı önerilmiyor ona dikkat edersiniz alırken.

1 tog içine askılı zıbın giydiriyorum 23-24 derecede ergopouch markası pahalı ama taş gibi elyaflı değil içi elyaflılar alerji vs riskinden dolayı önerilmiyor ona dikkat edersiniz alırken.
Peki tam ayına gore mi aldin biraz buyuk alsam mi gercekten pahali

Canım LCW 1.6 tog içine zıbınla yatırıyorum. 23 23.5 derece oluyor genelde 1 togla göğsü sırtı soğuk oldu fark ettim. Terleme soğuması değildi çünkü terlemiyor o sebeple 1.6 ya geçtim şimdi sıcak oluyor.

Peki tam ayına gore mi aldin biraz buyuk alsam mi gercekten pahali
Şu an kızım 6.5 aylık ben 6-12 aylık aldım 5 aylıkken giydirmeye başladım zaten sonra ki kışta 18 aylık olacak o zaman da 2 yaş alırım diye düşündüm. Büyük alabilirsiniz ama tam aradaysa ay olarak bebeğiniz. Bu arada indirim dönemlerinde indirime giriyor şimdi yılbaşı indirimleri olur muhtemelen düşünürseniz o zaman alın.

22-23 derece odası, 1 tog aldım ebebekten terlemiyor, üşümüyor da. Bazen elleri ayakları soğuk oluyor ama Dr bunu normal gördü, soğuk hasta etmez sıcak hasta eder dedi. Şimdilik böyleyiz.
8 aylık bebeğe, 1 yaş beden aldım ancak oluyor, bebeğim boy kilo önden gidiyor.

Back