Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 tog içine askılı zıbın giydiriyorum 23-24 derecede ergopouch markası pahalı ama taş gibi elyaflı değil içi elyaflılar alerji vs riskinden dolayı önerilmiyor ona dikkat edersiniz alırken.KIzlar uyku tulumu ne kullaniyorsunuz oda sicakligi suan 22 23 oluyor en fazla. Kidzee ye baktim. 1.0 tog alanlar bu derecelerde usuttugunu yazmis. Memnun oldugunuz uyku tulumlari varsa yazar misiniz
Peki tam ayına gore mi aldin biraz buyuk alsam mi gercekten pahali1 tog içine askılı zıbın giydiriyorum 23-24 derecede ergopouch markası pahalı ama taş gibi elyaflı değil içi elyaflılar alerji vs riskinden dolayı önerilmiyor ona dikkat edersiniz alırken.
Canım LCW 1.6 tog içine zıbınla yatırıyorum. 23 23.5 derece oluyor genelde 1 togla göğsü sırtı soğuk oldu fark ettim. Terleme soğuması değildi çünkü terlemiyor o sebeple 1.6 ya geçtim şimdi sıcak oluyor.KIzlar uyku tulumu ne kullaniyorsunuz oda sicakligi suan 22 23 oluyor en fazla. Kidzee ye baktim. 1.0 tog alanlar bu derecelerde usuttugunu yazmis. Memnun oldugunuz uyku tulumlari varsa yazar misiniz
Şu an kızım 6.5 aylık ben 6-12 aylık aldım 5 aylıkken giydirmeye başladım zaten sonra ki kışta 18 aylık olacak o zaman da 2 yaş alırım diye düşündüm. Büyük alabilirsiniz ama tam aradaysa ay olarak bebeğiniz. Bu arada indirim dönemlerinde indirime giriyor şimdi yılbaşı indirimleri olur muhtemelen düşünürseniz o zaman alın.Peki tam ayına gore mi aldin biraz buyuk alsam mi gercekten pahali