• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El uyku tulumu ve kot pantolon ARANIYOR

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 66
tşk ederim canım,ben kot rengi arıyorum ama yine de bedenini ve fiyatını öğrenebilir miyim?

74 cm yazıyor etikette.ama ben kızım 2 yaşındayken aldım bunu ancak olmuştu üzerine.kalıbı baya büyük.1 senede rahat kullandık belden ayarı var.çok temiz ve kaliteli bir pantolon 15 tl

Bunlar var canm bnde bak bu kere beyenirsn bak oglum 18 aylik ama 92 cm kullaniyrm bunlari iki kere faln kullandk

Eklentiler

• $1401135480724.jpg
    $1401135480724.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 56
Konustuk canim soledin umarim istedigini bulursun kargoyu bi turlu veremedm ya pazartesi kesin yolda canim kusura bakma

hatırladım şimdi,o kadar çok kişiyle konuşuyorum ki karıştırıyorum,kusura bakma :1: sorun değil canım,cuma kermese kadar yetişir inşallah.

takas düşünür müsünüz? bana biraz pahalı geldi,alamam nakit.

Tommy ve gantta öyle cok ıyı markalar...bakıyım Cnm urunlerıne olabılır tabıkı[/QUOTE]

canım ayakkabılardan da düşünebilirim,takaslık bakar mısın bana?

Normal kot kumaşı çok sert yada yumuşak değil markası polomino yurtdışı çalışan bir firma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kotumuzu da aldik,ilgilenen herkese tsk ederim. suan ihtiyacim kalmadi.

SADECE ANTALYA DA EV ESYALARI ARIYORUM,BEYAZ ESYA DISINDA MOBILYA,YARDIMCI OLABILIRSENIZ SEVINIRIM.

Back