• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El uyku tulumu ve kot pantolon ARANIYOR

mavimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.255
19
158
40
$Kraft-Bebek-Arabalari-6.jpg

bu bebek arabasının üst kısmının demiri bozuldu elinde hasarlı bebek arabası varsa, atacaksa demirini ondan alabilirim :1:
üst kısmı tam kapanan modelinden olacak. tşk ederim şimdiden.

demir dışında alt kısımda eklediğim tarzda bebek şalvarı ve 2-3 yaş kaliteli,erkek bebek uyku tulumu arıyorum,yazlık ve kışlık 2 tane, yardımcı olan arkadaşlara tşk ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
hala arıyorum, yardımcı olabilecek kimse yok mu?

arkadaşlar son bir kez soruyorum bana yardımcı olabilecek var mı?

arkadaşlar bir de erkek bebek şalvar arıyorum 18 ay ve üstü olabilir. harem şalvar deniyor galiba. bu tip bir şey:

Eki Görüntüle 1025841

Son düzenleme:
Cnm krafti ara yedek parca olarak vatsa bolge temsilcilikleri satar

Cnm krafti ara yedek parca olarak vatsa bolge temsilcilikleri satar

canım kasabada olunca garantiye bile götüremedim :50: olmazsa tel ile halletmeye çalışacağım zaten,tşk ederim buarada

Son düzenleme:
canım kasabada olunca garantiye bile götüremedim :50: olmazsa tel ile halletmeye çalışacağım zaten,tşk ederim buarada

Rica edern bbiz kadinlar birbirimiz icin buradayz benim olmustuu oncede telefnla istemistim kargolamislardi bana italatcisini bulursan olur
Kolay gelsin

aradıklarımın arasına uyku tulumu da eklendi 2-3 yaş,erkek bebek için. lütfen kaliteli,pamuklu olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bir de erkek bebek şalvar arıyorum 18 ay ve üstü olabilir. harem şalvar deniyor galiba. bu tip bir şey:

Eki Görüntüle 1025841

sevgili mavimm;
bende şalvar var, oğlum kalça tedavisi gördüğü için birkaç tane diktirmiştik ne yapacağını merak ettim doğrusu oğluna olur mu onuda bilemedim boyunu yazarsan bakarım olursa resim yollarım ;)

sevgili mavimm;
bende şalvar var, oğlum kalça tedavisi gördüğü için birkaç tane diktirmiştik ne yapacağını merak ettim doğrusu oğluna olur mu onuda bilemedim boyunu yazarsan bakarım olursa resim yollarım ;)

Canim 2 yas istiyorum,hosuma gittigi icin, baska bir sebebi yok :1: gecmis olsun size de.

şalvarı buldum sayılır ama uyku tulumu hala ihtiyaçlarım arasında. yazlık ve kışlık olarak 2 tane almaya karar verdim yardımcı olursanız sevinirim.

Back