Uyandırmak için ugrassam da uyanmiyo bazen1 buçuk aylık oğlum var 2 saate bir emzirmeye çalışıyorum ama bazen uyanmiyo ve 3-4 saati bulabiliyo bazen emme süresi uyandırmak için uğraşmali miyim kilosu 5 buçuk
Geceleri mi 3-4 saati buluyor gündüz mü?1 buçuk aylık oğlum var 2 saate bir emzirmeye çalışıyorum ama bazen uyanmiyo ve 3-4 saati bulabiliyo bazen emme süresi uyandırmak için uğraşmali miyim kilosu 5 buçuk
GeceleriGeceleri mi 3-4 saati buluyor gündüz mü?
Siz yine de doktora danışın ama bence uyandırmayın beslemek içinGeceleri
Siz yine de doktora danışın ama bence uyandırmayın beslemek içt
Çok teşekkür ederimSiz yine de doktora danışın ama bence uyandırmayın beslemek için
Çok teşekkür ederim bence deMaşallah kilo alımı çok iyi.
Kontrole gittiğinizde doktorunuzdan detaylı bilgi alabilirsiniz ama aç olunca durmaz ağlar diye tahmin ediyorum.
Doktorun dediğine bakmayın 2 saat aralıklarla deyil ne kadar isterse verin daha küçük sarılık olma ihtimali de var sık sık emzirin uyuyorsa bile uyandırmaya çalışın1 buçuk aylık oğlum var 2 saate bir emzirmeye çalışıyorum ama bazen uyanmiyo ve 3-4 saati bulabiliyo bazen emme süresi uyandırmak için uğraşmali miyim kilosu 5 buçuk
Ne zaman isterse veriyorum fakat geceleri bazen uyanmiyo ben de zorlamak istemiyorumDoktorun dediğine bakmayın 2 saat aralıklarla deyil ne kadar isterse verin daha küçük sarılık olma ihtimali de var sık sık emzirin uyuyorsa bile uyandırmaya çalışın
Yok almiyo istemiyoUyurken emmiyor muuykuda da besliyorlarmış ya uyandırmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?