Uyku süt saatleri

beyzzgg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
96
26
3
27
1 buçuk aylık oğlum var 2 saate bir emzirmeye çalışıyorum ama bazen uyanmiyo ve 3-4 saati bulabiliyo bazen emme süresi uyandırmak için uğraşmali miyim kilosu 5 buçuk

Doktor 1 aydan sonra besleme için uyandırmanıza gerek yok uyanınca beslensin demişti

1 buçuk aylık oğlum var 2 saate bir emzirmeye çalışıyorum ama bazen uyanmiyo ve 3-4 saati bulabiliyo bazen emme süresi uyandırmak için uğraşmali miyim kilosu 5 buçuk
Geceleri mi 3-4 saati buluyor gündüz mü?

Maşallah kilo alımı çok iyi.
Kontrole gittiğinizde doktorunuzdan detaylı bilgi alabilirsiniz ama aç olunca durmaz ağlar diye tahmin ediyorum.

Doktorun dediğine bakmayın 2 saat aralıklarla deyil ne kadar isterse verin daha küçük sarılık olma ihtimali de var sık sık emzirin uyuyorsa bile uyandırmaya çalışın

Doktorun dediğine bakmayın 2 saat aralıklarla deyil ne kadar isterse verin daha küçük sarılık olma ihtimali de var sık sık emzirin uyuyorsa bile uyandırmaya çalışın
Ne zaman isterse veriyorum fakat geceleri bazen uyanmiyo ben de zorlamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…