Uyku sorunu

Gündüzleri çok geç kalkıyorum şimdi uyusamda 1 saate kadar uynadırmam gerekicek işe gidicek cunku hayatta uyanamam sımdı uyursam :) o erken yatıp erken kalkmak isteyen düzenli bi canlı:) bende tam tersi gece ayakta olamaayı cok severim bekarkende aynıydı ne ben ona uyabıldım ne o bana :)

Gündüzleri çok geç kalkıyorum şimdi uyusamda 1 saate kadar uynadırmam gerekicek işe gidicek cunku hayatta uyanamam sımdı uyursam :) o erken yatıp erken kalkmak isteyen düzenli bi canlı:) bende tam tersi gece ayakta olamaayı cok severim bekarkende aynıydı ne ben ona uyabıldım ne o bana :)

Hmmm ama sarılıp uyumak gibisi varmı:ssz:Tek yatırma kocanı bence :ssz:Normal olan onun hayatı bizimki diil:7:

Hmmm ama sarılıp uyumak gibisi varmı:ssz:Tek yatırma kocanı bence :ssz:Normal olan onun hayatı bizimki diil:7:

Kesinlikle sarılıp uyumak kadar güzel bişey yok ama uyku gelmedımı ve o horul horul uyudumu yanımda sinir oluyorum :) o uyuyana kadar bı yere kıpırtdatmaz zaten beni uyuduktan sonra fırtıyorum ben.. kesınlıkle normal olanı onunki ama ben calısırken bile geç yatıyodum aıleme cok kızıyorum gercekten gece 2 lere 3 lere kadar otururduk aılecek biz şimdide aynısı olmuyo işte.

Kesinlikle sarılıp uyumak kadar güzel bişey yok ama uyku gelmedımı ve o horul horul uyudumu yanımda sinir oluyorum :) o uyuyana kadar bı yere kıpırtdatmaz zaten beni uyuduktan sonra fırtıyorum ben.. kesınlıkle normal olanı onunki ama ben calısırken bile geç yatıyodum aıleme cok kızıyorum gercekten gece 2 lere 3 lere kadar otururduk aılecek biz şimdide aynısı olmuyo işte.

Allah yardımcın olsun canım gece bir başına vakitde geçmiyor malesef:) Bende çok oyalandım artık ders çalışmam lazım:5:Hayırlı sabahlar:16:

Allah yardımcın olsun canım gece bir başına vakitde geçmiyor malesef:) Bende çok oyalandım artık ders çalışmam lazım:5:Hayırlı sabahlar:16:

Amin hepimizin inşallah.. aynen öyle sıkılıyor ınsan.ne dersı ccalısıyosun ? kolay gelsın Allah yardımcın olsun hayırlı sabahlar

Merkezdeyim canım ben sen nereye gelin geliyorsun:16:Isparta çok güzel yerdir:16:eğlence hayatı pek olmasada gecenin bir yarısı bile huzurla çıkıp dolaşabilirsin güvenlidir:1:

canım kusura bakma dün baglantım koptu daha da giremedim malesef uyumusum :9::9: geç kalktım yine :31:
bende merkezde oturacagım canım evet sehri seviyorum sıkıntım yok eglencesi çok önemli değil aslında çünkü nişanlımla her kosulda her ortamda çok egleniyoruz :9::9:
istanbula göre kesinlikle çok güvenli,, ben bazen tırsıyorum askım burası istanbul burda öyle şey olmaz merak etme diyor .. düşün yani ..istanbul bizi nasıl hapsetmiş :ssz:

benim de uyku sorunum var uyku tutmuyor kaç gündür sabaha karşı yatıyorum
ve öğleye doğru uyanıyorum. arkadaşım bir çay ismi önermişti ama adını unuttum :D
ve ne kadar doğrudur bilmiyorum =)

Senelerdir hatta kendimi bildim bileli
"Akşam yatmaz, sabah kalkmaz" tayfasından oldum
Bebekliğimde bile 11-12ye kadar annemin koynunda uyurmuşum.
Kardeşim sabah 7de kalkan bi çocuk olunca annem de yadırgamış onu :)
İşe gidecek olsam bile uyuyamam, okula hep geç kalırdım en az iki ders..
Öyle bir gün uyumayayım, ertesi gün erkenden uykum gelir,
yok erken kalkayım gece uyurum,
şu bitki çayını içeyim sakinleştirir olaylarının hiçbiri bugüne dek işlemedi bana.
Geç kalkınca kahvaltı da etmiyorum, direk kahve suyu koyarım kalkıp.
Sabahlara kadar oturunca sürekli acıkıyor bişeyler yiyorum.
1,70cm boyum, 52kg..
Haftaya evleniyorum, nasıl düzene gireceğiz hiç bilmiyorum.
Ki nişanlım da çok erken yatmasa bile benim gibi sabahlamaz da..

Senelerdir hatta kendimi bildim bileli
"Akşam yatmaz, sabah kalkmaz" tayfasından oldum
Bebekliğimde bile 11-12ye kadar annemin koynunda uyurmuşum.
Kardeşim sabah 7de kalkan bi çocuk olunca annem de yadırgamış onu :)
İşe gidecek olsam bile uyuyamam, okula hep geç kalırdım en az iki ders..
Öyle bir gün uyumayayım, ertesi gün erkenden uykum gelir,
yok erken kalkayım gece uyurum,
şu bitki çayını içeyim sakinleştirir olaylarının hiçbiri bugüne dek işlemedi bana.
Geç kalkınca kahvaltı da etmiyorum, direk kahve suyu koyarım kalkıp.
Sabahlara kadar oturunca sürekli acıkıyor bişeyler yiyorum.
1,70cm boyum, 52kg..
Haftaya evleniyorum, nasıl düzene gireceğiz hiç bilmiyorum.
Ki nişanlım da çok erken yatmasa bile benim gibi sabahlamaz da..

al işte bi ben daha :)) canım ben 8 ay önce evlendım ve olanı söyliyim sana eşim suan horul horul uyuyo ve ben burdayım :) eşimda aksıne erken yatıp erken kalkmayı seven bırısı ama haftasonlarıda oysa uyduralıbıyrm kendıme oda en fazla 3 e kadar yani :)vicdan yapıyorsun yataga gıdınce onu yalnız bırakıyorm dıye uyuyamıyor cunku alısınca tek basına o uyuyana kadar beklıyorm sonra kalkıyorm halıyle ve sıkayetcı yanı halımden ama napim :((

al işte bi ben daha :)) canım ben 8 ay önce evlendım ve olanı söyliyim sana eşim suan horul horul uyuyo ve ben burdayım :) eşimda aksıne erken yatıp erken kalkmayı seven bırısı ama haftasonlarıda oysa uyduralıbıyrm kendıme oda en fazla 3 e kadar yani :)vicdan yapıyorsun yataga gıdınce onu yalnız bırakıyorm dıye uyuyamıyor cunku alısınca tek basına o uyuyana kadar beklıyorm sonra kalkıyorm halıyle ve sıkayetcı yanı halımden ama napim :((

Ben de bunu düşünüyordum hep,
o uyur ben kalkarım yanından diye
ama nişanlımda uyku problemi var
yani tam anlamıyla uykuya dalamıyor
en ufak bir kıpırdanma, ses, ışık onu uyandırıyor.
Birkaç kez bir arada kalabildik bugüne kadar.
Dokunmadan, sarılmadan uyumaz.
Wcye kalksam sıçrıyor yerinden nereye diye.
Benim bi de aileden geliyor sanırım bu olay,
şu an mesela annemle birlikte oturuyoruz :)
babam yatalı çok oldu.

Ben de bunu düşünüyordum hep,
o uyur ben kalkarım yanından diye
ama nişanlımda uyku problemi var
yani tam anlamıyla uykuya dalamıyor
en ufak bir kıpırdanma, ses, ışık onu uyandırıyor.
Birkaç kez bir arada kalabildik bugüne kadar.
Dokunmadan, sarılmadan uyumaz.
Wcye kalksam sıçrıyor yerinden nereye diye.
Benim bi de aileden geliyor sanırım bu olay,
şu an mesela annemle birlikte oturuyoruz :)
babam yatalı çok oldu.

benımde anacım geldı sımdı aklıma gelırdı gece yanıma cay koyalımmı ıcerız derdı gece gece :))gurbette olunca tek oturuosun böyle ıste :( eşimde öyleydi başlarda tam uyudu dıye kalkarken pat yakalardı ama zamanla onunda uykusu derınlesıyo nezamana kadar benı tutucak :) ben esıme uyum saglamayı cok ısttedım ama benımde aıleden böyle durum oyuzden olmadı gece 2 3 e kadar maılecek otururduk bizde.ama kendı cocuklarımda yapmıcam bunu cok duzensın bı hayat böylesi

benımde anacım geldı sımdı aklıma gelırdı gece yanıma cay koyalımmı ıcerız derdı gece gece :))gurbette olunca tek oturuosun böyle ıste :( eşimde öyleydi başlarda tam uyudu dıye kalkarken pat yakalardı ama zamanla onunda uykusu derınlesıyo nezamana kadar benı tutucak :) ben esıme uyum saglamayı cok ısttedım ama benımde aıleden böyle durum oyuzden olmadı gece 2 3 e kadar maılecek otururduk bizde.ama kendı cocuklarımda yapmıcam bunu cok duzensın bı hayat böylesi

İnşallah o da öyle olur derin uykuya dalar :)
Babam haftasonları 1-2 gibi yatınca aa yatıyo musun diyoruz
normal olanı benimki diyor adam haklı yere
Bizim ne yattığımız ne kalktığımız belli değil..
Çay kahve yeme içme mevzuları bizde de aynı :)
Allahtan anlayışlı da bişey demiyor.

yastıklarınıızın altına lavanta koyup yatın mışıl mışıl uyursunuz ayran için yoğurt yiyin yatmadan önce güzel şeyler düşünün

Uyku apnesi sorununuz olabilir mi ki acaba :26: Bir doktora görünün düzelmediyse çabalarınıza rağmen bence :26: Bir de gündüzleri uyuyorsunuz ya o yüzden düzgün beslenemediğiniz için zayıflıyor olabilirsiniz :44:

Bende gece yatmayı sabah kalmayı sevmeyenlerdenim
uykuya dalış sürecim 2 - 3 saati bulduğu için işkence ama dalıncada klakamıyorum yatak altına demir koysamda nafile
bende neyapacağımı şaşırmış durumdaım banada bir yardım :)

arkadaşlar çok ciddi sorunlarım var ilki uyku sorunum.gece oturuyorum gündüz uyuyorum buna bi çare bulmam lazım ama ne :s ikinci sorunumda çok kilolydum ben birden aşırı kilo vermeye başladım bariz belli oluyor bileklerim incecik kaldı sizce ciddi bir rahatsızlığım mı vardır?53 kilodan 43 kiloya düştüm

geçmiş olsun hiç kanda troit hormonlarına baktırdınmı?benim bir ara hızlı çalışıyordu troit hormonlarım çok yüksek çıkyordu senin dedğin gibi ani bir kilo kaybı uykusuzluk kalp çarpıntısı sinir terleme uyuyamama filan oluyordu istersen bir baktır

uyumadan önce bileklerine lavanta kolanyası sür yatağına gir onu koklaya koklaya öyle bi uyursun ki :) lavantanın kokusu uykusuzluğa birebirmiş ben bunu farkettim beni çok güzel uyutuyor :)

uyku düzenini düzeltmeye çalış canımmm bu 2 gunde olcak şey değil uzun bi süre aynı saatte yat aynı saatte kalk. hala devam ederse doktora git. halsizlik varsa kanına baktır vitaminleri kontrol ettir geçmiş olsunnn

eğer ileri derecede uykusuzluk varsa unisom adlı ilaç var.Uyku dalmak için birebir olduğu söyleniyor.ne derece etkili bilemiyecem.Genede doktor tavsiyesinde kullanmak lazım bunları.

Back