Uyku sorunu

ben bu stresle biraz daha erirsem bana gelinlik yakısmayacak :ssz::ssz:

Evet canım biliyorum yarinin asker oldugunu dün gece ileti yazmıştım sana çizelgende görmüştüm bodoslama girmiştim konuya yine denk geldik :9:
Allah kavustursun tekrardan bu arada annenin ameliyatı nasıl geçti canım..birde sınavın vardı galiba

ben bu stresle biraz daha erirsem bana gelinlik yakısmayacak :ssz::ssz:

Canım benim yazdım sana sonra çok teşekkürler ikiside iyi geçti Allaha şükürler olsun:16:Allah razı olsun:16:Se neden stres yapıyorsunki ne güzel sevdiğin adamla evleneceksin:) Şafaklarımız aynı gibi sen düğün günü bekliyorsun ben asker yolu :) :9:

Canım benim yazdım sana sonra çok teşekkürler ikiside iyi geçti Allaha şükürler olsun:16:Allah razı olsun:16:Se neden stres yapıyorsunki ne güzel sevdiğin adamla evleneceksin:) Şafaklarımız aynı gibi sen düğün günü bekliyorsun ben asker yolu :) :9:

Görmemişim sanırım canım çok kalabalık ya orası :9: Oh ikisinin güzel geçmesine sevindim..
Canım öyle tabi çok mutluyum kaç yıllık aşkımla evleneceğim orada sıkıntı yok .. Kafama taktıgım uzaga gidecek olmam :31:
Gurbet gelini diyorlar işte ona kk da :ssz:

Bu arada isim nedir canım ben Yasemin :34: Evet şafaklar yakın :) 10 gün var aralarında :)

Son düzenleme:
arkadaşlar çok ciddi sorunlarım var ilki uyku sorunum.gece oturuyorum gündüz uyuyorum buna bi çare bulmam lazım ama ne :s ikinci sorunumda çok kilolydum ben birden aşırı kilo vermeye başladım bariz belli oluyor bileklerim incecik kaldı sizce ciddi bir rahatsızlığım mı vardır?53 kilodan 43 kiloya düştüm

Canım bende de öyle bir sorun vardı gündüz uyumak yerine hiç uyumadım direndim, artık reflexlerim kaybolmuştu uykusuzluktan :) Öylece alıştırdım erken yatmaya erken kalkmaya. Tatilde oldugumuz için bugun istisna yaptım kendime :) Bu arada kilo kaybın cok fazla, bir doktora gorunsen iyi edersin :/

Kizlaar ben de uyuyamiyanlardanim sabaha kadar uykum gelmiyor erken yataga girince de telefonla oynayip duruyorum :14:
bugun erken uyanmistim erken yatarim diye ama saat 15 gibi uyuya kalmisim esim de uyandirmamis beni uyandigimda 18 olmustu simdi de bi gram uykum yok

Kizlaar ben de uyuyamiyanlardanim sabaha kadar uykum gelmiyor erken yataga girince de telefonla oynayip duruyorum :14:
bugun erken uyanmistim erken yatarim diye ama saat 15 gibi uyuya kalmisim esim de uyandirmamis beni uyandigimda 18 olmustu simdi de bi gram uykum yok

Uyuyamayanlar kulübümü kursak nedir :1::1:
Her gece aynı kişileri görüyorum genelde burada :ssz:
Ben erken kalkmayı beceremediğim için hiç uyumama yolundan gidiyorum..Annem defalarca odaya geliyor yatsana yatsana diye..

Görmemişim sanırım canım çok kalabalık ya orası :9: Oh ikisinin güzel geçmesine sevindim..
Canım öyle tabi çok mutluyum kaç yıllık aşkımla evleneceğim orada sıkıntı yok .. Kafama taktıgım uzaga gidecek olmam :31:
Gurbet gelini diyorlar işte ona kk da :ssz:

Bu arada isim nedir canım ben Yasemin :34: Evet şafaklar yakın :) 10 gün var aralarında :)

Kalabalıktır:) Nereye gideceksinki sen?nerdesn şimdi:) sinem bende canım m.oldum:)

Senin sıkıntın stresin ne ki ola canım:26:

Sinem bende memnun oldun canım. istanbuldayım ıspartaya gidicem.şehri biliyorum çokta sevdim nişan zarfında bir çok kez gittim önümüzdeki ay yine gidiyorum..
sevdiğim adama güveniyorum problem yok ama ne bileyim zor işte 23 senelik evimden ailemden ayrılıp uzaklara gitmek ..
evet bu bizim hayalimizdi evlilik uzun yıllardır birlikteyiz ama duygusalımda ben biraz :26:
odamda hersey koli halde gitmeyi bekliyor artık odamda bile emanet gibiyim canım,, insan çok hüzünleniyor ..

Valla bisey de yok esimin calisma saatleri sabah 5 e kadar suruyor onu hep sabahlara kadar beklemekten oldu belki de :( bana yat ne bekliyorsun diyor ama uyuyamiyorum doktora filan gitsem mi :26:

nişan tarihlerimizde yakın canım biz 14 ekimde nişanlandık :48::48:
hayırlısıyla düğünü ne zaman düşünüyorsunuz ?

Valla bisey de yok esimin calisma saatleri sabah 5 e kadar suruyor onu hep sabahlara kadar beklemekten oldu belki de :( bana yat ne bekliyorsun diyor ama uyuyamiyorum doktora filan gitsem mi :26:

bende diyecektim ki sarıl kocişe yat :) ama işteymiş eşin.. ondandır canım seninde gözün yollarda kalıyordur ...
ben daha öncede denk geldim forumda eşi sabaha kadar calısanlar genelde gece uyuyamıyor..bende olsam uyuyamam herhalde.. merak ederim.. gecenin şahidi yok derler..

Sinem bende memnun oldun canım. istanbuldayım ıspartaya gidicem.şehri biliyorum çokta sevdim nişan zarfında bir çok kez gittim önümüzdeki ay yine gidiyorum..
sevdiğim adama güveniyorum problem yok ama ne bileyim zor işte 23 senelik evimden ailemden ayrılıp uzaklara gitmek ..
evet bu bizim hayalimizdi evlilik uzun yıllardır birlikteyiz ama duygusalımda ben biraz :26:
odamda hersey koli halde gitmeyi bekliyor artık odamda bile emanet gibiyim canım,, insan çok hüzünleniyor ..

Bak bodoslama neden daldığının nedenini buldum:9:Ben ıspartadayım :) Gerçi inşallah yaz sonu artık veda edeceğim bu şehre ama ilk zamanlarında destekçin olabilirim:26:Hoş herifin varken bana iş düşmez ya:23::23::23:Canım heryer memleket üzülme yurtdışına çıkanlar napsın:26:

Canım huzursuz hissediyorsan ondandır...yenimi böyle çalışmaya başladı eşin?

nişan tarihlerimizde yakın canım biz 14 ekimde nişanlandık :48::48:
hayırlısıyla düğünü ne zaman düşünüyorsunuz ?

Canım benimki bir askerden gelsin bende bir mezun olayımda işe bağlı artık düğün inşallah

Bak bodoslama neden daldığının nedenini buldum:9:Ben ıspartadayım :) Gerçi inşallah yaz sonu artık veda edeceğim bu şehre ama ilk zamanlarında destekçin olabilirim:26:Hoş herifin varken bana iş düşmez ya:23::23::23:Canım heryer memleket üzülme yurtdışına çıkanlar napsın:26:

Ay sen ciddimisin ya inanamıyorum öyle seni görünce hemen yazmak istedim elektiriğe bak :53::53::53::53:
Sanırım orada okuyorsun canım sen neresindesin peki :)
Haklısın canım heryer memleket tabi yurtdısından iyidir alısırım elbet zamanla ..
Nişanlım merak etme hersey cok güsel olacak diyor saolsun ona güveniyorum sadece birazcık zaman galiba :)
Çok teşekkürler canım sağolasın :34::34::34:

Ay sen ciddimisin ya inanamıyorum öyle seni görünce hemen yazmak istedim elektiriğe bak :53::53::53::53:
Sanırım orada okuyorsun canım sen neresindesin peki :)
Haklısın canım heryer memleket tabi yurtdısından iyidir alısırım elbet zamanla ..
Nişanlım merak etme hersey cok güsel olacak diyor saolsun ona güveniyorum sadece birazcık zaman galiba :)
Çok teşekkürler canım sağolasın :34::34::34:

Merkezdeyim canım ben sen nereye gelin geliyorsun:16:Isparta çok güzel yerdir:16:eğlence hayatı pek olmasada gecenin bir yarısı bile huzurla çıkıp dolaşabilirsin güvenlidir:1:

biriniz evlenecek diğeri nişanlı anlam verilebilir bi uykusuzluk çekiyosunuzda bana ne demeli? hem sevgilim yok. hem lanet olasıca bi yerde çalışıyorum. lanet olasıca kilolarım var. ve platoniğim :31: saçmalığa bakın platonik olduğum şahıs kardeşiyle aynı face i kullanıyo ama ben ondan çok kardeşiyle konuşuyorum:31: neysem güya yarın için planlarım vardı. bi ara su çiçeği geçirmiştim işe gitmedim rapor aldım. yarın ziraat bankasına gidip sigorta para yatırmış mı ona bakıcam. sonra gitmediğim dershaneye uğrayıp paramı alıcam:27: bunları yapabilirsem cuma günü de dukana başlıcam. off offf hemencik versem şu kiloları özgüvenim 0 yaaa :2:

Gece yatmaz sabah kalkmazlardan biride benim ve eşim fena kızıyo bu halime o mısıl mısıl uyuyor suan bende gözler çakmak çakmak :(

neyse kızçeler şimdi uyur erken uyanabilirsem zengim olcam :27: alacaklılar gibi hissediyorum kendimiiiii. gidiyim yarın ki haracı keseyim bankayla dershaneden:37:

biriniz evlenecek diğeri nişanlı anlam verilebilir bi uykusuzluk çekiyosunuzda bana ne demeli? hem sevgilim yok. hem lanet olasıca bi yerde çalışıyorum. lanet olasıca kilolarım var. ve platoniğim :31: saçmalığa bakın platonik olduğum şahıs kardeşiyle aynı face i kullanıyo ama ben ondan çok kardeşiyle konuşuyorum:31: neysem güya yarın için planlarım vardı. bi ara su çiçeği geçirmiştim işe gitmedim rapor aldım. yarın ziraat bankasına gidip sigorta para yatırmış mı ona bakıcam. sonra gitmediğim dershaneye uğrayıp paramı alıcam:27: bunları yapabilirsem cuma günü de dukana başlıcam. off offf hemencik versem şu kiloları özgüvenim 0 yaaa :2:

bideee eliptik bisiklet alcemmmm inş

Ohooo senin dertler çokmuş canım yaa:9:Bendede var o nalet kilo sorunu ama diyet yapamıyorum malesef :14:

Gece yatmaz sabah kalkmazlardan biride benim ve eşim fena kızıyo bu halime o mısıl mısıl uyuyor suan bende gözler çakmak çakmak :(

Anacım git sarıl herifine uyusana sen nie uyumuyon:19:

Back