Evet canım biliyorum yarinin asker oldugunu dün gece ileti yazmıştım sana çizelgende görmüştüm bodoslama girmiştim konuya yine denk geldik
Allah kavustursun tekrardan bu arada annenin ameliyatı nasıl geçti canım..birde sınavın vardı galiba
ben bu stresle biraz daha erirsem bana gelinlik yakısmayacak
Canım benim yazdım sana sonra çok teşekkürler ikiside iyi geçti Allaha şükürler olsunAllah razı olsun Se neden stres yapıyorsunki ne güzel sevdiğin adamla evleneceksin:) Şafaklarımız aynı gibi sen düğün günü bekliyorsun ben asker yolu :)
arkadaşlar çok ciddi sorunlarım var ilki uyku sorunum.gece oturuyorum gündüz uyuyorum buna bi çare bulmam lazım ama ne :s ikinci sorunumda çok kilolydum ben birden aşırı kilo vermeye başladım bariz belli oluyor bileklerim incecik kaldı sizce ciddi bir rahatsızlığım mı vardır?53 kilodan 43 kiloya düştüm
Kizlaar ben de uyuyamiyanlardanim sabaha kadar uykum gelmiyor erken yataga girince de telefonla oynayip duruyorum
bugun erken uyanmistim erken yatarim diye ama saat 15 gibi uyuya kalmisim esim de uyandirmamis beni uyandigimda 18 olmustu simdi de bi gram uykum yok
Görmemişim sanırım canım çok kalabalık ya orasıOh ikisinin güzel geçmesine sevindim..
Canım öyle tabi çok mutluyum kaç yıllık aşkımla evleneceğim orada sıkıntı yok .. Kafama taktıgım uzaga gidecek olmam
Gurbet gelini diyorlar işte ona kk da
Bu arada isim nedir canım ben YaseminEvet şafaklar yakın :) 10 gün var aralarında :)
Kizlaar ben de uyuyamiyanlardanim sabaha kadar uykum gelmiyor erken yataga girince de telefonla oynayip duruyorum
bugun erken uyanmistim erken yatarim diye ama saat 15 gibi uyuya kalmisim esim de uyandirmamis beni uyandigimda 18 olmustu simdi de bi gram uykum yok
Valla bisey de yok esimin calisma saatleri sabah 5 e kadar suruyor onu hep sabahlara kadar beklemekten oldu belki debana yat ne bekliyorsun diyor ama uyuyamiyorum doktora filan gitsem mi :26:
Sinem bende memnun oldun canım. istanbuldayım ıspartaya gidicem.şehri biliyorum çokta sevdim nişan zarfında bir çok kez gittim önümüzdeki ay yine gidiyorum..
sevdiğim adama güveniyorum problem yok ama ne bileyim zor işte 23 senelik evimden ailemden ayrılıp uzaklara gitmek ..
evet bu bizim hayalimizdi evlilik uzun yıllardır birlikteyiz ama duygusalımda ben biraz :26:
odamda hersey koli halde gitmeyi bekliyor artık odamda bile emanet gibiyim canım,, insan çok hüzünleniyor ..
Valla bisey de yok esimin calisma saatleri sabah 5 e kadar suruyor onu hep sabahlara kadar beklemekten oldu belki debana yat ne bekliyorsun diyor ama uyuyamiyorum doktora filan gitsem mi :26:
nişan tarihlerimizde yakın canım biz 14 ekimde nişanlandık
hayırlısıyla düğünü ne zaman düşünüyorsunuz ?
Bak bodoslama neden daldığının nedenini buldumBen ıspartadayım :) Gerçi inşallah yaz sonu artık veda edeceğim bu şehre ama ilk zamanlarında destekçin olabilirim:26:Hoş herifin varken bana iş düşmez ya Canım heryer memleket üzülme yurtdışına çıkanlar napsın:26:
Ay sen ciddimisin ya inanamıyorum öyle seni görünce hemen yazmak istedim elektiriğe bak
Sanırım orada okuyorsun canım sen neresindesin peki :)
Haklısın canım heryer memleket tabi yurtdısından iyidir alısırım elbet zamanla ..
Nişanlım merak etme hersey cok güsel olacak diyor saolsun ona güveniyorum sadece birazcık zaman galiba :)
Çok teşekkürler canım sağolasın
biriniz evlenecek diğeri nişanlı anlam verilebilir bi uykusuzluk çekiyosunuzda bana ne demeli? hem sevgilim yok. hem lanet olasıca bi yerde çalışıyorum. lanet olasıca kilolarım var. ve platoniğimsaçmalığa bakın platonik olduğum şahıs kardeşiyle aynı face i kullanıyo ama ben ondan çok kardeşiyle konuşuyorum neysem güya yarın için planlarım vardı. bi ara su çiçeği geçirmiştim işe gitmedim rapor aldım. yarın ziraat bankasına gidip sigorta para yatırmış mı ona bakıcam. sonra gitmediğim dershaneye uğrayıp paramı alıcam bunları yapabilirsem cuma günü de dukana başlıcam. off offf hemencik versem şu kiloları özgüvenim 0 yaaa :2:
bideee eliptik bisiklet alcemmmm inş
Gece yatmaz sabah kalkmazlardan biride benim ve eşim fena kızıyo bu halime o mısıl mısıl uyuyor suan bende gözler çakmak çakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?